Te inteleg perfect si eu eram asa inainte dar acum e putin altfel. deci:
nu folosi pe cat posibil expresia: "DAR PE X SI Y II LASA SA..." pentru ca la mine raspunsul e mereu: "EI NU SUNT COPIII MEI"
fii deschisa cu ea: cand te supara fa-ti curaj si spune-i tot ce ai pe suflet dar nu vorbi urat si nu folosi limbajul ce il folositi in gasca bine?
incearca sa te apropii de ea si cand o vezi ca face ceva prin casa uneori mai intreab-o : MAMA sau MAMI (sau cum ii zici tu) CU CE SA TE AJUT? (incearca asa)
spune-i ce se mai intampla pe la scoala.
poate in trecut ai facut ceva de pe urma careia si-a pierdut increderea in tine. incearca sa-ti reincapeti increderea!
SUCCES CU EA! SPER CA TE-AM PUTUT AJUTA!
Se pare ca mama ta isi face griji pentru tine si nu are prea multa incredere in tine... demonstreaza-i ca esti o fata "perfecta"! se pare ca in situatia asta nu poti fii o rebela si nu stiu ce. ar trebui sa fii copilul perfect o perioada sa fii curata, sa iti faci ordine in camera, sa mananci legumele
, sa vii acasa pe la 9 sa stai cu ea sa va uitati la un film...stiu ca este deranjant dar o sa fie bine daca ii castigi increderea
Îndură şi cu prima ocazie fugi de-acasă!
Aia nu e mamă e un animal veritabil!
Saraca de tine :-s
incearca sa vorbesti cu ea si sa'i zici ca ai crescut si ca poti sa te descurci si spune-i ca afara totii stau pana la 11 si sa te lase si pe tine...
funda?
Mama ta isi face griji pentru tine. Te iubeste dar uneori isi iese din fire.Incearca sa faci ce spune ea sa o rogi frumos sa ii explici ca uneori poate sa faca si exceptii.Cand te injura incearca sa ii spui ca aceasta nu este o educatie buna.Cand iti interzice ceva nu comenta. Spune,, Da mama'' si gta.Se rezolva cu intelegere.
Urat din partea ei ca vorbeste astfel cu tine. Dar asta nu inseamna neaparat ca nu te-ar iubi. Nu stie sa se poarte cu tine, atata tot. Dar ia gandeste-te, poate ai facut si tu greseli si i-ai dat motive sa se supere. Depisteaza-le si nu le mai repeta, pe cat poti. Lasa de la tine, nu te certa cu ea si poate vei observa o schimbare in atitudinea ei. Sper sa se indrepte lucrurile intre voi.
Si mama mea facea asa intr-o perioada ma proteja prea mult dar tata mi-a explicat ca ea ma iubeste si ma protejeaza ...eu cred ca ar trebui sa discuti cu ea si sa nu comentezi... asta o sa inrautateasca lucrurile. Sper sa te ajute sfatul meu
OoMPăLoOmPăGotSuspended întreabă: