| Baiattt a întrebat:

Deci sunt un baiat timid care nu prea o frecventat excursiile clubirile si stau cam prost cu socializarea mai ales cu fetele, nu prea stiu ce sa le intreb. Si acum vreau sa ma schimb mai ales sa vorbesc cu fetele si sa imi fac o prietena.

Deci de ex intalnesc o fata ce intrebari le pot pune? De ex cam atat stiu ce sa le intreb Ceau sunt x imi pare bine de cunostinta Cati ani ai? Daca sunt in club o intreb daca vine des pe aici, ce ii place sa faca, la ce liceu e, ce clasa, altceva nu prea stiu.

Si daca cunosc o fata o intreb ce ii place sa faca ce face in timpul liber, pe unde o fost in trecut asta ar merge si sus unde i-ar placea sa mearga. Altceva nu mai stiu.

Daca stiti puneti aici intrebarile ca m-ar ajuta foarte mult si as avea insfarsit curajul sa ma duc si sa vorbesc cu fete si sa imi fac o prietena. Deci daca stiti alte intrebari sa le puneti ca ma veti ajuta nespus de mult.

Si sa nu scrieti sa fii tu insuti ca nu ma ajuta deloc sau sa te duci sa intri in grupuri sa comunici cu ei. Ca ma duc de ex intr-un grup de fete da ce le intreb?

Deci doar intrebari vreau va rog mult!

1 răspuns:
| SteauaROsie a răspuns:

Trebuie sa fii FUN!
ca altfel fetele te vad un rupt de realitate,

in ziua de astazi daca nu faci atmosfera intre fete intr un mod placut

nu cred ca o sa fii observat,

atragele atentia,

eu asa fac,

cand sunt langa niste fete,

ii trag o palma peste cap unui prieten,
in gluma,
ma dau smecher,(chiar daca nu sunt)

smulg un zambet de la fata?

da!

asta conteaza,

apoi incerc sa ma bag in seama cu ea,

cu chesti, mici

in mare sa ti zic,

1-fii galagios, ca sa atragi atentia(fetelor)

2-ceea ce urmeaza sa i zici unei fete, vine de la sine, ai sa vezi,

imi lasi id ul tau pe privat sa ti zic mai multe,

asta daca ai peste 15 ani.happy