Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici
 
2797911intrebari
Cadouri USB - USBmania
Ultimele intrebari
StarShinerS
Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
20 Noi
SATI 301.843AFISARI
165.592VIZITE
149.089V. UNICI
2 Martie 2011
SiminaSalvadore intreaba:

De ce laptele nefiert se acreste mai greu decat cel nefiert? raspunsul corect primeste fundita!



Urmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
  • Raspuns castigator
    2 Martie 2011 09:29

    Vezi ca nu ai scris bine de ce cel nefiert se acreste mai repede decat cel fiert cand fierbi laptele sunt omorate bacteriile din ele care produc mai repede acritul si de aceea este fiert pentru a nu ne imbolnavi

  • 3 răspunsuri RSS raspunsuri)
  • 2 Martie 2011 10:07
    Corina a răspuns:
    Laptele fiert se acreste mai greu decat cel nefiert, deoarece prin fierbere sunt distruse o mare parte din bacteriile lactice, care produc fermentatia si deci acrirea laptelui, pe cand in laptele nefiert, aceste bacterii se inmultesc.
  • 2 Martie 2011 09:22
    Robert a răspuns:
    Singurul avantaj al pasteurizării constă în faptul că în felul acesta, laptele poate fi păstrat mai mult timp.Este lapte pasteurizat.
  • 26 Martie 2011 11:43
    Ceea ce zice Buda e pasteurizarea