TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Adolescenţi

Adolescenţi

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TPU.ro
Întrebare recomandată în 24 Octombrie 2024 | TPU.ro întreabă:

Vrei să îți dezvolți gândirea critică și abilitatea de a ține un discurs argumentat? Oferim o invitație la cursul practic de debate pentru adolescenţi.

5
Răspunde Raportează
TPU.ro
Întrebare recomandată în 4 Iulie 2024 | TPU.ro întreabă:

Concurs! Hai la una din Şcolile de vară pentru adolescenţi organizate de Fundația Calea Victoriei!

0
Răspunde primul Raportează
116111 TelefonulCopilului
în 6 Iunie 2018 | 116111 TelefonulCopilului întreabă:

S-a lansat prima aplicatie mobila care ofera consiliere gratuita, direct de pe telefonul mobil http://www.116111.ro/descarca-aplicatia Tu ai incercat-o?

118
Răspunde Raportează
Ciprian2332
acum 2 ore | Ciprian2332 întreabă:

Câți cm trebuie sa o am daca am 15 ani? Și voi de cat o aveți? Sinceri și ani

0
VulpeaDinUmbra
acum 3 ore | VulpeaDinUmbra întreabă:

Deci eu nu stiu, oare chiar sunt oameni care fac si chestii din astea sau? Sau fac numai ca sa sperie oamenii? Ca a fost azi unul cu o maceta si s- a luat de doua fete, deci unul din oras la mine. A ...? (mai mult)

0
Cristinaelena555
acum 6 ore | Cristinaelena555 întreabă:

Bună! Dacă ultima medie de la liceul la care vreau sa intru este 7, 8 și mie îmi iese media de admitere în jurul 8, 2, credeți ca am vreo șansă sa intru? ( cu siguranță se măresc mediile...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Cristinaelena555
acum 17 ore | Cristinaelena555 întreabă:

Bună! Dacă anul acesta am avut evaluarea națională și am greșit din neatenție și îmi iese media de admitere 8, 2. Deși, puteam avea 9 dacă eram atentă și nu așa de emoționată, credeți...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Denila123
în 27 Iunie | Denila123 întreabă:

Ce se poate întâmpla dacă un băiat de 23 de ani oprește mașina și întreabă niște minore, de 12 13 ani care le spune la părinți părinți anunță poliția și părinți mint că Lea zis...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Anonima367
în 27 Iunie | Anonima367 întreabă:

Salut TPU! Sunt într- o situație mai urata și aș vrea părerea voastră sinceră și ocolișuri. De câteva luni vorbesc cu un băiat mai mare cu 2 ani decât mine, doar ca sunt niște probleme. El...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Buca1
în 27 Iunie | Buca1 întreabă:

Hei, am ieșit cu un băiat, m- a întrebat dacă am făcut sport de perfomanta(nu am facut) apoi am făcut skandenberg. Nu inteleg dacă făcea mișto de corpul meu, nu inteleg dacă e ceva nașpa...și...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
magda00
în 27 Iunie | magda00 întreabă:

Cât costă căminul la Colegiul Național Mihai Eminescu din Suceava?

0
AlexAndrei231233
în 27 Iunie | AlexAndrei231233 întreabă:

Buna, sunt pe profil economic iar la anul trec in clasa a 11- a, iar am o problema legata de burse. In clasa a 9- a am incheiat cu 9.16 si am terminat al doilea din clasa, cu bursa de rezilienta, iar...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Cristinaelena555
în 27 Iunie | Cristinaelena555 întreabă:

Bună! Sunt clasa 8 și tocmai ce am dat examenul de evaluare națională. La română a fost OK, am greșit la despărțirea în silabe, deși totuși mă aștept la o notă bună 9, 5, însă la...? (mai mult)

0
VulpeaDinUmbra
în 27 Iunie | VulpeaDinUmbra întreabă:

Nu imi mai merge un buton de la telecomanda televizorului, oare de ce?

