Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici

1536850intrebari
6835156raspunsuri
399140utilizatori
13minute timp mediu de raspuns
96% din intrebari au primit raspuns
Ultimele intrebari Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
15 Mai
SATI 421.514AFISARI
172.092VIZITE
147.536V. UNICI
1 Septembrie 2009
Anonim intreaba:

Cat costa un tatuaj si daca doare

Urmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
  • 37 răspunsuri RSS raspunsuri
  • |< <
    1 - 30 (din 37)
    > >|
  • 1 Septembrie 2009 12:19
    eluveitie a răspuns:
    Dpinde de cat de mare vrei sa'l faci.trebuie sa platesti tusul, acele si manopera. Daca vrei unul asa mai maricel, de ex pe spate ar costa cam in jur de 3 mil.Acuma depinde ce vrei sa-ti faci...si doare un pic ...acum mna...cand ti'l face nu doare...adica e doar o impunsatura de ac... dar cand iti umple cu tus atunci doare un picstraight face
  • 1 Septembrie 2009 12:19
    Zbenguici a răspuns:
    Depinde de marime pretul.
    Depinde de locul unde vrei sa il faci durerea, pentru ca pielea poate fi mai sensibila in anumite locuri.
  • 1 Septembrie 2009 12:20
    JustMeFlory a răspuns:
    Costul depinde de marime! Un fluturas de ex costa 170 ron(m-am interesat)Deci cu cat e mai mare cu atat costa mai mult. Durerea depinde de locul unde il faci.Sunt zone ale corpului unde sunt mai dureroasehappy
  • 1 Septembrie 2009 14:25
    Casiana a răspuns:
    Sigur o sa te doara!
  • 27 Iulie 2010 21:43
    IloveCats a răspuns:
    Depinde de marime.Eu am unul de 5-6 cm si a fost 150 ron.Si DAA, DOARE!
  • 2 Septembrie 2009 10:23
    Andrei_6410 a răspuns:
    Daca nu vrei sa te doara foarte tare... atuncea evita cel mai mult zonele: clavicula si coastele aceastea sunt cele mai dureroase locuri... si pentru pret nu pot sa iti spun pentru ca depinde de tatuaj si unde il faci
  • 1 Septembrie 2009 12:26
    Raspuns anonim:
    Pretul la tatuaje se face dupa urmatoarele cinci criterii :

1. marimea lui (exprimata in centimetrii patrati ). Calculul acestuia se face incadrand tatuajul intr-un dreptunghi si apoi determinand aria dreptunghiului in centimetrii patrati inmultind latimea cu lungimea ca in matematica elementara. Dupa a-ti aflat aria in centimetrii patrati, o imultiti cu pretul pe cm din site. Deci daca un tatuaj are 5cm latime x 10 cm lungime=50 cmpatrati. Si 50cmp x 3, 5 cmp(black and grey)= 175 de RON (pret orientativ).
    2. Complexitatea lui si orele de executie care implica executia acestuia. O ora de executie este intre 150-200 de ron /ora, depinzand de complexitatea lui. In Germania, Spania, Italia si alte tari, ora este 150 de euro iar in Statele Unite ale Americii este de 150 dolari.
    3. Locul de pe corp -acest lucru implicand dificultatea executiei tatuajului. (de ex pe coaste -se executa foarte greu, pe spate mai usor)
    4. Culoarea - daca este tattoo black and gray, color sau daca este cover up (acopera ceva vechi) - permanent black and grey 3, 5 ron/cmp, color 4 ron/cmp si cover up 4, 5 /cmp
    5. Daca este semipermanent sau permanent- reamintesc preturile
    -semipermanent (black and gray) -minim 250de ron ce depaseste de 40 cmpatrati este -7 ron/cmp
    - permanent black and grey 3, 5 ron/cmp, color 4 ron/cmp si cover up 4, 5 /cmp
    Detalii pe http://www.roxy-tattoo.com/prezentare-salon-preturi.html. Ti-l recomand daca esti din Bucuresti, iubitul meu si-a facut tatuaj aici si a fost multumit.
  • 28 Septembrie 2009 14:18
    Raspuns anonim:
    Cat costa un tatuaj tribal pe toata mana
  • 3 Noiembrie 2009 15:54
    Raspuns anonim:
    Depinde cat de mare vrei sa-l faci si in ce anume zona a corpului. nu te doare foarte tare. la inceput pana amorteste locul
  • 13 Noiembrie 2009 16:14
    Raspuns anonim:
    Doare
    yin yang
  • 17 Noiembrie 2009 14:52
    Raspuns anonim:
    Sigur ca te va doare dar depinde de loc unde til face
  • 14 Martie 2010 16:44
    Raspuns anonim:
    Depinde cat e de mare sau de mic! Eu o sa-mi fac vara asta si cand am fost in Spania m-am interesat si e in jur de 150 de euro.
  • 6 Aprilie 2010 18:00
    Raspuns anonim:
    180de euro
  • 7 Aprilie 2010 00:06
    Raspuns anonim:
    Normal ca o sa te doara f f f tare
  • 7 Aprilie 2010 22:43
    Raspuns anonim:
    Informatii despre tatuaje si piercing www.best-tattoo.net
  • 6 Mai 2010 18:35
    Raspuns anonim:
    As dori si eu sa stiu cat costa un fluturas mic sau un paianjen mic, black gray, la glezna? big grin
  • 29 Mai 2010 18:09
    Raspuns anonim:
    Cam cat costa sa-mi fac si eu un tatuaj su niste initiale so o puma si ceva pe mijloc un tatuaj
  • 14 Iunie 2010 15:53
    Raspuns anonim:
    Jkkljj
  • 18 Iunie 2010 16:04
    Raspuns anonim:
    De tatuajul la buric dnu doare de loc in schimb pret 2milioane
  • 26 Iunie 2010 16:16
    Raspuns anonim:
    Execut tatuaje judetul iasi, particular. Mai multe informatii la adresa de email luciandries@yahoo.com.
  • 23 August 2010 17:56
    Raspuns anonim:
    Nu stiu dar sigur doare f f f f f muuuuult
  • 11 Octombrie 2010 18:49
    Raspuns anonim:
    Cat costa un tatuaj de 8-9 centimetri latime si 5-6 centimetri lungime pe spate partea de jos.(un dragon sau un fluturas)
  • 29 Octombrie 2010 01:30
    Raspuns anonim:
    Nu stiu
  • 29 Octombrie 2010 20:22
    Raspuns anonim:
    Inmultesti lungimea si latimea cu cat costa cm2
  • 6 Noiembrie 2010 13:36
    Raspuns anonim:
    Costul tatuajului este evident in functie de marimea lui, nuantele de culori folosite si de complexitate... dar mare atentie in saloanele din Romania unde se practica o adunare a sumelor! te duci pentru un fluturas care ar costa aproximativ 150 ron si ei iti mai caluculeaza banii pe consumabile timpul lor pierdut ...etc.

