Heh. Am fost si eu intr-o situatie de genul. Am intrat intr-un local si printul meu era mai degraba calare pe o iapa, decat pe un cal alb. Am comandat un Prigat de kiwi, m-am asezat, frumos, langa el...
Era asa speriat, mititelul .
I-am zis "nu ma saruti, draga?". M-a sarutat, am facut o fata scarbita si am spus "bleah, ai gust de curva". Apoi l-am mirosit un pic si i-am zis ca si miroase ca o curva, si sa ma lase sa il ajut. Si i-am turnat sucul in cap
Si acum ma mir cum am fost asa rece in momentul ala.
Oricum, daca vrei sa te razbuni, gaseste tot ceva de genul asta. Poti sa pui o poza cu un alt tip pe FB si sa scrii la descriere @*numele prietenului tau*, uite, boule. Cu asta te insel. Sunt o gramada de idei, trebuie doar sa ai un pic de imaginatie si umor.
Se vede ca dormi bine noaptea
Neintoarsa!
Dar mai am o intrebare... sforai?
N-as sti sigur sa iti spun. Cert e ca de fiecare data cand am dormit la cineva acasa, nu m-am trezit cu o tigaie in cap.
Pai asta ce este? Nu este umilire mai mare decat sa iesi cu prietenul lui.Social il reduci aproape de 0.
Deci te duci la prietenul lui cel mai bun si de acolo numai sa te vada si i-ai pus capac! bafta! :-P
Tu ai dreptate. Poti sa-l inseli si tu la randul tau cu CEL MAI BUN PRIETEN PE CARE-L AI ACUM. Daca tie nu iti place de acea persoana, atunci, spune-i in fata sa faca acest lucru DOAR pentru a te razbuna pe Fostul PRIETEN. FUNDA?:_D
In niciun caz nu te umili in fata lui. Uneori prin razbunare nu aungi la niciun rezultat. Poate cel mai bine ar fi sa devi indiferenta cu el, sa nu ii mai acorzi importanta, sa il lasi pe el sa te caute. E randul lui sa se umileasca in fata ta daca chiar ii pasa de tine. In timp ce pe el il ignori da-i o sansa altui baiat. Lasa-l sa vada ca nu e singurul ce poate fi cu tine si ca te va pierde daca nu se schimba.
Stii a cui arma este razbunarea? Ei bine … nu ai vrea sa faci asta. Adevarul racoritor de la Sprite este ca trebuie sa ii arati ca nu iti pasa. Ce zici de asta?