Iti zic eu...
Chestia cu luatul banilor de la YouTube se numeste "partenership" (sau parteneriat pe romana).
Ca sa faci parteneriat cu un asociat al You Tube ai nevoie de:
1.un canal YouTube pe care sa postezi videoclipuri regulat(2 azi, maine 1 si tot asa, acum depinde si de timpul pe care il ai la dispozitie);
2.Cel putin 10 videoclipuri postate(cele mai "vizionate" clipuri au inceput sa fie cele cu Minecraft, dar eu zic sa fii original si sa nu incepi cu Minecraft, parerea mea);
3.Sa ai minim 300+ views pe canal;
4.Si dupa ce vei lua partenership va trebui sa iti faci un background(sa il pui pe canal) si un intro(nu e neaparat nevoie, doar daca vrei tu sa dai un plus de straucire canalului);
4.Cel mai important este sa ai o calitate buna a sunetului si a videoclipurilor(minim 720p, sa fie HD);
5.Un alt lucru important este sa stii sa iti tratezi subcriberii cu respect(sa nu ii injuri etc.);
6.Si ultima chestie, vorbeste in videoclipuri nu face pauze mari in care sa nu vorbesti, vorbeste aproape tot timpul sau, eventual pune o melodie pe fundal(pentru ca atunci cand nu vei vorbi se va auzi melodia).
Sunt mai multe de spus dar astea sunt de "baza", restul' o sa descoperi pe parcurs.
Bafta si sper ca te-am ajutat!
anonYmZEUS întreabă: