| PissyAndre a întrebat:

Am 13 ani am 1 metru 50 si am 47 kg. este ok? adica arat putin plinuta la pulpe si slaba la abdomen. e rau?

4 răspunsuri:
| cosmyna1 a răspuns:

Nu e adevarat, asa se face la babati.
daca un barbat are 1, 70 trebuie sa aiba 70kg
daca o femeie are 1, 70 trebuie sa aiba 60 kg (adica inaltimea minus 10)
dar pentru fete e ok sa aiba si cu 5 kg mai putin decat ar trebui pentru ca se vor mai dezvolta
PS: Scuza-ma ca iti spun, dar esti destul de mititica la 1, 50. Eu aveam 1, 60 si inca ma credeam mica pe langa niste fete.Incearca un sport sau sari coarda.
Dar si fetele minione sunt frumoase. Doar ca aici apare alta problema. Ar trebui sa mai slabesti putin. Si revenim tot la sport...
Mama lui de sport laughing dar nu putem trai fara el...
Ti-am scris un raspuns complet. Funda?

| Valy_4208 a răspuns:

Pai pentru un corp sanatos la 1, 50 metri trebuie sa ai 40 kg, dar pentru un corp frumos si mai putin...

| lulu98 a răspuns:

Salut! Eu am aproape 14 ani, sunt fata iar cadn am fost ultima data la medicul de familie si mi-am facut anlizele mi s-a spus ca am o greutate normala, dar eu am 1.60 si 48 de kg.
Nu este o mare catastrofa mai ales ca o sa mai cresti iar inaltimea ta va ajunge in echilibru cu greutatea dar acum suntem in plina crestere si o sa avem timp sa ne ingrijoram si de asta mai tarziu...Eu te sfatuiesc sa nu te tsresezi cu astfel de lucruri acum!

| Sebastian9801 a răspuns:

Din cate stiu trebuie sa ai in greutate atat de multe kg - cati centimetri ai peste un metru.....deci la tine, daca ai 1 metru jumate(50cm) asta inseama 50kg sau la varsta ta mai putin...