| VerginicăVacăGrasă a întrebat:

Hey lume, nu aveți idee prin ce experiența am trecut astăzi. Un coleg de munca mi-a propus sa vin cu el la cursuri de Zumba ca sa îmi arate ceva interesant, spune el. II spun ca accept provocarea și ca aștept cu nerăbdare sa vad ce dorește sa îmi arate. În drum spre sala de sport trebuie sa recunosc ca am avut emoții, mi-am făcut tot felul de scenarii, ce se poate întâmplă. Ajunși acolo mergem la vestiar sa ne schimbam, din cauza emotilor eu am intrat din greșeală la vestiarul doamnelor iar apoi mi-am blocat de 2 ori dulapul de la vestiar și a trebuie sa o chem pe domnișoara de la recepție sa îmi deblocheze dulapul.
Ne-am schimbat iar eu și colegul meu am mers la ora de zumba, acolo doi instructori, o doamna și un domn ne explica ca trebuie sa facem și începe sa cânte muzica iar noi am început sa facem mișcări pe ritmul muzicii. Colegul meu mă atenționează " Uitat-te atent la domnul instructor și spune-mi ce vezi" și atunci am realizat de ce colegul meu e atât de încântat de Zumba. Dragii mei care mergeți la Zumba și aveți ca instructor bărbat, urmăriți cu atenție când face mișcări pentru ca veți observa cum bijuteriile se vad clar cum sar prin pantalonii de treining mulați. Dintre cei care faceți zumba ați observat acest detaliu?

2 răspunsuri:
| mastadont a răspuns:

Probabil că de-aia e plin la zumba de doamne și domnișoare laughing

| iulia0514 a răspuns:

Dacă ați ajuns sa plătiți pentru a va uita la testicule unui bărbat înseamnă că aveți o problemă și tu și prietenul tăurolling on the floor