3
Răspunde Raportează
daruiu8
în 27 Iunie | daruiu8 întreabă:

Buna! am o comanda pe shein si imi scrie "BUD, livrare la sosirea locala cFlight" stiu ca bud inseamna budapesta da restul are cineva idee ce inseamna?

1
Răspunde Raportează
VulpeaDinUmbra
în 26 Iunie | VulpeaDinUmbra întreabă:

E adevarat ca sunt de iarna pantofii astia? https://answear.ro/p/caterpillar-pantofi-culoarea-negru-664614

3
Răspunde Raportează
marcelut123
în 26 Iunie | marcelut123 întreabă:

Ce job as putea sa fac la 15 ani vara?

3
Răspunde Raportează
Mariana567
în 26 Iunie | Mariana567 întreabă:

Bună, am fost într- o relație de 5 luni la distanță si avem foarte multe certuri mari din cauza mea pentru ca stiu ca are pe alta, dar el nu recunoaște si tot ascunde de mine si acel băiat are ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
BiAnCaGeoNiCo
în 26 Iunie | BiAnCaGeoNiCo întreabă:

Liceul Dante Alighieri este ok ( adică se face scoala și profesori sunt ok sau nici nu se preda bine, dar profesorii vor prea mult de la tine) vreau sa merg pe mate info. Pe lângă acest liceu ce îmi...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Floriflori2011
în 26 Iunie | Floriflori2011 întreabă:

Oare după ce ați terminat clasa a 8 a și ați luat-o pe drumuri diferite, ați mai rămas prieteni cu cineva din clasa? Mai ales dacă sunteți din sate diferite?

1
Răspunde Raportează
Alexalex09864
în 26 Iunie | Alexalex09864 întreabă:

De ce este Kpop-ul atât de popular în România?

2
Răspunde Raportează
dandrei25
în 26 Iunie | dandrei25 întreabă:

Salut, astăzi la examen la matematică am mai comunicat cu colegul meu vizual. Ne- am verificat, ne- am făcut niște semne pentru o perioadă foarte scurtă de timp. Intrebarea este credeți ca se ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
edouardhrubiak123
în 25 Iunie | edouardhrubiak123 întreabă:

Locuiesc în Germania cu tatăl meu, el stă la în casă la o femeie și eu stau în altă casă dar tot la femeia aceea dar în altă casă și pur și simplu e gălăgie și nu aș mai vrea să stau...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
valenillax
în 25 Iunie | valenillax întreabă:

Sunt clasa a 8 a, iar anul asta am dat en si cred ca iau media intre 9, 40- 9, 45 si anul trecul media la Colegiul National Sincai a fost de 9, 45 stiinte, 9, 42 mate info si 9, 32 filo. Daca...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
numeutilizator2025
în 25 Iunie | numeutilizator2025 întreabă:

Cum e indicat sa vorbim, din gat sau din diafragma? Eu sunt fata si tot timpul asta am vorbit din gat si mereu mi s- a parut ca am o voce nazala, care suna ciudat, cand vorbesc din gat tind sa vorbesc...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Ana670maria
în 24 Iunie | Ana670maria întreabă:

Salut TPU! Am si eu o intrebare pentru cei care stiu mai multe detalii. Daca ai picat BAC- ul pe profil mate- info la mate, te poti inscrie la frecventa redusa pe profil uman direct in a clasa XI- a pentru...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anoooonimm77
în 24 Iunie | anoooonimm77 întreabă:

Eu cu iubitul meu ne- am despărțit din cauza părinților, iar el mi- a spus ca, să nu- ți faci iubit să nu pui suflet, după câteva secunde mi- a spus hai să o lăsăm așa o vreme. Ce a vrut...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Utilizatorgoogle
în 24 Iunie | Utilizatorgoogle întreabă:

Bună dragilor, aș avea o problemă cam mare dacă mă întrebați pe mine, de ceva timp eu și prietena mea nu mai suntem așa apropiate, suntem colege de bancă la școală și așa ne am apropiat...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
StefanCristi
în 24 Iunie | StefanCristi întreabă:

Salut tpu.ro câte ore durează până se încarcă lampa de birou RGB cu wireless?

