TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Adolescenţi

Adolescenţi

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TPU.ro
Întrebare recomandată în 24 Octombrie 2024 | TPU.ro întreabă:

Vrei să îți dezvolți gândirea critică și abilitatea de a ține un discurs argumentat? Oferim o invitație la cursul practic de debate pentru adolescenţi.

5
Răspunde Raportează
TPU.ro
Întrebare recomandată în 4 Iulie 2024 | TPU.ro întreabă:

Concurs! Hai la una din Şcolile de vară pentru adolescenţi organizate de Fundația Calea Victoriei!

0
Răspunde primul Raportează
116111 TelefonulCopilului
în 6 Iunie 2018 | 116111 TelefonulCopilului întreabă:

S-a lansat prima aplicatie mobila care ofera consiliere gratuita, direct de pe telefonul mobil http://www.116111.ro/descarca-aplicatia Tu ai incercat-o?

118
Răspunde Raportează
Ann2info
acum 2 ore | Ann2info întreabă:

Ce te motivează să interacționezi cu un chat ai pentru discuții personale?

0
IonelC01
acum 4 ore | IonelC01 întreabă:

Salutare! Mă interesează păreri sincere despre Liceul George Călinescu din Bucureşti, specializarea filologie. Cum sunt profesorii, dacă trebuie să înveţi pe rupte să treci clasa, ce fel de...? (mai mult)

0
IoMaria
acum 14 ore | IoMaria întreabă:

Bună! Intru în clasa a 9 a acum în toamnă, și aș vrea să știu ce cărți se studiază. Îmi propun să lecturez în vacanța asta, dar nu știu ce exact exact. Am citit de pe mai multe site uri...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
NobodyButAnybody
acum 16 ore | NobodyButAnybody întreabă:

Știe cineva un medic endocrinolog pediatru bun în București cu bilet de la medicul de familie?

1
Răspunde Raportează
Ann2info
acum 17 ore | Ann2info întreabă:

Cine a încercat sau știe pe cineva care a încercat aplicațiile Replika, Anima, TrueMate?

1
Răspunde Raportează
Jekdjdjjdjdj
în 16 Iulie | Jekdjdjjdjdj întreabă:

Cat ar costa o facultate în America Miami? L- am întrebat pe chat gpt si a zis ca 500- 600 de milioane pe an, ma mir e chiar bun, știu și limba mai trebuie sa lucrez puțin la accent, pana la facultate...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Claudiu4957
în 16 Iulie | Claudiu4957 întreabă:

Salut! Vreau să mă apuc de fumat dar nu știu cum să fac ca sa nu afle părinții mei. Ce sfaturi aveți și ce țigări pot fuma că sa nu miros tare?

5
Răspunde Raportează
Mariia1
în 16 Iulie | Mariia1 întreabă:

Am 22 de ani şi cântăresc 72 de kg şi toată lumea îmi reproșează că sunt grasă, cântarul îmi arată corect deoarece m- am cântărit şi la o prietenă şi tot 72 kg mi- a arătat. Am înălțimea...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Jekdjdjjdjdj
în 16 Iulie | Jekdjdjjdjdj întreabă:

Înainte aveam un fund foarte mare și bombat, după ce am slăbit 6kg nu prea mai e, ce să fac să-l am natural?

3
Răspunde Raportează
VulpeaDinUmbra
în 15 Iulie | VulpeaDinUmbra întreabă:

Voi ce ziceti care e mai bun dintre copilot si chatgpt?

