Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici
 
2947657intrebari
Quiz-uri TPU
Kurtmann
Ultimele intrebari
MediaDOT.ro
Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
5 Iul
SATI 268.740AFISARI
116.161VIZITE
103.251V. UNICI

De ce laptele nefiert se acreste mai greu decat cel nefiert? raspunsul corect primeste fundita!



Urmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
  • Raspuns castigator

    Vezi ca nu ai scris bine de ce cel nefiert se acreste mai repede decat cel fiert cand fierbi laptele sunt omorate bacteriile din ele care produc mai repede acritul si de aceea este fiert pentru a nu ne imbolnavi

  • 3 răspunsuri RSS raspunsuri)
  • a răspuns:
    Laptele fiert se acreste mai greu decat cel nefiert, deoarece prin fierbere sunt distruse o mare parte din bacteriile lactice, care produc fermentatia si deci acrirea laptelui, pe cand in laptele nefiert, aceste bacterii se inmultesc.
  • a răspuns:
    Singurul avantaj al pasteurizării constă în faptul că în felul acesta, laptele poate fi păstrat mai mult timp.Este lapte pasteurizat.
  • Ceea ce zice Buda e pasteurizarea