2
Răspunde Raportează
StefanCristi

Am și eu o întrebare cât timp trebuie ținută la încercare lampa wireless?

1
Răspunde Raportează
StefanCristi

Salut tpu.ro cât timp trebuie ținută lampa wireless la încărcat?

4
Răspunde Raportează
VulpeaDinUmbra
în 24 Iunie | VulpeaDinUmbra întreabă:

Daca nu vorbesti niciodata sau aproape niciodata, e mai bine sa nu te duci la evenimente precum e botezul si nunta?

5
Răspunde Raportează
BiAnCaGeoNiCo
în 24 Iunie | BiAnCaGeoNiCo întreabă:

Buna! Liceul Mihai Viteazu din București are profesori OK și un colectiv fain? (Am auzit că e cam „închisoare" și poți rămâne repetent la materii neimportante de ex sportul...) vreau pe mate-...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
ColisniucBogdan
în 24 Iunie | ColisniucBogdan întreabă:

Mâine la evaluarea națională la matematică știm că trebuie să intrăm până la ora 8:30. Dacă am o scuză de exemplu mi-a întârziat autobuzul mai mă primește la ora 8:40?

4
Răspunde Raportează
svsu
în 24 Iunie | svsu întreabă:

Daca am media la purtare pe clasa a 12 a 8, iar in restul anilor 10, mai pot da la scoala de politie?

2
Răspunde Raportează
BiAnCaGeoNiCo
în 24 Iunie | BiAnCaGeoNiCo întreabă:

Sunt clasa a8a și nu știu ce liceu sa trec primul. Am de ales între Mihai Viteazu, Cantemir și Scoala Centrala ( București) sau dacă aveți alte sugestii

3
Răspunde Raportează
Andreea894
în 23 Iunie | Andreea894 întreabă:

Ce licee din Constanța recomandați ( media 7, 50), ( nu economice sau tehnologice)

2
Răspunde Raportează
Zapada890
în 23 Iunie | Zapada890 întreabă:

Bună lume! Motanul meu de doar 10 luni sâmbătă seara la 2 a plecat de acasă el dormea mereu afară și credeți- mă ca de câte ori îl lăsam afară noaptea să doarmă ca el pur și simplu vroia...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
BiAnCaGeoNiCo
în 23 Iunie | BiAnCaGeoNiCo întreabă:

Sunt clasa a 8a și nu știu ce liceu sa pun primul, am de ales între Mihai Viteazu, Cantemir și Scoala Centrala ( sunt din București). Dacă mai aveți idee de licee faine și bune aștept...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Anonima367
în 23 Iunie | Anonima367 întreabă:

Ce părere aveți când părinții se bagă în relația voastră?:)

9
Răspunde Raportează
211345677890
în 23 Iunie | 211345677890 întreabă:

Buna! Am o intrebare legata de codul vestimentar.Ni s- a spus ca pantalonii scurti sunt interzisi.Nu inteleg ce este neinregula cu pantalonii scurti decenti, care sunt pana la genunchi.Si cred ca scoala...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Alx24
în 23 Iunie | Alx24 întreabă:

Bună, am o întrebare legată de facultate. Dacă doresc în a profesa într- o carieră în care vreau să mă implic în relațiile internaționale pe ce ramură de facultate ar trebui să mă axez?...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Frizerul
în 23 Iunie | Frizerul întreabă:

Salutare, sunt baiat si imi place mult parul pe picioarele altor baieti, mai sunt si alti baieti pe aici care sa le placa acelasi lucru ca si mie?

