Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici
 
3173272intrebari
Quiz-uri TPU
StarShinerS
Ultimele intrebari
Kurtmann
Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
25 Oct
SATI 299.651AFISARI
194.248VIZITE
177.427V. UNICI

Buna TPU. Vreau niste statusuri de independentaUrmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
 • 3 răspunsuri RSS raspunsuri)
 • a răspuns:
  Adevarata independenta consta nu numai in a te opune si a dezaproba, ci si in a sprijini si a aproba, daca vrei ca autoritatea sa fie libera si dezinteresata.

  Independenta? Asta e o blasfemie burgheza. Toti depindem unii de altii.

  Independent? Plătesc tribut celor cinci tirani, cuibăriţi în prăpastia simţurilor mele.

  De la viaţă să nu aştepţi nimic, dimpotrivă, tu trebuie să-i dai totul. Numai aşa vei fi scutit de deziluzii şi te poţi bucura de tine, de lupta, de independenţa şi de puterea ta creatoare.

  Originalitatea, independenţa gândirii noastre, cere în primul rând existenţa unei Gândiri unitare, conştiente şi puternice.

  Este uşor să trăieşti în lume dupa opiniile lumii, este uşor ca în singurătate să trăieşti după opiniile tale. Dar om mare este acela care şi în mijlocul mulţimii îşi păstrează cu dulceaţă perfectă, independenţa singurătăţii sale.


  Dacă lucrurile vor ajunge până acolo încât mi se va spune: alege între independenţa convingerilor tale şi moartea prin înfometare - voi avea destule forţe ca mai degrabă să crap ca un câine, decât să mă las în chip ruşinos mâncat de viu de nişte javre... Ce să-i faci, aşa sunt eu.


  Orice idee este, prin ea însăşi, înzestrată cu o viaţă nemuritoare, asemeni unei persoane. Orice formă creată, chiar şi de către om, este nepieritoare. Căci forma este independentă de materie, şi nu moleculele sunt cele care constituie forma.


  sper sa-ti placa ceva din ce ti-am dat euwinking
 • a răspuns:
  Sunt dependenta de frumusetea ta`. puppy dog eyes. Imuzament ce imi inspira muzica`. Fara ochii tai n`as mai putea traii o zi. oh go on. Esti viata mea. smug Mereu te voi iubii `. :*.
 • a răspuns:
  Am provocat sila! Am avut tupeu sa invat ce este iubirea, dar tu! Mi-ai provocat independenta, M-ai facut sa spun! Nu! love strucklove struck