| cryss_6160 a întrebat:

As vrea sa imi fac suvite dar nu permanente...as incerca prima data cu spray ca sa vad cum imi sta.In ce magazin se pot gasi?(ex:Super-market, farmacie, librarie, etc...)

Dau FUNDA + voturi!

Răspuns Câştigător
| LoveForShania a răspuns:

Buna.
Eu anul trecut la balul bobocilor mi-am facut suvite cu spray-ul roz.
Ei bine, in primul rand daca nu dai cu ceva spray peste adica thinking sunt diverse fixativuri si spray`uri pentru luciu care miros frumos, o sa miroase oribil.
Are un miros neplacut.
Dupa ce se va usca, parul va arata putin cam ciudat de parca il ai despicat dar si decolorat.
laughing Adica nu se mai vedea rozul ala, dar parul meu arata oribil.

Dar poti incerca, doar nu iti ramane parul asa, e doar ceva pentru cateva zile.
Se gaseste in orice Super- Market si cam la orice farmacie.
Succes.

2 răspunsuri:
| Kaoru a răspuns:

Buna, nu ti-as recomanda sa folosesti spray-uri pentru ca dupa ce se usuca dau un aspect foarte urat parului si in plus miroase nu foarte placut. Poti incerca albastru de metil [ iese de la verde aprins la albastru inchis, depinde de culoarea parului ], violet de gentiana [ de la mov aprins la mov inchis ] sau rosu castelani [ de la roz aprins la un rosu mai inchis, spre visiniu ]. Alte culori nu exista in farmacii. De obicei colorantele acelea se iau la 2-3, poate chiar 4 spalari si nu-ti ard parul. Culorile curg usor daca ti se uda parul sau daca iti treci mana des prin par, insa nu vor disparea de tot. Succes happy

| DoarCipone a răspuns:

Pai daca esti din Bucuresti gasesti la Gothica foarte multe culori de spray-uri de calitate. Eu am avut albastru si se vedea foarte tare. Se curata la cateva spalari. Bafta