Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici

303565intrebari
2051418raspunsuri
77627utilizatori
17minute timp mediu de raspuns
99% din intrebari au primit raspuns
Let�s Do It, Romania!
Ultimele intrebari Twitter
micşorează boxul
Categorii
Ce au facut prietenii tai pe TPU.ro
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
01 Sep
SATI 235.226AFISARI
66.884VIZITE
57.716V. UNICI
(1 Septembrie 2009 )
i love my purple ninja. intreaba:

Ati fost la concertul Madonnei ?In ce gazon ati stat?Eu prima oara in B si a fost groaznic x( nu vedeai nimic,nu auzeai nimicx( imi venea chiar si sa plang laughinglaughing ca am venit sa o vad pe Madonna si nu puteam.Dupa care cineva mi-a dat o bratara de A si am intrat in gazon a ..ehh aia da! viata happy vedeai..auzeai..a fost superb,bestial,grozav,si ea era asa de aproape.Mie mia placut si imi pare rau de ceilalti care n-au vazut si au plecat imediat.

Ai un raspuns pentru i love my purple ninja.?
Ce nota dai intrebarii?
Adauga la favorite
  • 4 răspunsuri: | RSS raspunsuri
  • (1 Septembrie 2009 17:20 )
    ViVi a răspuns:
    Nu am fost dar dupa cum am auzit nu a cantat de cat jumatate de ora live restul playback

happy la varsta de 51 de ani mai ales la corp arata super dar la cantat laughing mai deloc nici nu stiu cum a fost numita regina popului

ea mai mult face show happy

RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    2
    0
    0
  • (1 Septembrie 2009 17:21 )
    ViVi a răspuns:
    Are melodii super dar nu stiu unii au fost dezamagiti de ea la concertul asta

thinking
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    0
    0
    0
  • (1 Septembrie 2009 17:38 )
    sabyna a răspuns:
    Eu am stat pe randul 6 locul 12 parca si am auzit asa de bine love struck love struck ... Imi pare rau ca unii nu au avut norocul sa o auda bine
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    0
    0
    0
  • (2 Septembrie 2009 11:51 )
    mdtza a răspuns:
    Da si eu am fost prima oara tot in B, apoi am luat bratara din Tribuna C...si a fost super.:X
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    0
    0
    0