Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici

303565intrebari
2051418raspunsuri
77627utilizatori
17minute timp mediu de raspuns
99% din intrebari au primit raspuns
Heyo
Let�s Do It, Romania!
Ultimele intrebari Twitter
micşorează boxul
Categorii
Ce au facut prietenii tai pe TPU.ro
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
01 Sep
SATI 235.226AFISARI
66.884VIZITE
57.716V. UNICI
(3 Septembrie 2009 )
RaLuu`..:x intreaba:

Cum Poti sa ii arati unui baiat ce a pierdut?sad

Multumesc anticipat..:X

Ai un raspuns pentru RaLuu`..:x?
Ce nota dai intrebarii?
Adauga la favorite
  • 14 răspunsuri: | RSS raspunsuri
  • anuscha a răspuns:
    raspuns ales
    Ignora`l!Stiu ca iti e greu dar si eu primesc acelasi sfathappy.Incearca sa zambesti si fruntea sus!In gasca noastra mai sunt si alti nu e numai el.As vrea sa te vad cum zambesti si te bucuri de viata fara sa il privesti sau daca tot o faci nu`l privi in ochi.Si nu te certa cu actuala lui prietena.Nu uita ca voi doua ati fost candva prietene bune.Nu merita sa-ti pierzi prietenele pentru un baiat!Nu mai discuta cu el atat de"deschis" ca te poate vinde usorwinking!

Asta nu e la intrebare:-s...

P.S: Maine ma duc cu Maddy`;x pana la stadion pe la 3 si dupaia ne vedem la placi:*...Tu pe la cat iesibatting eyelashes?In fineoh go on... KaTylove struck...Da`i pace! ... Nu te meritasad...Tu meriti mult mai mult!Nu conteaza cum arataoh go on!
  • (3 Septembrie 2009 16:26 )
    RappK a răspuns:
    Pe el ignora'l ....in schimb fa'te placuta baietilor din jur...cand va vedea k sunt multi baieti care si'ar dori sa fie cu tn i va foarte ciuda...big grin
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    0
    0
    0
  • (3 Septembrie 2009 16:35 )
    Daniel TM a răspuns:
    Are mare dreptate katty.
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    0
    0
    0
  • (3 Septembrie 2009 16:54 )
    kittyalexandra a răspuns:
    Distrandu-te, simtindu-te bine in pielea ta.
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    0
    0
    0
  • (3 Septembrie 2009 17:28 )
    monyk a răspuns:
    Buna,aranjeaza-te frumos,fa-te placuta,fi indiferenta,si el va realiza ce fel de fata a pierdut,baga-te cu altu..si ai sa vezi k moare de ciuda acel baiat,bafta.
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    0
    0
    0
  • (3 Septembrie 2009 17:34 )
    Deea a răspuns:
    Fi tu insati....sexi, atragatoare deschisa pt orice relatie.....etc.
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    0
    0
    0
  • (3 Septembrie 2009 19:42 )
    Aurα a răspuns:
    In primul rand prin atitudine tongue.. In plus... Imbraca-te provocator (fusta/pantaloni scurti.. niste tocuri si un maiou mulat.. sau niste blugi mulati si un top...) Putin make-up..happy

Asa toti te vor admira.. si iti vor face complimente.. iar el va privi ce-a pierdut.. tongue Trebuie sa fi vesela in fata lui.. ceva de genul: "I'm much better without u! :X"
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    0
    0
    0
  • (3 Septembrie 2009 21:13 )
    biby29 a răspuns:
    @WildStyl3:Nu cred ca ar trebui sa se imbrace provocator cu fuste mini,tocuri si chestii deastea pentru ca el trebuie sa isi dea seama de adevarata ei valoare nu de bulanele ei sexywinkingPoti sa te faci placuta prin felul tau de a fi...la mine a functionat cel putin,ignora-l,fi amabila cu prietenii lui si cu toata lumea...Asa cei din jurul tau te vor aprecia si el va fi putin geloshappyDoar atunci isi va da seama ce a pierduthappy
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    0
    0
    0
  • (4 Septembrie 2009 00:08 )
    daii a răspuns:
    Ignorandu-l!stiu ca e greu..dar crede-ma ca da rezultate.

Si eu trec prin ceva asemanator..si il ignor..ma suna in fiecare zi si nu ii rsp..imi da sms si nu ii rsp...imi zice pe Y.M. si nu ii rsp..sau daca tot ii rsp..ii zic asa ca unui necunoscut..foarte rece. Ca sa inteleaga ca " a pierdut un diamant,cautand pietricele!"

by daiiwinking
    RĂSPUNSUL ESTE:
    2
    0
    0
    2
    0
  • Raspuns utilizator suspendat
  • (22 Noiembrie 2009 03:47 )
    Aurα a răspuns:
    @biby29: da, poate ca ai dreptate, insa daca il ignora total... parca e suparata ca ea l-a pierdut pe el! si stim cum sunt majoritatea baietilor... putin le mai pasa happy si uita laughinghappytongue
    RĂSPUNSUL ESTE:
    2
    0
    0
    2
    0
  • (30 Noiembrie 2009 15:00 )
    Raspuns anonim:
    Eu am prieten dar ma iubeste in cazul in care m-asi certa cu prietenul meu m-i asi reveni foarte greu dar daca asi face asta el ar crede ca sunt o proasta dar daca masi imbraca putin mai sexi ca de obicei atunci el s-ar simti groasnic si asa iasi asata ce a pierdut
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    0
    0
    0
  • (7 Decembrie 2009 17:19 )
    Raspuns anonim:
    Poate se va intoarce la tine.tu doar trebuie sa asteptihappy la fel mi s-a intamplat si mie.si s-a intors dupa vreun an la mine.winking
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    0
    0
    0
  • (14 Mai 2010 16:18 )
    Raspuns anonim:
    Pai iti faci un iubit si ii arati ca ai trecut peste despartirea cu el

RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0