| Mwhahahaa a întrebat:

Heysad
ma duc la un dusulets:X

si o sa revinwinking

sper sa mai fiti aici :X:X

Răspuns Câştigător
| Ralux a răspuns:

SoareleUcideAnimalePortocalii, aici nu e ca pe mess, aici nu conversezi chiar ca pe mess si nici massuri nu poti sa dai. E foarte diferit.Nu trebuie sa postezi ce vei face tu sau mass-uri. Tu trebuie sa postezi doar intrebari(daca ai) si sa raspunzi celor care posteaza intrebari.Atat.Daca vrei sa conversezi cu cineva anume poti daca dai la:Trimite mesaj privat.Si e evident ca o sa mai fim aici ca doar nu o sa ne stergem conturile(nici nu cred ca este o optiune asa). Si cei care nu vor mai fi inseamna ca vor intra maine pe TPU sau peste cateva zile sau chiar cateva saptamani, luni(in caz de vacanta).
Sper ca ai inteles ideea acestui site!

11 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Pe noi ne gasesti aici.happyTe asteptambig grin

| anaid a răspuns:

Zeeeeeex numai ca aici e o problema....nu poti da ignorewinkingsi nici nu exista grupuri antimasswinking

| anaid a răspuns:

Da Miley mereu avem ceva de comentat ca de aia suntem aici sa comentamwinkingdaca nu comentam noi intrebarile puse atunci nu avea rost infiintarea acestui sitewinkingasa ca data viitoare tineti comentariile absurde pentru tine, macar noi avem ceva inteligent de spus...(sau folositor, amuzant si restullaughing)

| Mwhahahaa explică:

Da bine...
Imi cer scuze daca va "suparat" postarea asta...raised eyebrows
mna...sunt noua pe aici.
Si de acum inainthe promit ca nu o sa va mai supar cu nimic...

Pa`Pawave

| Encore a răspuns:

Doamne straight face
O sa va anunt si eu cand ma duc sa imi fac nevoie la toaleta :X
Daca o sa vreti va si povestesc :X

Tampiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit rauuuuuu postu asta straight face

| Abcfunny a răspuns:

Wow mereu au astia ceva de comentat ...pe cuvantu meu... du-te si fa baie :* noi vom fii mereu AICI!

| urbanghost a răspuns:

Te asteptam, sa nu stai mult happy

| zeeeeeex a răspuns:

Da sinceri sa fim acum... Cum sa postezi asa ceva? Asta e pe post de mass sau ce? Daca si aici gasesc din astea atunci trebuie sa ma astept sa imi bata unu la usa si cand deschid "MASS"!

| remus a răspuns:

Esti libera sa faci ce vrei, noi vom fi aici si nu te impiedicam cu nimic... ai grija sa nu racesti!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fetitooo, revino-ti! aici nu esti pe mes.sau tu nu ai inteles inca scopul acestui site?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@encore-daca tot ne vei povesti din amintirile tale de pe buda, ai putea sa pui si interjectiile? rolling on the floor rolling on the floor