Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici

303565intrebari
2051418raspunsuri
77627utilizatori
17minute timp mediu de raspuns
99% din intrebari au primit raspuns
Heyo
Let�s Do It, Romania!
Ultimele intrebari Twitter
micşorează boxul
Categorii
Ce au facut prietenii tai pe TPU.ro
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
01 Sep
SATI 235.226AFISARI
66.884VIZITE
57.716V. UNICI
(9 Februarie 2010 )
№ ♪♪ № Liƒ€ intreaba:

Hey. `neatza, n`am somn , asa: Ieri am cazut cu mama de acord ca sa imi cumpar niste pestisori ( maxim 3-4) si am vazut in mall ca sunt acolo. si au si un bol in care ei se pun si cu apa, stiu cat costa m-am interesat. dar faza e ca daca ii pun in bol trebuie sa iau apa speciala si niste ierburi si chestii d'alea. asalaughing))) care se pun in bol ca sa stea ei acolo?

Ai un raspuns pentru № ♪♪ № Liƒ€?
Ce nota dai intrebarii?
Adauga la favorite
  • 5 răspunsuri: | RSS raspunsuri
  • (9 Februarie 2010 03:25 )
    soothe a răspuns:
    . Deci n-ai incarcare! nu cred ca e nevoie sa iei apa speciala, decat daca sunt pesti de apa sarata. Dar cred ca nu iti cauti de lucru pana intr-atat. Problem nu este apa ci faptul ca trebuie sa le dai de mancare si sa le curati bolul la cateva saptamani (mai bine iti ei un acvariu decat un bol; se curata mai usor)... E responsabilitate mare, iti spun eu. Doar daca esti hain la inima si ii lasi sa moara. Mai bine iti iei un caine.
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    0
    0
    0
  • (9 Februarie 2010 07:07 )
    sabela a răspuns:
    Cred ca faza cu bolul e pentru vanzare.Lor le trebuie oxigen(printr-o pompita speciala) si apa mereu schimbata(atunci cand se murdareste), dar nu in totalitate. Am avut si eu pesti. Este o adevarata aventura sa te ocupi de ei.Daca ai pasiune si timp o poti face daca mai bine lasa.big grin
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    0
    0
    0
  • (9 Februarie 2010 08:40 )
    bacemi a răspuns:
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    0
    0
    0
  • (9 Februarie 2010 11:33 )
    @ soothe: am catel, o pereche de papagali dar vreau si eu niste pestisori. si precizez ca : dce au mai pus la vanzare astia boluri? daca nu sunt bune ca pestii nu au oxigen? nu pot iesi cu gura un pik la apa ?
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    0
    0
    0
  • (9 Februarie 2010 11:40 )
    *cu gura un pik la aer?*
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    0