Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici
 
3071735intrebari
Quiz-uri TPU
MediaDOT.ro
Ultimele intrebari
Kurtmann
Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
11 Feb
SATI 290.920AFISARI
165.739VIZITE
146.914V. UNICI

Cum pot sa mut unele poze dintr-un album in altul, pe facebook?Urmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
 • 8 răspunsuri RSS raspunsuri)
 • a răspuns:
  Pai din cate stiu eu faci asa: te duci la albumul in care ai poze, si dai click pe Editare Informaţii Album[stanga jos, imediat sub poze] iar apoi os a iti apara scris [stanga sus] editeaza albumul.imediat sub este Editeaza fotografiile. dai click pe editeaza fotografiile si vei vedea ca sub fiecare poza ai cate un „câmp" cate un spatiu cu o sagetica in jos langa care scrie „mutare in" sau „mutare la". dai click pe respectivul spatiu si acolo ai sa iti alegi in care album doresti sa le muti, iar daca ai mutat toate pozele si vrei sa stergi albumul, imediat dupa mutare iti va aparea o intrebare:„doriti sa stergeti albumulXYZ?" si mai jos ai sa alegi stergeti[stergere] sau anulati [anulare]

  Funda?

  si stiu ca nu ma ai printr-e prieteni, dar cautam niste informatiii sepre facebook si am dat peste intrebarea ta si am zis sa iti raspund!

  Succeswinking
 • a răspuns:
  Nu cred ca se poate.

  Poti sa dai la Contul meu si sa intri la Centrul de Asistenta si intrebi acolo. :d
 • a răspuns:
  Uita-te la optiuni gasesti acolo
  optiunea move pictures
 • a răspuns:
  Dai la albumuj respectiv la editare poze si o sa apara la fiecare in parte move to: si alegi albumulhappy
 • a răspuns:
  Pardon. editare informatii album
 • explică:
  Nu exista nici o optiune. stiu ca este posibil fiinda am mutat odata, dar imi e imposibil sa mai gasesc unde si cum sa fac. totusi nu stiti?sad
 • a răspuns:
  Deci dai pe poza care vrei sa o muti dai pe ea si dai "setare ca fotografie profil" si se muta in celalalt folder si dupa dai stergere de acolo ca dupa iti ramane in ambele parti si la urma dai stergere si stergi si albumul si gata.eu asa am facut si a mers.succesc.
 • a răspuns:
  Buna. legat de intrebarea asta. Stiu ca la fiecare album apare "editeaza albumul" si de acolo poti muta pozele, dar la cel cu fotografii de profil nu apare. daca puteti sa ma ajutati.hee hee?!