Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici
 
2846320intrebari
Kurtmann
Ultimele intrebari
Cadouri USB - USBmania
Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
28 Ian
SATI 329.003AFISARI
171.498VIZITE
153.073V. UNICI
3 Ianuarie 2010
euu03 intreaba:

Cum pot face sa nu primesc apeluri de la un anumit numar pe telefon? am un motorola v3 si samsung si 600 si trebuie urgent sa fac ceva ca sa numai primesc apeluri si nici mesaje de la un numar si nu stiu cum sa procedez. va rog frumos ajutati-ma crying((Urmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
 • 9 răspunsuri RSS raspunsuri)
 • 3 Ianuarie 2010 21:27
  stweety10 a răspuns:
  Pt samsung: mesaje-setari-mesaje text-blocare numar, introduci numarul si dai salvare sau memorare. Nu vei mai primi mesajele lui/ei. Pt apel: jurnal apeluri-manager apeluri-lista refuzare, la fel introduci nr si dai salvare. Dar la apeluri e putin complicat. Candincearca sa te sune o sa-i apara busy dar tie o sa iti apara direct apel pierdut.
 • 3 Ianuarie 2010 21:35
  AlecSSyA a răspuns:
  Poti sa suni la relatii cu clientii, iti spui problema, apoi le dai numarul respectiv si gata s-a rezolvat.
 • 3 Ianuarie 2010 21:23
  HappyPills a răspuns:
  Nu stiu cum se procedea la telefonul tau dar eu am un samsung S5230 si intru la cei care m-au aplet/i-am apelat [pe buton cu care raspunzi cand te suna cineva]: si am add to reject list si ii selectez pe cei de la care nu vreau sa primesc apeluri.
  sper ca te-am ajutat cu ceva
 • 12 Ianuarie 2010 11:43
  unicka a răspuns:
  Ai in meniul telefonului o optiune de blocare apeluri sau lista neagra la motorola nu ai dar la samsung ar trebui apeluri nu mai poti primi insa mesaje da singura solutie este sa schimbi numarul de telefon
 • 3 Ianuarie 2010 21:27
  Lumynyzza a răspuns:
  Te duci la persoana aceia si il/o rogi sa iti dea putin telefonul si u stergi nr... o alta optiune schimba numarul...
 • 4 August 2011 12:09
  Liviu3478 a răspuns:
  Am si eu aceeasi problema...dar merge sa restriction apelurile si dupa Nokia c3?
 • 10 Decembrie 2010 10:51
  Raspuns anonim:
  Am si eu o intrebare din aceeasi categorie, dar vreau sa restrictionez apelurile si sms pe un Nokia e72. se poate?
 • 18 Decembrie 2010 14:34
  Raspuns anonim:
  Am o intrebare de nota 10.Cum as putea sa blochez pe cineva care suna cu numar ascuns? Am un Samsung S5230 nou nout cumparat.De luni de zile cineva tot suna cu nr ascuns dar nu zice nimic, concret. Un adevarat trhiller ce patesc eu. S-au numai daca merg la politie pot scapa de hartuirea asta? La Orange mi s-a spus ca ei nu au voie sa-mi divulge nr hartuitorului, doar politia dupa o plangere etc. E ca faza dupa ce curge sange, cadavrul insfarsit poate face plangere...Sugestii?
 • 1 Februarie 2013 16:53
  Tanakan a răspuns:
  Daca aveti un telefon Samsung Galaxy S Advance, iata cum se poate face respingerea automata a apelurilor "Numar privat". Din meniul telefonului, selectati: Aplicatii / Setari / Apel / Respingere apel, dupa care apare o fereastra cu doua optiuni: "Mod respingere automat" si "Lista de respingere automata". Selectati prima optiune si apare o fereastra cu trei posibilitati (Oprit, Toate numerele si Numere cu resp. automata). Bifati (selectati) ultima posibilitate: "Numere cu resp. automata". Reveniti in fereastra anterioara si alegeti cea de-a doua optiune: "Lista de respingere automata", se deschide o noua fereastra, in care activati (selectati) "Necunoscut" (bifa verde in dreapta), dar nu atingeti "Adaugat" de deasupra. Iesiti din setarile telefonului cu "back" (actionare repetata a comenzii luminoase din dreapta jos a ecranului) sau cu tasta "Home", revenind in pagina de start a telefonului. Asta e tot. Din acest moment, in mod automat, daca primiti un apel anonim ("Numar privat"), ecranul telefonului se va aprinde pentru o scurta perioada de timp, dar nu va suna si nici nu va vibra (chiar daca e activata optiunea de vibrare), iar cel care v-a sunat va auzi un ton de ocupat. Mentionez ca dupa efectuarea setarilor descrise mai sus, veti putea primi in continuare apeluri de la persoane pe care nu le aveti inscrise la "Contacte", dar al caror numar nu este "ascuns" (telefonul va afisa numarul apelantului, dar nu si numele, pentru ca nu-l aveti in memoria telefonului). Pentru alte tipuri de telefoane, respingerea apelurilor "Numar privat" se poate face prin setari similare cu cele descrise mai sus.