Vrei să îți dezvolți gândirea critică și abilitatea de a ține un discurs argumentat? Oferim o invitație la cursul practic de debate pentru adolescenţi.
Concurs! Hai la una din Şcolile de vară pentru adolescenţi organizate de Fundația Calea Victoriei!
S-a lansat prima aplicatie mobila care ofera consiliere gratuita, direct de pe telefonul mobil http://www.116111.ro/descarca-aplicatia Tu ai incercat-o?
Salut TPU! Sunt clasa a 12-a și am dat corigența la mate azi, am trecut. Mai primesc bursa socială și alocația în luna iulie?
Rog sa ma ajutati cu pareri despre liceul Posta si telecomunicatii Bucuresti in comparatie cu Liceul Economic Viilor si Liceul Gheorghe Asachi. Multumesc!
Îți place sa fii invidiat? Cum starnesti invidia?
Buna! trec clasa a IX-a si am luat in EN media 9.70. As vrea si eu o parere despre liceele Spiru Haret, Matei Basarab, Lazar si Cosbuc. Multumesc!
Heeey stiu ca poate suna ciudat dar au inceput sa mi se miste lucruri prin casa de exemplu azi acum 5minute paharul meu era pe masa si a inceput sa alunce usor spre mine cum se face una ca asta? exista...? (mai mult)
Bună, a lucrat cineva la restaurantul Perla Oltului din Căciulata? vreau să știu câteva detalii până să mă duc la interviu, cam care este programul? am 17 ani și voi lucra doar 2 luni
Buna fetelor care credeti dintre acesti doi baieti ca e mai frumos astept raspunsuri. https://i.pinimg.com/736x/5b/9b/23/5b9b237ef0241f876147bb2d2dc2e2b4.jpg si...? (mai mult)
Cum să bat pe o fată? E cu un an mai mare și are putere ce să fac? Ea contra eu și prtn me, oare o batem 2, tehnici vă rog? Mâine e bataia
Tre să mă bat cu o fată, e cu un an mai mare, unu major mi- a zis să nu mă bat ca după ajung vânătă acasă și mi- a zis ca să jur ca nu zic la părinți, o bat și eu și prietena mea, ce...? (mai mult)
Am 19 ani,inca nu mi-am gasit gajic si sunt foarte disperata, merg la facultate, dar am auzit ca acolo nu sunt baieti buni.
Eu si iubita mea suntem impreuna de aproape 3 luni. Dupa prima luna am fost la petrecerea unui prieten si am inselat- o, m- am pupat de doua ori cu o fata. Am regretat instant si i- am spus dupa cateva...? (mai mult)
Sunt suparata ff rau... nu prea am prieteni..si asta doare... ce pot sa fac?
Daca am o malformatie pe capul penisului ce pot face?
Hei, am fost indecisa in ultima vreme in legatura cu facultatea, m- am gandit sa dau la snspa pe comunicare si stiinte politice doar ca nu am raspunsuri concrete de la persoane care au terminat aceasta...? (mai mult)
Buna.Deci eu nu- mi mai suport parintii deloc.Ei nu ma baga in seama..Mama iese in fiecare zi la terase cu prietenele ei si cand ajunge acasa imi spune sa o las in pace.Doar eu fac curat si mancare si ...? (mai mult)
Salut am o intrebare am 26 de ani daca sunt urat credeti o fata se va indragosti vreodata de mine?
Bună! Cineva ar putea să-mi spună ce teste inițiale se dau de obicei la inceputul clasei a 9-a la SN?
Bunaaaa! Daca,la capacitate am luat 9.90, la ce licee din Turnu Magurele pot intra?
Daca iubita mea nu e in acelasi liceu cu mine, ea ma poate însoții pe mine la balul meu al bobocilor?
Am 95 de kg și mă accept așa cum sunt dar băieții nu mă apreciază, în schimb toate rudele mele îmi fac complimente că sunt frumoasă sau că am ochii albaștri . dar nu știu cum se face că...? (mai mult)
Salutări, întreb și eu poate știți dva. Am observat doar la apa carbogazoasa [minerala] consum cate 2.5l aproape zilnic și odată ce am deschis apa, peste aproximativ 3 ore cam așa sa zicem,...? (mai mult)
Am o intrebare pentru cei din Iasi:as vrea sa ma duc la alecsandri din clasa a noua pe filo dar am auzit ca profesorii sunt foarte stricti si chiar nu ai cum sa chiulesti si de astea si chiar nu stiu ce...? (mai mult)
Salut TPU cam la ce licee aş putea să intru cu media 8.60 în Bucureşti? Am făcut contestație astăzi btw
Https://lafantana.ro/ro/homepage A incercat cineva produsele de aici? Merita? Sunt curios de apa mai mult
Am luat la evaluare media 7. Voi intra la un liceu cam prostut si voi face clasa a 9 la liceul ala. Pot din clasa a 10 sa ma mut la un alt liceu in care media de admitere este 8.30? Ca stiu ca acum conteaza...? (mai mult)
Unde se gasesc produse de calitate? Ca am inteles ca alea de la supermarketuri nu sunt de calitate, si la fel si la penny si profi. Daca e asa, de unde sa cumpar de acum daca vreau de calitate? Voi de...? (mai mult)
În opinia voastră, care este cel mai dureros aspect al maturizării?
