| ingeralexu a întrebat:

As vrea sa va cer ajutorul.De ceva timp tot vreau sa ma apuc de K1.(MMa sau kempo).Am nevoie de acest sport deoarece am probleme cu "Smecheri"(La scoala, sau pe strada) Se mai gaseste unu sa fie tare si sa se ia de mine.As vrea sa va intreb urmatoarele lucruri. Poate o sa radeti de ce va voi spune acum:

1.As vrea sa ma apuc de acel sport dar sunt afon in bataie.
2.Nu am o masa musculara buna deloc
3.La flotari de exemplu stau foarte prost.

As putea totusi sa practic sportu acesta(mma, kempo sau k1)?

Am varta de 16 ani.

Vreau sa prind incredere in mine. Vreau daca cineva se ia de mien fara motiv sa ripostez si sa ma apar.NU vreau sa bat eu lumea sa vada lumea "Ca sunt un pui de smecher" Sau ceva de genu.

Daca puteti sa imi recomandati ceva e bine.
(Am zis sa ma apuc sa fac in fiecare seara cate 10 flotari, abdomene, genoflexiuni ) Si sa alerg zilnic.
Multumesc.

Răspuns Câştigător
| DjZen a răspuns:

Pai in primul rand pune ceva masa musculara pe tine nu foarte mult dar cat sa incerci sa faci flotari si celelalte apoi poti sa te inscrii in la lupte de strada pentru self-defense. Si la flotari genoflexiuni incepi treptat astazi 10 maine 15 si s.a.m.d. Nu e bine sa te fortezi din prima asa mult. Sper sa o sa reusesti, multa bafta si succes.

3 răspunsuri:
| cristi1505 a răspuns:

Apucate!

| Catalin970 a răspuns:

Daca e vorba de autoaparare e mai bine sa te apuci de un sport care nu impune asa mult contact fizic gen karate, aikido, dar in nici un caz MMA (daca nu stai prea bine cu masa musculara nu vei rezista prea mult). Bafta!

| AdelinFresh a răspuns:

Frate..nu trebuie sa te apuci de K1 sau mai stiu eu ce ca sa stii sa te bati. laughing Uita-te la unul si la altul cum da ( cand se bat unii ), mai bate-te cu cineva ( daca se ia vreunu de tine ) si asa o sa inveti..eu pana sa invat sa ma bat am mancat bataie pe paine. happy Spor!