13
Răspunde Raportează
Peli75
în 15 Iulie | Peli75 întreabă:

Bună! Vreau sfatul cuiva care de preferabil a trecut prin ce trec eu! De anii de zile mă confrunt cu probleme de genul, dar, acum am stat și am detectat o posibilă cauză! Tind să cred că am anxietate,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Demetria2001
în 14 Iulie | Demetria2001 întreabă:

Salut! Mă pregătesc pentru completarea fișei cu opțiunile de licee. Sunt curioasă să aflu dacă Liceul Teoretic Bilingv, , Ita Wegman" este bun. Mă interesează la profilul științe ale naturii. ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Hamilton
în 14 Iulie | Hamilton întreabă:

Bună, TPU! Am o întrebare, în mare parte dedicată psihologilor sau medicilor psihiatri, referitoare la o persoană apropiată mie. Aș aprecia dacă ați putea să- mi spuneți, cât mai detaliat...? (mai mult)

15
Răspunde Raportează
Larisaaaa14
în 14 Iulie | Larisaaaa14 întreabă:

Buna! Intru clasa a IX- a si in EN am luat media 9, 70. Ce parere aveti de liceele acestea de top? Tudor Vianu, Sf Sava, Lazar si mai ales Spiru? Mi ar placea la Spiru pentru ca e program de dimineata...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
geodmn
în 13 Iulie | geodmn întreabă:

Salut, licee f bune pe uman in Bucuresti, in afara de Lazar, Sava, care ar fi? Ce parere aveti de Spiru, Sincai, Moisil si Cuza? Mii de multumiri

1
Răspunde Raportează
golban1997
în 13 Iulie | golban1997 întreabă:

Buna! Vreau sa va intreb cat m-ar costai montare unei centrale plus calorifere intr-un apartament de 68 metri patrati! Multumesc!

4
Răspunde Raportează
CatAppreciator
în 13 Iulie | CatAppreciator întreabă:

Salutare! Care are fi diferența între științe ale naturii și energetic?

6
Răspunde Raportează
Frumusica52801
în 13 Iulie | Frumusica52801 întreabă:

Cum se numesc bărbații care cand au banii spune las ca iti cumpăr eu și când nu mai au iti pune în nas? Pov ma refer la aia care chiar cumpăra lucruri pentru tine fără ca tu sa le ceri. Ca ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
ChipirliuStefan
în 13 Iulie | ChipirliuStefan întreabă:

Ce se dă la proba de admitere la Kinetoterapie din cadrul Facultății de Sport de la A.I. Cuza Iași?

1
Răspunde Raportează
Lukasssz
în 12 Iulie | Lukasssz întreabă:

Ce s-a intamplat cu cazul Adrian Kreiner? 2 suspecti au fost gasiti.Cosmin Zuleam ramane de negasit pana in zilele noastre..Credeti ca va fi depistat?

0
gby65
în 12 Iulie | gby65 întreabă:

Bună, urmează să dau admiterea la umfcv asistenta medicala, păreri cu este la admitere greu sau ușor? Eu mai știu câte ceva din ce am învățat pentru bacul la anatomie și ce am mai făcut grile...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Marioeuxjeb
în 12 Iulie | Marioeuxjeb întreabă:

Imi puteți spune cum e viata de camin la liceu? Mai ales daca aveți cunoștințe despre căminul liceului Matei Basarab din Slobozia

0
elizazazaze
în 12 Iulie | elizazazaze întreabă:

Buna am nevoie urgent de niste pareri despre liceul cantemir si alecsandri din Iasi pentru ca acusi trebuie sa completez fisa de admitere.despre alecsandri am auzit pareri impartite de exemplu ca cica ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
elizazazaze
în 12 Iulie | elizazazaze întreabă:

Poate sa mi zica cineva cam cum este la. alecsandri in Iasi? de la unii am auzit ca este inchisoare ca nici in a doispea nu te lasa sa chiulesti dar de la altii am auzit ca nu e asa rau si ca au excursii...? (mai mult)

0
BiAnCaGeoNiCo
în 12 Iulie | BiAnCaGeoNiCo întreabă:

Bună! Îmi puteți da licee din capitala din sector 2 și 3 La vafe pot întra cu media 8, 57. Am șanse sa întru la Dante Alighieri ( 8, 72)?