Am luat media 8, 20 la evaluarea națională, sunt din Craiova, vreau sa intru la un liceu pe specializarea științe ale naturii și mă gândeam la câteva opțiuni cum ar fi Liceul Teoretic Tudor...? (mai mult)
Am luat 8, 20 la evaluarea națională, mă gândesc la opțiuni cum ar fi Liceul Teoretic Tudor Arghezi, Liceul Teoretic Henri Coandă sau chiar și Colegiului național Nicolae Titulescu (dacă...? (mai mult)
Buna, as dori sa intru ori la liceu catolic Sf.Iosif (Bucuresti).Mi ar plăcea sa stiu din experientele voastre daca voi primi bully ținând cont ca sunt creștin ortodoxă. Aveti idee de cum sunt profesorii...? (mai mult)
Salut sunt Cristian am 22 de ani și ma confrunt cu insomnie de 1 jumate am încercat tot tratament medicamentos naturist psihiatrie bioenergie mi- am făcut și analize și mi- au ieșit cam rele de ...? (mai mult)
Dacă am făcut liceul sportiv pot urma facultatea de poliție?
Cum este liceul Constantin Brâncoveanu din București?
Bună! am o întrebare, în 14 luna asta îmi fac analize( țin să zic ca fac analize normale pentru ca nu mi am mai făcut de mult) se vede in sange / urina nicotina? f u m e z electronice de vreo ...? (mai mult)
Bună, vă rog frumos, cine poate, să- mi spună o părere sinceră despre 2 licee din Bacău:Vasile Alecsandri și Pedagogicul Ștefan Cel Mare. Aș dori să includeți în această părere mai ...? (mai mult)
Bună, sunt elevă de clasa a opta, de fapt am terminat- o... Aș avea nevoie de o părere sinceră, EXTREM DE SINCERĂ referitor la 2 licee din Bacău: Vasile Alecsandri și Pedagogicul Ștefan Cel...? (mai mult)
Bună! Liceu Benjami Frenklin este ok ( vreau pe mate- info) profesorii sunt foarte severi sau asa si asa? Vreau sa îmi mai dați și idee de licee la care pot întra cu media generala 8, 90( vreau ...? (mai mult)
Salut! Dacă poate cineva să mă ajute cu o soluție, aș fi foarte recunoscător. Sunt din Timișoara și pe 11 iunie am luat traseul la școala de șoferi, însă până în ziua de azi nu știu unde...? (mai mult)
Bună! Au venit rezultatele de la EN și am luat 9, 15 la română. Am greșit decât o grilă care valorează 0, 2 și probabil mi au mai scăzut la literatură. Cred ca pentru ca am la elementul ...? (mai mult)
Bună! Dacă am luat 8, 22 la evaluarea națională, la ce liceu din Bacău credeți ca aș putea intra?
Sunt un student chinez care vrea să studieze în România. Cum este toleranța față de străini? Sunt chinezii bine primiți sau marginalizați? Sunt destul de îngrijorat.
TPU, ce conteaza mai mult, profilul liceului sau nota de la bac? Ma gandesc sa ma mut de la tehnologic la teoretic, mai exact la mate info sau la stiinte ale naturii. Nu stiu ce sa fac, sunt asa de...? (mai mult)
Stiti din ce se da examenul de diferenta daca trec a 10 a si vreau sa ma transfer de pe filo pe stiinte ale naturii?
Cum cel mai explicit posibil dar si cel mai usor pot vizializa daca doua Profile de Instagram, ambele prietene cu profilul meu personal de Instagram, cum cel mai explicit posibil dar si cel mai...? (mai mult)
Bună,la câte absențe se pierde pensia de urmaș? Va rog sa îmi ziceți?
Colegiului Economic "Ion Ghica" Bacau Are cămin pentru elevi?
Cu ce se poate sterge interiorul unei sticlute roll on?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
GamingSoloInRetea întreabă:
andreeacristina123 întreabă:
Laurentiudan întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Naruto
Esti fan Naruto? Testeaza-ti cunostintele despre cel mai vizionat anime!