| Secretkkk a întrebat:

Cum aflu daca ma place un baiat?

53 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Intreaba`l laughing
Sau... daca nu il ubtrebi.[cum e cel mai probabillaughing]
Fi atenta la felul in care se uita la tine si la modul in care se poarta cu tine... e simplu sa iti dai seama atunci cand te place cineva
Succes! :*

| Silvia a răspuns:

*intrebi sorry :d

| JackieSue a răspuns:

Ce le place fetelor sa puna intrebari fara rost si la xerox(200 de intrebari am vazut azi cu cum aflu daca ma place un baiat)...
Uite na ca`s de treaba si te invat eu;):
http://forum.softpedia.com/lofiversion/index.php/t383713.html

| yanny`s a răspuns:

Urmareste-i comportamentul cand esti in preajma lui.

Răspuns utilizator avertizat
| ullyse a răspuns:

Cand prinzi un moment de intimitate intreaba-l daca vrea sa te sarute... nu astepta sa faca el primul pas!

| MisseEmmo a răspuns:

ZAMBESTE CAND TE VEDE, asi strange buzele cu dintii(adica vrea sa te sarute)unii baieti si iarasi unii vor sa necajeasca fetele si cam atat funda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intreab-o pe mama omida.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fi foarte atenta la privirea lui la gesturi EB

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poi... poti sa vezi daca se uite la tine. si daca nu se uita la tine si are iubita... n-ai nicio sansa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aaaammmmmm... eu cred ca daca te iubeste singurul raspuns ar fi
se uita la tine e atent cu tine si...na ce sa zic trebuie sa fi sincera

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai in primul rand observi cum te priveste cum se comporta cu tine...de obicei iti zambeste cand te priveste

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum afli daca un baiat te place pe mess?laughinglaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sinker si eu sunt in aceeasi situatie caredema as vrea si eu sa aflu. darr iti dau un sfat intreaba-l poate afli ceva...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate sa iti spuna cuvinte dulci,,,, sa-ti faca curte,,,,,

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate sa iti spuna cuvinte dulci ,,,, sa-ti faca curte,,,,,

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu mi-am pus aceasta intrebare si am constatat ca cel mai bun lucru este sa il intrebi.Asa am facut si eu. apoi daca lui ii place cu adevarat de tine se comporta...foarte frumos cu tine... iar apoi daca va placeti foarte multi.il intrebi daca vrea sa fiti impreuna

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic ca sa nu-i zici pentru ca poate el nu te plk si atunci o sa fii foarte dezamagitacrying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai inteabal.sh ce daca nu te place treci mai departe, sau mai incearca

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intreba-l
sau
spune-i ca vrei sa il intrebi un lucru te ducu cu el unde va unde sunteti numai voi doi
intreaba-l da ca te place
si spui tu ca il pplaci

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci in acest moment plang si scriu chestia asta.Plang pentru ca la scoala colega de banca a baiatului de care imi place imi face in ciuda.De exemplu cand ma uit la el ea isi pune capul pe umarul lui, dar el ii da cu cotul. Nu stiu daca face chestia asta pentru ca ma place sau pentru ca nu vrea el, iar de la anul el va pleca in alta scoala si eu ii voi duce dorul. Mi-e frica sa-i ii spun ca il plac pentru ca sunt sigura ca va incepe sa rada desi stie lucrul asta(o colega i-a zis). De cand i-a zis mi-e rusine sa dau ochii cu el desi eu cred ca ma cam place...Va rog ajutati-ma! Cine are vreun raspuns sa lase acel raspuns pe idul :luanadumitrache. Va multumesc frumos!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Il poti intreba si eu sunt in aceeasi situatie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fetelor ajutati-ma si pe mine imi place mult de el dar e mult mai mare as fi vrut sa aflu metode de pe net dar nu prea sunt nu stiu ce sa fac el cred ca stia cred ca si-a dat seama deja ca il plac as vrea sa il seduc fara sasi dea seama si sa fim impreuna dar nu stiu ce sa fac si daca mas apropia mai mult de el o sa le spuna rudelor si o sa faca probabil misto de mine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca te place nu inseamna neaparat ca trebuie sa se uite la tine mereu sau sa se comporte frumos; crede-ma stiu mi s-a intamplat cu un baiat pe care ilcunosc de la gaganita (nu-s cu el_) pacat ca baiatu' de care imiplace nu ma place

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa felul cum te priveste cum se comporta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt in aceeasi situatie il iubesc f mult dar nu avem o relatie el tot glumeste mei in gluma mai in serios pe tema asta e mai mare cu 15 ani ca mine ce sa fac

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nhgncvcvv

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nhgncvcvv

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca aveti un prieten comun intrebal pe el da sa nu ii zica acelui baiat ca tu l-ai intrebat

Întrebări similare