Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 14 Iulie 2025 sunt:
Vrei să îți dezvolți gândirea critică și abilitatea de a ține un discurs argumentat? Oferim o invitație la cursul practic de debate pentru adolescenţi.
Concurs! Hai la una din Şcolile de vară pentru adolescenţi organizate de Fundația Calea Victoriei!
S-a lansat prima aplicatie mobila care ofera consiliere gratuita, direct de pe telefonul mobil http://www.116111.ro/descarca-aplicatia Tu ai incercat-o?
Buna! Intru clasa a IX- a si in EN am luat media 9, 70. Ce parere aveti de liceele acestea de top? Tudor Vianu, Sf Sava, Lazar si mai ales Spiru? Mi ar placea la Spiru pentru ca e program de dimineata...? (mai mult)
Salut, licee f bune pe uman in Bucuresti, in afara de lazar, sava, care ar fi? ce parere aveti de spiru, sincai, moisil si cuza? mii de multumiri
Buna am 15 ani fără o luna nu am avut nici un contact sexual, ieri am observat ca mi- a iesir ceva umflat rotund fără culoare pe capul clitorisului se simte tare la atingere și dureros ce credeți...? (mai mult)
Buna! Vreau sa va intreb cat m-ar costai montare unei centrale plus calorifere intr-un apartament de 68 metri patrati! Multumesc!
Salutare! Care are fi diferența între științe ale naturii și energetic?
Cum se numesc bărbații care cand au banii spune las ca iti cumpăr eu și când nu mai au iti pune în nas? Pov ma refer la aia care chiar cumpăra lucruri pentru tine fără ca tu sa le ceri. Ca ...? (mai mult)
Ce se dă la proba de admitere la Kinetoterapie din cadrul Facultății de Sport de la A.I. Cuza Iași?
Ce s-a intamplat cu cazul Adrian Kreiner? 2 suspecti au fost gasiti.Cosmin Zuleam ramane de negasit pana in zilele noastre..Credeti ca va fi depistat?
Bună, urmează să dau admiterea la umfcv asistenta medicala, păreri cu este la admitere greu sau ușor? Eu mai știu câte ceva din ce am învățat pentru bacul la anatomie și ce am mai făcut grile...? (mai mult)
Imi puteți spune cum e viata de camin la liceu? Mai ales daca aveți cunoștințe despre căminul liceului Matei Basarab din Slobozia
Buna am nevoie urgent de niste pareri despre liceul cantemir si alecsandri din Iasi pentru ca acusi trebuie sa completez fisa de admitere.despre alecsandri am auzit pareri impartite de exemplu ca cica ...? (mai mult)
Poate sa mi zica cineva cam cum este la. alecsandri in Iasi? de la unii am auzit ca este inchisoare ca nici in a doispea nu te lasa sa chiulesti dar de la altii am auzit ca nu e asa rau si ca au excursii...? (mai mult)
Bună! Îmi puteți da licee din capitala din sector 2 și 3 La vafe pot întra cu media 8, 57. Am șanse sa întru la Dante Alighieri ( 8, 72)?
Buna! Cum este liceul Victor Babes? Are profesori ok și colectiv cat de cat ok? ( sincer de la care mi- as dori sa fie mai lejer la materiile neimportante, de exemplu cum e la mate info sa nu ma pună...? (mai mult)
Bună! Am nevoie de păreri despre liceele din București:Nicolae Iorga, Ion Neculce și I.L.Caragiale.Poate câteva vorbe și despre profesori dacă se poate.
Salut,am niște vape uri de vânzare de 32.000 de pufuri,aveți cumva idee unde aș putea să le vând,vreun grup de Facebook,whatsapp, discord, etc.
Salut! Ce părere aveți despre liceul Victor Babeș din Cluj-Napoca? Pentru profilul de științele naturii ce alte licee ați recomanda pentru o medie de 9:00 la evaluarea națională?
Daca te folosesti numai de chatgpt ca sa iti dea texte pentru marketing digital poate sa mearga treaba? Daca pana cand am idei de texte ma folosesc numai si numai de chatgpt?
Bună ziua! Mi am cumparat bilet la beach please 2026 dar am uitat sa imi scriu al doilea prenume, este vreo problema?
Salutări, știe careva cum se poate face o broșură? Doresc să fac pentru biserica unde merg broșuri cu diferite rugăciuni sau sfaturi bineînțeles luate din cărți. Mulțumesc!
