Intreaba`l
Sau... daca nu il ubtrebi.[cum e cel mai probabil]
Fi atenta la felul in care se uita la tine si la modul in care se poarta cu tine... e simplu sa iti dai seama atunci cand te place cineva
Succes! :*
Ce le place fetelor sa puna intrebari fara rost si la xerox(200 de intrebari am vazut azi cu cum aflu daca ma place un baiat)...
Uite na ca`s de treaba si te invat eu;):
http://forum.softpedia.com/lofiversion/index.php/t383713.html
Cand prinzi un moment de intimitate intreaba-l daca vrea sa te sarute... nu astepta sa faca el primul pas!
ZAMBESTE CAND TE VEDE, asi strange buzele cu dintii(adica vrea sa te sarute)unii baieti si iarasi unii vor sa necajeasca fetele si cam atat funda?
Deci in acest moment plang si scriu chestia asta.Plang pentru ca la scoala colega de banca a baiatului de care imi place imi face in ciuda.De exemplu cand ma uit la el ea isi pune capul pe umarul lui, dar el ii da cu cotul. Nu stiu daca face chestia asta pentru ca ma place sau pentru ca nu vrea el, iar de la anul el va pleca in alta scoala si eu ii voi duce dorul. Mi-e frica sa-i ii spun ca il plac pentru ca sunt sigura ca va incepe sa rada desi stie lucrul asta(o colega i-a zis). De cand i-a zis mi-e rusine sa dau ochii cu el desi eu cred ca ma cam place...Va rog ajutati-ma! Cine are vreun raspuns sa lase acel raspuns pe idul :luanadumitrache. Va multumesc frumos!
Fetelor ajutati-ma si pe mine imi place mult de el dar e mult mai mare as fi vrut sa aflu metode de pe net dar nu prea sunt nu stiu ce sa fac el cred ca stia cred ca si-a dat seama deja ca il plac as vrea sa il seduc fara sasi dea seama si sa fim impreuna dar nu stiu ce sa fac si daca mas apropia mai mult de el o sa le spuna rudelor si o sa faca probabil misto de mine
HaruhiFujioka întreabă:
Plesea_Ioana_Teodora_1967 întreabă:
Carlover75 întreabă: