anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey! Buna! Am o problema cu mama....ma bate intruna si am 14 ani ma cert si m-a scuipat in fata. Ma face curva proasta si toate astea. Adevarul e ca si eu ii raspund si tip la ea dar ma bate odata m-a batut cu piciorul de la masa si nu de putine ori m-am dus cu ochii unflati la scoa, iar profesoarelor le spuneam ca am cazut cu bicicleta. Ce ar trebui sa fac..am vorbit si cu tata dar nu zice nimic si nu imi spune-ti sa incerc sa nu mai tip la ea si sa o ignor ca tot asa e

5 răspunsuri:
| Hakuouki a răspuns:

Povestea cam pare trasa de par...adica serios, piciorul de la masa? Cum a scos femeia aceea piciorul de la masa, te-a batut cu el si l-a pus la loc? In fine, vorbeste cu diriginta sa luati impreuna legatura cu protectia copilului sau reclama abuzul. Ai grija.

| anonim_4396 explică (pentru Hakuouki):

A impins masa pe mine si s-a rup...si a luat piciorul (rupt) si a inceput sa dea in mine m-a invinetit

| Jokyo a răspuns:

Sincer ar trebui sa nu mai vorbesti urat cu ea sa vezi daca continua si dupa sa mergi la politie daca situatia nu se schimba!

| petrescuionut a răspuns:

Nu mai sta cu ea in casa acea femeie este un animal ce nu merita iubire ea este curva nu tu happy

| Watermelon99 a răspuns:

Buna. Asa am patit si eu cu tatal meu. Apeleaza aici http://www.telefonulcopilului.ro/acasa?martie=1 ai incredere va fi bine >:D< daca vrei sa stii ceva despre intra in sectiunea "intrebari frecvente". Sper sa fii bine :* :*