micşorează boxul
Categorii
- 477258 intrebari (566 noi) Adolescenti
- 19426 intrebari (23 noi) Afaceri & Financiar
- 16666 intrebari (25 noi) Arta si Cultura
- 17716 intrebari (31 noi) Auto & Moto
- 87781 intrebari (115 noi) Beauty & Fashion
- 8445 intrebari (14 noi) Benzi desenate
- 20272 intrebari (35 noi) Cariera
- 7723 intrebari (4 noi) Casa & Gradina
- 32 intrebari (una nouă) Cauze nobile
- 183788 intrebari (140 noi) Conversatii
- 178901 intrebari (128 noi) Dragoste si Sex
- 82720 intrebari (136 noi) Educatie si Cultura Generala
- 25879 intrebari (19 noi) Familie & Relatii
- 77349 intrebari (123 noi) Filme & Seriale
- 15932 intrebari (8 noi) Gastronomie
- 37003 intrebari (49 noi) Hobbies & Pets
- 85777 intrebari (114 noi) Informatii Utilitare
- 241433 intrebari (545 noi) Jocuri PC/online
- 13779 intrebari (18 noi) Legislatie, Politic & Social
- 5678 intrebari (29 noi) Literatura
- 136132 intrebari (156 noi) Muzica
- 16745 intrebari (56 noi) Religie
- 79133 intrebari (105 noi) Sanatate
- 20865 intrebari (39 noi) Shopping
- 25214 intrebari (68 noi) Sport
- 21338 intrebari (15 noi) Stiinta si Filosofie
- 156407 intrebari (241 noi) Tehnologie
- 18494 intrebari (120 noi) Telefonie
- 146460 intrebari (115 noi) Timp liber
- 37942 intrebari (30 noi) Trivia/Amuzante
- 7627 intrebari (8 noi) Turism
- 1739 intrebari (una nouă) Voluntariat/ Ecologie
- TPU va ureaza La Multi Ani!
micşorează boxul
Ultimele Raspunsuri
- HaiDinaamo - Singura posibilitate e sa iti reinstalezi windows- ...
- suntserios - O corsa sau o solentza. vezi ca daca sunt inscrise...
- HaiDinaamo - Samsung galaxy GIO, are un sistem de operare dezvoltat...
- Efzy - Cu ocolire la stânga- mprejur, marș.
- MytzaMytz - Este de la group manager, asa mi se intampla si mie...dezinstaleazal,...
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
| TRAFIC 23 Mai |
532.624AFISARI | |
| 222.439VIZITE | ||
| 185.624V. UNICI |
19 August 2010
Tptnu intreaba:
Buna TPU ~! As vrea si eu niste statusuri de dezamagire pentru un bun prieten care m-a dezamagit enorm... va roooggg :X dau fundita:X
-
Raspuns castigator19 August 2010 13:07Malvina24 a răspuns:Intra aici:
http://www.tpu.ro/cariera/mai-vreau-si-eu-nishte-statusuri-de-tradare-dezamagire-s-despartire-d-dragoste-etc/
sau:
http://www.tpu.ro/adolescenti/mai-vreau-si-eu-niste-statusuri-de-dezamagire-de-tradare-de-iubire-dar-ceva-frumos-nu-un-status-pe-care-il-gasesc-pe/
http://statusuri.net/statusuri-de-suparare/ -
5 răspunsuri
- Ordonare:
- Cronologica
- |
- Dupa relevanta
-
20 August 2010 14:42Christina a răspuns:-. Vremurile bune iti aduc prietenii. Vremurile grele ii incearca
-Nu mai cred in povesti, oricum povestea e clara-Daca nu sunt interese, drumurile se separa...
-Ce pacat ca nu a ramas nimic
Aprind o tigara.Si te strig.
-Nu exista rau sau persoana pe lumea asta care sa te faca sa uiti ce ai adorat candva
-Nu plange ca s-a terminat...Zambeste ca s-a intamplat
-Am devenit scorpie treptat, incepand cu primele persoane care mi-au f***t visele!
-Vrei sa pari naiva, emotiva, nu e rau...Ca nimeni nu`si da seama ce se`ascunde`n capul tau`
-Am ganduri ce m-apasa, si prieteni ce-mi dau plasa Niciunde nu-s acasa, dar cu zambetul pe buze spun ca:nu-mi pasa!
-Astept cutitul infipt in spatele meu, hai ucide'ma oricum te voi bantuii mereu!
-Ai vrea să mă vezi tristă? N`ai şanse...
-Chiar si malformata de emotsii, ma voi intoarce! Ca m'ati lasat aici. pedeapsa se va naste!
-Azi in urma voi lasa. Zilele din viata mea. Clipa cand eu te-am pierdut. Ziua cand te-am cunoscut
-Esti doar un sclav fals printre fratii mei falsi Iti spun numai 4 litere:MARS!
-Inainte sa plec, am suflat aburi peste imaginea ta sh am scris cu degetu pe oglinda: DISPARI`!
-Am luat palme după palme, acum dau pumni înapoi
-Ai uitat cand pe strada m-ai vazut? Poate te-ai schimbat, da` eu tot aia sunt!
-Stii...sunt suparata si deprimata, as vrea doar coca si putina apa plata...
-Majoritatea prietenilor sunt ca umbra. Nu apar decat atunci cand e soare.
-Dacã-ţi atingi propriile ţeluri, vei gãsi prieteni falşi şi duşmani adevãraţi. Nu are importanţã, tu realizeazã-le.
-Sa taci cand vorbesc eu! Nu`mi place sa mintzi atata timp cat mint si eu`! Nu`mi place sa imi spui … [pa!] Nu uita -- asta e replica mea!
-Nu vreau sa ne'amintim ca unele'au plecat fara sa zica "pa fa ne'auzim". Nu avem averi, doar prietene care suna Sa ne spuna"Grija de tine te pup, noapte buna"
-Cand voi vreti sa ma trantiti la pamant, eu ma las usor in jos pentru a va evita loviturile!
-Poate vrei să`mi fi prieten si nu stii ...
-
19 August 2010 13:06deeeeeeaaa a răspuns:Http://www.youtube.com/watch?v=losMGMKlgAM
ascultha aceastha mel0die.
te vei regasi in versuri...
am si eu la status un vers din melodie. cel "am crezwut in oameni. m0rtSi lor de lighioane ":-<
e suPerbha. crede`ma :o3
funda?:d -
-
19 August 2010 12:47Kandias a răspuns:Nu plange ca s-a terminat ci zambeste ca te-ai scapat!
E greu sa mergi pe culmea vietii cu inima pustie, e greu sa suferi in tacere si nimeni sa nu stie…
» " Deseori zambetul celui care sufera e mai dureros decat lacrimile celor ce plang! "
Intru in operatie peste 10 minute, doctorii mi-au spus ca imi vor scoate tot ce simt eu pentru tine…
Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te v-or impiedica sa vezi stelele…
A iubi inseamna a suferi si cum multi fug de suferinta putini stiu sa iubeasca!
A cazut si ultima petala de trandafir… s-a uscat si s-a pierdut mandra in toiul unei nopti tarzii de toamna
Dragostea e ca mingea de fotbal, cand n-o ai alergi dupa ea, iar cand o ai ii dai cu picioru'
Don’t worry about the people in your past…there’s a reason why they didn’t make it to your future…
- Ascunde conversatia (1 răspuns)