| Mihai314 a întrebat:

Salutare. Eu am 1.80 si 73 kg dar tot am parti de grasime, am putina burtica si la fata par grăsut. Am incercat sa slabesc si sa am grija ce mananc si inainte am avut si 95 kg. Deci, acum am 73 kg dar tot am burtica si par grasut. Am prieteni care au 85kg si aceeasi inaltime si nu par grasi. Si nu inteleg de ce, ce ar trebui sa fac? Sa incerc sa slabesc sau sa ma apuc de sala sa pun masa musculara? Desi la față nu stiu cum sa ma mai trag puțin laughing Chiar am nevoie de un sfat bun, va rog si va multumesc, funda.

4 răspunsuri:
| SkandallKamataru a răspuns:

Daca ai da si tu o poza cu corpul tau ar fi mai ok... probabil esti skinny fat, n-ai masa musculara deloc, dar ai multa grasime.
Plus ca tine si de structura osoasa a fetei tale, daca aveai o structura puternice si proeminenta, nu mai pareai asa gras.
Apuca-te de sala si mananca proteine multe, 2g/kg corp.

| Xox0 a răspuns:

Apuca-te de sala. Oamenii sunt diferiti

| Ilovedinero a răspuns:

Masa musculara este de preferat insa daca vrei sa pari doar slab poti sa te tonifiezi cu greutatea proprie. Burta depinde cu ce, daca ai grasime si atârna aia poate fi data jos, daca ai seara, dupa ce mananci 3 mese, si una-2 gustari, sau cand esti constipat sau balonat, aia e normala si nu ai ce sa ii faci

| Anna120220 a răspuns:

Salut laughing
Fiecare om e diferit si ce functioneaza la altii, poate sa nu functioneze la tine si invers.
Totusi, cea mai buna varianta pentru tine cred ca ar fi sa mergi regulat la sala ca sa depui masa musculara, dar ia-o treptat si nu te obosi exagerat din primele zile. Odata ce iti creezi o rutina adecvata cu exercitii potrivite pentru tine, ai sa vezi negresit imbunatatiri vizibile.
Nu uita sa mananci cat mai sanatos si sa incerci sa si dormi suficient, si aspectele astea contribuie foarte mult la fizic.

Iti doresc mult succes si iti tin pumnii, sper din suflet ca am putut sa te ajut!