- 476516 intrebari (553 noi) Adolescenti
- 19392 intrebari (27 noi) Afaceri & Financiar
- 16631 intrebari (17 noi) Arta si Cultura
- 17668 intrebari (25 noi) Auto & Moto
- 87610 intrebari (93 noi) Beauty & Fashion
- 8427 intrebari (13 noi) Benzi desenate
- 20216 intrebari (30 noi) Cariera
- 7716 intrebari (11 noi) Casa & Gradina
- 31 intrebari (0 noi) Cauze nobile
- 183606 intrebari (174 noi) Conversatii
- 178674 intrebari (157 noi) Dragoste si Sex
- 82516 intrebari (138 noi) Educatie si Cultura Generala
- 25862 intrebari (17 noi) Familie & Relatii
- 77184 intrebari (114 noi) Filme & Seriale
- 15922 intrebari (13 noi) Gastronomie
- 36933 intrebari (48 noi) Hobbies & Pets
- 85613 intrebari (144 noi) Informatii Utilitare
- 240714 intrebari (529 noi) Jocuri PC/online
- 13748 intrebari (23 noi) Legislatie, Politic & Social
- 5643 intrebari (33 noi) Literatura
- 135901 intrebari (140 noi) Muzica
- 16672 intrebari (48 noi) Religie
- 78971 intrebari (125 noi) Sanatate
- 20813 intrebari (31 noi) Shopping
- 25130 intrebari (48 noi) Sport
- 21311 intrebari (16 noi) Stiinta si Filosofie
- 156072 intrebari (268 noi) Tehnologie
- 18331 intrebari (119 noi) Telefonie
- 146302 intrebari (121 noi) Timp liber
- 37896 intrebari (57 noi) Trivia/Amuzante
- 7620 intrebari (6 noi) Turism
- 1737 intrebari (2 noi) Voluntariat/ Ecologie
- TPU va ureaza La Multi Ani!
| TRAFIC 20 Mai |
500.767AFISARI | |
| 209.594VIZITE | ||
| 176.827V. UNICI |
Buna! imi puteti da si mie cat mai multe nume de strazi din bucuresti(dar sa fie nume de animale si plante ). Funda celor mai multe!
-
Raspuns castigator6 Mai 2012 01:18RomulusMilea a răspuns:Lista de mai jos conţine nume de străzi din Bucureşti, cu denumiri de plante sau animale.
Ea a fost obţinută din lista tuturor străzilor din Bucureşti, luată de pe site-ul de la adresa de mai jos:
http://www.hartabucuresti.ro/lista-strazi-bucuresti
Lista este cea de mai jos, ţine-te bine (:-))))):
Abanosului, Acvila, Agudului, Albăstriţei, Albatrosului, Albinelor, Albiţei, Algelor, Alion, Aliorului, Alunului, Anasonului, Aninului, Arbustului, Ariniş, Arţarului, Bârsanei, Barza, Becaţei, Begoniei, Beică, Bibanului, Bondarului, Borceag, Bostanilor, Brădetului, Brădişului, Bradului, Brânduşelor, Brebenei, Bujorul Alb, Bujorului, Busuiocului, Buturugilor, Caisului, Calelor, Călifarului, Călţunaşi, Cameliei, Câmpul cu maci, Campul cu narcise, Canarului, Canepei, Căpriorilor, Cărăbuşului, Carpenului, Castanului, Cătinei, Cedrilor, Cerceluş, Chefalului, Chiparosului, Cicoarei, Cimbrişor, Ciocârliei, Cireşului, Ciuboţica cucului, Ciutei, Clopoţeilor, Coacăzelor, Cocorilor, Codalbiţei, Condorului, Cornişor, Cornului, Crăiţelor, Crapului, Crinului, Crizantemelor, Cucuruzului, Cuişoarei, Cununiţa, Degeţelului, Delfinului, Dihorului, Dropiei, Dudului, Elanului, Eretelui, Eucaliptului, Fagului, Fânului, Ficusului, Floare de colţ, Floarea-soarelui, Fluturilor, Fragilor, Frasinului, Garoafei, Garofiţei, Genţianei, Gherghina, Ghindei, Ghiocei, Ghiocului, Gladiolelor, Glicinelor, Gorunului, Grâului, Graurului, Greierului, Gutuilor, Herminei, Hortensiei, Hulubilor, Iederei, Iedului, Ienupărului, Ierbii, Inului, Irisului, Jepilor, Jirului, Lăcrămioarei, Lalelelor, Lămâiţei, Lămâiului, Lăstărişului, Lăstunului, Laurului, Lavandei, Leandrului, Lebedei, Leorda, Levănţică, Lianei, Libelulei, Licurici, Liliacului, Linului, Lobodei, Lopătarilor, Lucernei, Lupoaicei, Măceşului, Măcrişului, Macului, Măghiranului, Magnoliei, Mălinului, Mânzului, Mărgăritarului, Mărgeanului, Mărului, Măslinului, Meiului, Merilor,...
Salut, După cum am scris mai sus, numele acelor străzi au fost luate de pe site-ul:
Dacă informaţia de pe site este greşită, nu am de unde să ştiu. Lista străzilor cuprinde peste 5000 de străzi, am parcurs lista nume cu nume şi am marcat doar pe acelea care se referă la plante sau animale, folosind şi un dicţionar explicativ al limbii române, pentru că (din păcate) numele străzilor nu sunt scrise corect pe acel site, adică nu conţin diacriticile specifice limbii române (ă, ş, ţ, etc.).
Parcurgerea listei celor 5000 de străzi şi selectarea străzilor care corespund cerinţei a durat mai mult de 2 ore, you know...
Până la urmă, care este informaţia corectă, completă şi oficială, cea de pe Google, sau cea folosită de mine? Greu de spus.
Dacă informaţia de pe site este greşită, nu am de unde să ştiu. Lista străzilor cuprinde peste 5000 de străzi, am parcurs lista nume cu nume şi am marcat doar pe acelea care se referă la plante sau animale, folosind şi un dicţionar explicativ al limbii române, pentru că (din păcate) numele străzilor nu sunt scrise corect pe acel site, adică nu conţin diacriticile specifice limbii române (ă, ş, ţ, etc.).
Parcurgerea listei celor 5000 de străzi şi selectarea străzilor care corespund cerinţei a durat mai mult de 2 ore, you know...
Până la urmă, care este informaţia corectă, completă şi oficială, cea de pe Google, sau cea folosită de mine? Greu de spus.