Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici
 
3172966intrebari
Quiz-uri TPU
Kurtmann
Ultimele intrebari
MediaDOT.ro
Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
24 Oct
SATI 304.344AFISARI
197.285VIZITE
180.084V. UNICI

Ce inseamna sa ai fite?Urmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
 • 6 răspunsuri RSS raspunsuri)
 • a răspuns:
  Ai "fite" atunci cand nimeni si nimic nu te multumeste si cand crezi ca tu esti centrul pamantului, cea mai importanta persoana de pe pamant... miezul din dodoasca cum zice Mircea Badea
 • a răspuns:
  Să ai fițe înseamnă să fi veșnic nemulțumit de ceilalți și de ceea ce fac, de ceea ce există și să fi foarte mândru de tine. Fițoșii nu fac diferență între bine și rău, între frumos și urât. Ei nu își observă decât foarte rar defectele. Atunci când o fac, încearcă să le ascundă. De ce își observă atât de rar defectele? Ei plutesc pe un norișor roz și cred că sunt unici în lume. Fițoșii au foarte multă încredere în ei și de aceea sunt și mai îndrăzneți. Din această cauză și vocea lor se schimbă. Au o voce mai sclifosită și nepăsătoare. Se pot recunoaște ușor în orice colectiv mai numeros. Sper că ai înțeles, pa!
 • a răspuns:
  Înseamnă să fi superficial.
 • a răspuns:
  Sa te crezi superioara fata de ceilalti, cea mai buna, cea mai frumoasa, sa razi de cei mai slabi ca tine sau sa ii ironizezi, isi aleg prietenii din aceiasi categorie sociala.Fitoasele/fitosii sunt si foarte mofturoase/mofturosi, se alinta prea mult contand pentru ele /ei aspectul fizic.

  sper ca te-ai lamuritbig grin

  succes
 • a răspuns:
  Sa fii cu nasul pe sus.Sa nu`ti convina nimic sa fii sclifosit/a si sa ai mari pretentii de la toti cei din jurul tau.
 • a răspuns:
  Am o prietena care...De cate ori vine cineva mai frumos imbracata ca ea incepe si ii zice ca nu ii sta bine doar ca sa o descurajeze...se lauda foarte mult de ex "Eu am picioare frumoase dar le ingrjesc!" si ii se pare ca e ceea mai frumoasa si vorbeste foarte "fitos". Sper ca te-am lamurit cu exemplu concret.