2
Răspunde Raportează
BiAnCaGeoNiCo
în 12 Iulie | BiAnCaGeoNiCo întreabă:

Buna! Cum este liceul Victor Babes? Are profesori ok și colectiv cat de cat ok? ( sincer de la care mi- as dori sa fie mai lejer la materiile neimportante, de exemplu cum e la mate info sa nu ma pună...? (mai mult)

0
Teo36
în 11 Iulie | Teo36 întreabă:

Bună! Am nevoie de păreri despre liceele din București:Nicolae Iorga, Ion Neculce și I.L.Caragiale.Poate câteva vorbe și despre profesori dacă se poate.

1
Răspunde Raportează
IonitaRobert3920
în 11 Iulie | IonitaRobert3920 întreabă:

Salut,am niște vape uri de vânzare de 32.000 de pufuri,aveți cumva idee unde aș putea să le vând,vreun grup de Facebook,whatsapp, discord, etc.

4
Răspunde Raportează
ChirilaEmiliaMonica
în 11 Iulie | ChirilaEmiliaMonica întreabă:

Salut! Ce părere aveți despre liceul Victor Babeș din Cluj-Napoca? Pentru profilul de științele naturii ce alte licee ați recomanda pentru o medie de 9:00 la evaluarea națională?

0
VulpeaDinUmbra
în 11 Iulie | VulpeaDinUmbra întreabă:

Daca te folosesti numai de chatgpt ca sa iti dea texte pentru marketing digital poate sa mearga treaba? Daca pana cand am idei de texte ma folosesc numai si numai de chatgpt?

6
Răspunde Raportează
dariaelena4560
în 11 Iulie | dariaelena4560 întreabă:

Bună ziua! Mi am cumparat bilet la beach please 2026 dar am uitat sa imi scriu al doilea prenume, este vreo problema?

2
Răspunde Raportează
Porphyrios
în 10 Iulie | Porphyrios întreabă:

Salutări, știe careva cum se poate face o broșură? Doresc să fac pentru biserica unde merg broșuri cu diferite rugăciuni sau sfaturi bineînțeles luate din cărți. Mulțumesc!

2
Răspunde Raportează
oAzrael
în 10 Iulie | oAzrael întreabă:

Am ajuns la varsta de 25 de ani si am ramas cu un fix. E o problema sau nu, e a mea si mi- o asum. Dacă- mi place de o fata, imi doresc sa fie virgina. Gandul ca e virgina, ca- s singurul baiat...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Hwnkansbnam
în 10 Iulie | Hwnkansbnam întreabă:

Dacă în eseul motivațional pentru admiterea la ASE nu am menționat ca doresc să îmi continui sau nu studiile de masterat în cadrul facultății, conform planului oferit de ei pe site, este vreo...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
BeByNo
în 9 Iulie | BeByNo întreabă:

Mi-au șters contul de Instagram ca am trimis niște poze cu fratele meu de când era mic cu fundul gol…cum fac să-l recuperez…mai am și mulți urmăritori

3
Răspunde Raportează
sanzianaburuiana
în 9 Iulie | sanzianaburuiana întreabă:

Bună ziua, am terminat clasa a 8 a și mă interesează liceul Mihail Sadoveanu din București.Mi-l recomandați?

3
Răspunde Raportează
Vlad69000
în 9 Iulie | Vlad69000 întreabă:

Salut TPU! Maine îmi propun să merg cu trenul singur pe o distanta scurta (Onesti- Targu Ocna), voi lua un bilet intreg, imi va cere vreun act de identitate daca am facut deja 14 ani si nu iau biletul...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
ColisniucBogdan
în 9 Iulie | ColisniucBogdan întreabă:

Aș vrea să ies și eu într- un weekend cu prietenul meula ora 3:50 dimineața și să mă întorc la 6:00 dimineața acasă. Cum pot face fără să ne audă și să ne vadă familia mea că ieșim...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Lukasssz
în 9 Iulie | Lukasssz întreabă:

Salut TPU, in ce teorii ale conspiratiei credeti?

