Cand te vezi cu el poartate normal ca sa inceapa sa isi puna intrebari, si cum a facut si el nu il baga in seama. daca iti v-a reprosa ceva ii vei zice"Ma port cu tine si vorbesc cu tine la fel cum te-ai purtat tu cu mine si cum mai ranit". Dupa ce faci ce te-am scris mai sus ii intorci spatele si pleci. Daca asta functioneaza el v-a incerca sa dea de tine, dar tu sa te porti normal si abia dupa ce el iti v-a marturisi ca te place(te iubeste)ii vei spune si tu.In caz ca nu te v-a intreba dc te porti asa cu el inceamna ca si-a dat seama ca tu vrei sa fii cu el si iti v-a raspunde cu aceeasi moneda, dar nu trebuie sa intri in panica uni baieti asa fac tu poartate normal. Daca el tot cu aceeasi moneda iti raspunde fal gelos cu un alt baiat.cum te-a facut el pe tine(el a fost cu fata aia doar ca sa poata trece peste despartirea dintre voi doi)asa trebuie sa faci si tu.Stiu ca iti este greu sa te porti asa si sa il vezi cum nu depune nici un efort ca sa te "cucereasca"dar uni baieti sunt timizi si alti sunt razbunatori...si cu messu si skype-ul nu iti face griji(cand un baiat te place si incearca sa uite de tine asa procedeaza). Iti urez tot succesul din lumedaca mai ai nevoie de ajutor mai posteaza o intrebare(sau un comentariu la aceasta intrebare)si eu iti voi raspunde cu placere. succes inca o data!
Stai linistita.Am trecut si eu peste asta... Exact la fel.Crek cel mai bine ar fi ca sa-l uiti...(recunosc nici mie nu mi-a fost greu sa-l uit)
Dar am incercat sa uit totul, mi-am sters toate amintirile cu el.Bineinteles ca la inceput nu a fost usor. Dar cu timpul l-am uitat. Iar acum ma simt foarte bine.Sunt foarte fericita ca am reusit sa-l uiti... Iar acum cam il vad nici nu-l mai bag inseama.Ma intreaba el ce fac chestii d'astea.Sau in unele momente cand voprbesc cu el numai simti nimic pentru el deoarece stiu ca e un nesuferit.
Sfat:Ar trebui sa-l uiti.Cu timpul te vei obisnui.Eu am inteles din tot ce ai povestit thu ca e un escroc.
Uite el a zis ca nu te mai iubeste daaa? ori ce baiat face asa ca sa para intresant stiu asta pentru ca sunt baiat da in sufletu lui el inca tine la tine mai bine suna-l vb cu el daca rade de tine nul baga in seama u faci asta adica sal intrebi pentru ca asa ici zice sufletu nu mai astepta P.S in dragoste si in razboi totu e permis aa si cred ca el a mai spus asa ca credea ca tiai gasit altu si na vrut sa para un prost daaa ca sa faci daca deja se crede pentru ca a zis ca nu mai tine la tine acu serios este un prost
Pai un prim sfat ar fi sa ii spui de sentimentele tale fata de el...si apoi daca reactioneaza urat sa il lasi in pace.si o sa fi cu gandul impacat ca ia-i marturisit sentimentele tale.succes:*