daca vrei sa ti faci un tatuaj... care sa ti se potriveasca, sa te reprezinte si sa fie placut privirilor ...contacteaza-ma :

http://www.artist-tattoo.com

ofer consiliere in domeniu si preturi de bun simt!
  • 19 Noiembrie 2010 10:27
    Raspuns anonim:
    Costul unui tatuaj depinde de : marimea lui si nuantele de culori folosite, se mai ia in calcul zona de executie si dificultatea modelului ...deci un pret clar nu se poate spune!

durerea : este suportabila dar la acest capitol conteaza foarte mult mana de lucru a artistului si de asemenea experienta lui in domeniu!

mai multe detalii :http://www.myke-tattoo.com

REDUCERI DE PRET!
  • 24 Noiembrie 2010 01:52
    Raspuns anonim:
    Da un tatuaj este putin dureros depinde de la persoana la persoana si bine inteles de locul unde il faci. cat despre pret depinde de dificultatea tatuajului si de marime.
  • 24 Noiembrie 2010 01:58
    Raspuns anonim:
    Din propria experienta iti spun evita zona coastelor pentru ca sincer doare foarte tare dar na la final se merita durerea suportata. cat despre pret sincer nu conteza pentru ca tatuajul este un lucru ce il vei avea toata viata
  • 24 Noiembrie 2010 07:43
    Raspuns anonim:
    Frate, depinde de marime si unde ti-l faci... inca ceva sa nu-ti faci pe fata, am incercat eu, sau pe gat...si doare rau de tot.bafta
  • 3 Decembrie 2010 10:36
    Raspuns anonim:
    Mda, cam oldie commuri, dar imi fac treaba si zic asa, se baga prea mult in preturi, adica, multi care isi fac(mai mult de un tatuaj sau ceva mai cu insemnatate decat un fluturas)au in cunostiinta pe cine si unde! Daca esti novice, te mai duci si cu banii limitati, vei avea surpriza sa nu iti dea "matematica elementara" data de Anonim, te duci frumos, la un salon, intrebi: Bah nene?, asa si vezi ce iti zice, eu cand l-am facut pe al meu, mi-a luat mai mult decat trebuia, oricum, in cazul durerii, e suportabila, o sa te vaiti mai multi ca ai sa vrei sa te scarpini, sa faci un dus ca lumea... durerea, e trecatoare, dar tatuajul iti ramane pe viata, asa ca...incetati cu fluturasi si cu margele, faceti ceva sa va bucure ca il aveti si la 90 de ani, faceti o arta din el, nu un avatar de pe mess.
  • |< <
    1 - 30 (din 37)
    > >|