6
Răspunde Raportează
StefanElenaGeorgiana
în 9 Iulie | StefanElenaGeorgiana întreabă:

Program la fără frecventa la Ase știe cineva?

0
StefanElenaGeorgiana
în 9 Iulie | StefanElenaGeorgiana întreabă:

Am făcut greșeală sa înscriu băiatul la Ase la fără frecventa cu nota la bac 8.86. Și media pe cei 4 ani 9.21.stie cineva ce program se face sau trebuia sa îl scriu la buget?

3
Răspunde Raportează
VulpeaDinUmbra
în 8 Iulie | VulpeaDinUmbra întreabă:

Pe tik tok ai dreptul de a posta cu orice fel de melodie?

2
Răspunde Raportează
Cristinaelena555
în 8 Iulie | Cristinaelena555 întreabă:

Bunaaa! Sunt nedumerită cu admiterea la liceu și poate voi m- ați putea ajuta. Nu știu cum să explic foarte bine așa ca voi da un exemplu. Ana și Ion au dat examenul și Ana are 8, 67, iar ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Cristinaelena555
în 8 Iulie | Cristinaelena555 întreabă:

Bună! Sunt din Bacău și la en sunt pe poziția 1332 cu media 8, 22. Unde credeți ca aș avea șanse se intru?

2
Răspunde Raportează
AndreeaMarin345
în 8 Iulie | AndreeaMarin345 întreabă:

Buna! Imi puteti spune va rog ce si cate ore se fac la Științe ale Naturii? Respectiv, la mate- info. Care este diferenta de materii și ore alocate între profilurile Științe ale Naturii și Mate-...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
GogomanSimona
în 8 Iulie | GogomanSimona întreabă:

Mă poate ajuta cineva vă rog frumos cu o informație, care ar fi costul pentru internatul/cămin inclus cu tot cu cantină pentru Colegiul Agricol și de Industrie Alimentară Vasile Adamachi Iași ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
UserFaraNumelmao
în 8 Iulie | UserFaraNumelmao întreabă:

Salut TPU! Sunt clasa a 12-a și am dat corigența la mate azi, am trecut, Mai primesc bursa socială și alocația în luna iulie?

2
Răspunde Raportează
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • danpopa777
    trimisă pe 17 Iulie

danpopa777 întreabă:

Care e cea mai buna investitie pe care pot sa o fac cu 300 de lei?
    27 răspunsuri
  • IonelFlorianUrzica
    trimisă acum 11 ore

IonelFlorianUrzica întreabă:

Este chiar atat de greu sa te apuci de o afacere f?r? sa ai studii superioare? Eu dac? am sprijinul iubitei mele, al unor prieteni, mai ?tiu ?i ni?te cunoscuti mai vechi care au experienta n ...? (mai mult)
    21 răspunsuri
  • IonelFlorianUrzica
    trimisă acum 12 ore

IonelFlorianUrzica întreabă:

Imagina?i- va urm?toarea situa?ie! Un b?iat ?i o fata mint de ani de zile ca au iubita, respectiv iubit, doar pentru ca lor le este ru?ine sa spun? ca nc? nu sunt preg?ti?i sa aib? o rela?ie...? (mai mult)
    20 răspunsuri
  • MAteiLaAjutat
    trimisă acum 9 ore

MAteiLaAjutat întreabă:

Ce parere aveti despre seria lui Zappy TV "Intrebari stupide de pe TPU"?
    7 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.580.159
  • Întrebări: 3.948.188
  • Răspunsuri: 17.619.314
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 40 minute
Ce zici de un quiz?
Istoria religiilor

Istoria religiilor

Tu cat de multe stii despre marile religii ale lumii? Afla chiar acum!

Start quiz
Categorii
  • 651.642 Adolescenţi
  • 55.406 Afaceri & Financiar
  • 22.851 Artă şi Cultură
  • 72.483 Auto & Moto
  • 144.146 Beauty & Fashion
  • 16.480 Benzi desenate
  • 54.852 Carieră
  • 20.268 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.412 Conversaţii