| NuSeZiceANONIM a întrebat:

Buna!

Am nevoie de un sfat.
Am 13 ani.
Din clasa intai, cand m-am mutat, am avut o singura prietena buna.A trecut cam un an si mama ei nu a fost de acord cu mine, avand in vedere ca ea e mai mare cu 4 ani decat mine, nu inteleg ce am asa de rau ca sa fiu o influenta negativa pentru ea.
Ea nu are voie la pc si nici telefon nu are. Desi parintii ei isi permit.
M-am mutat acum si nu mai stiu cum sa ne vedem.O iubesc mult, e cea mai buna prietena crying
Ce as putea face
si acum mama ei zice ca eu sunt o influenta proasta.

dau funda!

8 răspunsuri:
| Black_Ics_1995 a răspuns:

Nu vreau sa te inspaimant dar in viata o sa ai parte de dezamagiri mai mari, prietenii vin si pleacawinking Acum te-ai mutat intr-un loc nou si ai ocazia sa iti faci prieteni noi.

Ps: nu uita sa zambesti! big grin

| NuSeZiceANONIM explică (pentru Black_Ics_1995):

Da, m-am mutat dar am scoala tot acolo.Si eu totusi m-am mutat intr-un loc unde sunt numai cocalari si pitipoance straight face

| MoZila15 a răspuns:

Cred ca mama ei are o parere proasta despre tine si nu cred ca ai cum sa i-o schimbi, dar daca prietena ta e destul de mare incat sa ia atitudine in fata parintilor asa cum trebuie adica sa la spuna k ea isi alege prietenii si nu ei asa cum am facut si eu poate va fi ok.

| NuSeZiceANONIM explică (pentru MoZila15):

Nu poate face asta, mama ei are prea multa autoritate asupra ei crying
Dar nu vad cum un copil de 13 ani poate influenta un adolescent de 17 ani thinking

| MoZila15 a răspuns (pentru NuSeZiceANONIM):

Eu la cea de 17 ani ma refeream.

| NuSeZiceANONIM explică (pentru MoZila15):

Da stiu oh go on eu ziceam ca nu stiu cum eu pot sa fiu eu, un copil o influenta proasta asupra ei.

| MoZila15 a răspuns (pentru NuSeZiceANONIM):

Da e ciudat.

| SefuBanilor99 a răspuns:

Laso sa creasca si se va intoarce la tine funda plss