Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici

303565intrebari
2051418raspunsuri
77627utilizatori
17minute timp mediu de raspuns
99% din intrebari au primit raspuns
Heyo
Let�s Do It, Romania!
Ultimele intrebari Twitter
micşorează boxul
Categorii
Ce au facut prietenii tai pe TPU.ro
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
01 Sep
SATI 235.226AFISARI
66.884VIZITE
57.716V. UNICI
(30 Noiembrie 2009 )
pant3ran3agra intreaba:

Daca mori, ii pare cuiva rau de tine?

Ai un raspuns pentru pant3ran3agra?
Ce nota dai intrebarii?
Adauga la favorite
  • 14 răspunsuri: | RSS raspunsuri
  • musterrl a răspuns:
    raspuns ales
    Indiferent daca ai familie sau nu,esti un om,chiar daca ai vorbit 10 minute cu cineva si acel cineva afla ca ai murit sa stii ca in inima si in creierul lui s-a schimbat ceva cand a afla de moartea ta,poate ca nu o sa-i para rau asa cum o sa-i para unui prieten apropiat dar tot o sa-i para,concluzia BINEINTELES ca o sa sufere cineva din cauza mortii tale.

Cel mai bine uitate in adancul sufletului tau si incearca sa te descoperi,daca tu crezi ca are rost intrebarea ta,viata si asa e scurta incearca sa te distrezi sau sa te gandesti la lucrurile frumoase din viata ta si alunga gandurile rele,CURAJ,pupicei
  • (30 Noiembrie 2009 11:48 )
    Maria-Andra a răspuns:
    Rudelor,parintilor,amicilor,prietenilor(prietena) multi straight facestraight facestraight face
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    0
    0
    0
  • (30 Noiembrie 2009 11:55 )
    halfknot a răspuns:
    Tuturor
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    0
    0
    0
  • (30 Noiembrie 2009 11:56 )
    juniper a răspuns:
    Normal, tuturor persoanelor cu care te-ai imprietenit si mai ales persoanelor dragi.
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    0
    0
    0
  • (30 Noiembrie 2009 11:57 )
    pksurvivor a răspuns:
    Nu stiu mai vedem
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    0
    0
    0
  • (30 Noiembrie 2009 12:20 )
    onutzu a răspuns:
    Sper ca nu.Nu vreau sa intristez pe nimeni.Au destule probleme ca sa-i mai intristez si eulaughing
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    0
    0
    0
  • (30 Noiembrie 2009 12:30 )
    musterrl a răspuns:
    Normal ca da,in primul rand mamei tale care te-a tinut in pantece 9 luni de zile,nu te mai gandi la lucruri negre
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    0
    0
    0
  • (30 Noiembrie 2009 12:37 )
    s3by a răspuns:
    Pai depinde de ce lasi in viata dupa tine.daca ai realizat ceva in viata(nu neaparat material.de exemplu esti actor si ai avut un rol care a impresionat toata tara.atunci fi sigur ca toti te vor plange.la fel si in muzica si alte domenii.sau de exemplu daca ai fost un tata sot si un fiu cu bun simt si ai facut cat de cat fapt bune pot sa stai linistit .iar daca esti un depravat un betiv fara familie.nu prea cred ca ii va parea rau cuiva.sau daca ai facut multe fapte rele ex :crima si alte chestii dastea.dar uite am sati dau un alt exemplu-eu nu prea merg pe la biserica.mai mult de pastibig grin.dar am fost la spovedanie cu inca 2 colegi si atunci parintele a spus o poveste interesanta.un om fara familie fara rude fara nimic.si la intrebat pe parinte:parinte eu nam pe nimeni .daca mor cine ma va plange.si parintele raspunde:daca ai dragoste de dumnezeu si faci fapte bune.dumnezeu te va avea in paza.si te v-a plange acolo in cer--aproximativ asa a spus nu mai tin minte exact)

PS:dac vrei sa te lamuresti du-te intreaba si un preot.sper ca team ajutat.si nu uita viata e frumoasa si merita traita si e nepretuita .deci ai grija ce faci cu eawinking
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    0
    0
    0
  • (30 Noiembrie 2009 12:39 )
    pisoias29 a răspuns:
    Nu m-am gandit niciodata la asta...buna intrebare! cred ca familiei, prietenilor mai apropiati si foarte putin fostului prieten in cazul in care ar afla...dar Doamne fereste sa nu ne gandim asa departe, suntem inca tineri si mai avem multe lucruri de experimentat
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    0
    0
    0
  • (30 Noiembrie 2009 13:48 )
    bombonela a răspuns:
    Daca au tinut la tinehappy cu siguranta vor suferi mai mult decat iti poti tu imagina.
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    0
    0
    0
  • (30 Noiembrie 2009 14:06 )
    theodoraafi a răspuns:
    Logic ca ii pare. gandestete ca unele persoane pot ramane traumatizate. gandestete la parinti, la bunici, la prieteni. straight face

sper ca nu ai ganduri sinucigase pentru ca sincer... nu merita sa iti dai viata pentru NIMENI.
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    0
    0
    0
  • (30 Noiembrie 2009 14:26 )
    camborgia a răspuns:
    Sper sa nu!

Nu vreau sa las suferintza in urma!
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    0
    0
    0
  • (30 Noiembrie 2009 15:25 )
    MiNjIeN a răspuns:
    De mine? Sa le para rau? Nimeni n-ar observa ca lipsesc. rolling eyes
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    0
    0
    0
  • (1 Decembrie 2009 13:03 )
    adeeh a răspuns:
    Eu zic ca da.straight face Parintilor.prietenilor.dar ce-i cu intrebarea asta? Nu te mai gandi la asta ! winking

RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    0
    0
    0