3
Răspunde Raportează
yet
în 22 Iunie | yet întreabă:

Cat de tare afecteaza vapatul HG (hormonul cresterii). Da, m- am documentat de pe internet, unele site- uri zic ca nu, altele da, ChatGPT- ul nu ofera informatii clare. Daca cineva de aici vapeaza ...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 22 Iunie |

Stiu ca nu e ok ce intreb, darrrr. Colegul de banca ma ia de sani/fund/bulane. De ce credeti ca face asta?

21
Răspunde Raportează
anazzz
în 22 Iunie | anazzz întreabă:

Sunt suparataaaaaa. Care ma scoateti din stare?

49
Răspunde Raportează
krrqx
în 22 Iunie | krrqx întreabă:

Buna TPU, am de gand sa merg sa lucrez pe litoral vara aceasta, am sa lucrez la Complex Poienita in Costinesti, a mai lucrat cineva acolo? Sau ati fost vreodata? Sunt curioasa de cum e treaba acolo

1
Răspunde Raportează
Karminacarmi
în 22 Iunie | Karminacarmi întreabă:

Salut! Ce fac dacă copiii din școala au aflat de cine îmi place? Acum sunt in vacanta, dar mi- e frica ca vor face misto când voi reîncepe școala. Si nu stiu ce sa fac, ma gândesc încontinuu...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Ade4ever2389
în 22 Iunie | Ade4ever2389 întreabă:

Buna. Stiu ca nu sunt singura cu astfel de probleme si de asta as vrea sfaturi de la cei care au trecut/trec prin ceea ce trec eu. Ei bine, in jurul acestor probleme ma invart de ani de zile si oricat...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Alin2304
în 22 Iunie | Alin2304 întreabă:

Va gadilati? :)) Just curios despre asta :))

27
Răspunde Raportează
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Bianca1203
    trimisă acum 15 ore

Bianca1203 întreabă:

Buna iar, ieri mi- am prins degetul in usa și s- a făcut neagra unghia, nu am putut sa dorm aseară că mă durea, se zvacnea, astăzi abia pot să mișc degetul, și s- a și umflat, când îl ating...? (mai mult)
    10 răspunsuri
  • JCDenton
    trimisă acum 14 ore

JCDenton întreabă:

Daca ai o partitie C: cu Windows si D: cu alte fisiere si ai un virus pe ambele partiti. Formatezi C: Windows si dupa aia reinstalezi Windows, virusul de pe partitia D: se muta (se replicheaza) pe partitia...? (mai mult)
    8 răspunsuri
  • EdiMarcu
    trimisă acum 7 ore

EdiMarcu întreabă:

Ce persoane de pe YouTube-ul românesc urmăriți? Sau, dacă nu prea mai petreceți așa mult timp pe YouTube, ce persoane urmărești frecvent pe YouTube pe vremuri?
    8 răspunsuri
  • perfectgirl7
    trimisă acum 3 ore

perfectgirl7 întreabă:

Sa despărțit iubitul de mine după ce a auzit un zvon vă ma ș fi văzut cu unul așa fără nicio dovadă și fără să mă lase să dau vreo explicație, eu nu mam văzut cu nimeni dar el a avut...? (mai mult)
    7 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.579.349
  • Întrebări: 3.947.211
  • Răspunsuri: 17.614.397
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 39 minute
Ce zici de un quiz?
Vikings

Vikings

Cat de atent ai urmarit aventurile lui Ragnar Lothbrok? Vom afla chiar dupa ce termini de completat acest quiz!

Start quiz
Categorii
  • 651.533 Adolescenţi
  • 55.376 Afaceri & Financiar
  • 22.848 Artă şi Cultură
  • 72.413 Auto & Moto
  • 144.136 Beauty & Fashion
  • 16.479 Benzi desenate
  • 54.806 Carieră
  • 20.249 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.341 Conversaţii