Am ajuns la varsta de 25 de ani si am ramas cu un fix. E o problema sau nu, e a mea si mi- o asum. Dacă- mi place de o fata, imi doresc sa fie virgina. Gandul ca e virgina, ca- s singurul baiat...? (mai mult)
Dacă în eseul motivațional pentru admiterea la ASE nu am menționat ca doresc să îmi continui sau nu studiile de masterat în cadrul facultății, conform planului oferit de ei pe site, este vreo...? (mai mult)
Mi-au șters contul de Instagram ca am trimis niște poze cu fratele meu de când era mic cu fundul gol…cum fac să-l recuperez…mai am și mulți urmăritori
Bună ziua, am terminat clasa a 8 a și mă interesează liceul Mihail Sadoveanu din București.Mi-l recomandați?
Salut TPU! Maine îmi propun să merg cu trenul singur pe o distanta scurta (Onesti- Targu Ocna), voi lua un bilet intreg, imi va cere vreun act de identitate daca am facut deja 14 ani si nu iau biletul...? (mai mult)
Aș vrea să ies și eu într- un weekend cu prietenul meula ora 3:50 dimineața și să mă întorc la 6:00 dimineața acasă. Cum pot face fără să ne audă și să ne vadă familia mea că ieșim...? (mai mult)
Salut TPU, in ce teorii ale conspiratiei credeti?
Program la fără frecventa la Ase știe cineva?
Am făcut greșeală sa înscriu băiatul la Ase la fără frecventa cu nota la bac 8.86. Și media pe cei 4 ani 9.21.stie cineva ce program se face sau trebuia sa îl scriu la buget?
Pe tik tok ai dreptul de a posta cu orice fel de melodie?
Bunaaa! Sunt nedumerită cu admiterea la liceu și poate voi m- ați putea ajuta. Nu știu cum să explic foarte bine așa ca voi da un exemplu. Ana și Ion au dat examenul și Ana are 8, 67, iar ...? (mai mult)
Bună! Sunt din Bacău și la en sunt pe poziția 1332 cu media 8, 22. Unde credeți ca aș avea șanse se intru?
Buna! Imi puteti spune va rog ce si cate ore se fac la Științe ale Naturii? Respectiv, la mate- info. Care este diferenta de materii și ore alocate între profilurile Științe ale Naturii și Mate-...? (mai mult)
Mă poate ajuta cineva vă rog frumos cu o informație, care ar fi costul pentru internatul/cămin inclus cu tot cu cantină pentru Colegiul Agricol și de Industrie Alimentară Vasile Adamachi Iași ...? (mai mult)
Salut TPU! Sunt clasa a 12-a și am dat corigența la mate azi, am trecut, Mai primesc bursa socială și alocația în luna iulie?
Poate intr-adevar chatgpt sa iti faca niste texte care nu au fost folosite si de altcineva?
Am 17 ani jumate, pot sa ma duc singura sa fac consult endocrinologic și cardiologic fara un parinte, sau daca aduc o prietena cu mine?
Salut TPU! Sunt clasa a 12-a și am dat corigența la mate azi, am trecut. Mai primesc bursa socială și alocația în luna iulie?
Îți place sa fii invidiat? Cum starnesti invidia?
Buna! Trec clasa a IX-a si am luat in EN media 9.70. As vrea si eu o parere despre liceele Spiru Haret, Matei Basarab, Lazar si Cosbuc. Multumesc!
Heeey, stiu ca poate suna ciudat dar au inceput sa mi se miste lucruri prin casa. De exemplu azi acum 5minute paharul meu era pe masa si a inceput sa alunce usor spre mine, cum se face una ca asta? Exista...? (mai mult)
Buna fetelor, care credeti dintre acesti doi baieti ca e mai frumos? Astept raspunsuri. https://i.pinimg.com/736x/5b/9b/23/5b9b237ef0241f876147bb2d2dc2e2b4.jpg si...? (mai mult)
Tre să mă bat cu o fată, e cu un an mai mare, unu major mi- a zis să nu mă bat ca după ajung vânătă acasă și mi- a zis ca să jur ca nu zic la părinți, o bat și eu și prietena mea, ce...? (mai mult)
Am 19 ani,inca nu mi-am gasit gajic si sunt foarte disperata, merg la facultate, dar am auzit ca acolo nu sunt baieti buni.
Eu si iubita mea suntem impreuna de aproape 3 luni. Dupa prima luna am fost la petrecerea unui prieten si am inselat- o, m- am pupat de doua ori cu o fata. Am regretat instant si i- am spus dupa cateva...? (mai mult)
Sunt suparata ff rau... nu prea am prieteni..si asta doare... ce pot sa fac?
Daca am o malformatie pe capul penisului ce pot face?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Monkeydluffy033 întreabă:
linarkfts întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
vlvl întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Liceenii
Ai facut cunostiinta cu profesoara Isoscel, profesorul Socrate si cu clasa lui Mihai? Hai sa vedem cat de multe stii despre cea mai indragita poveste romaneasca cu liceeni!