| 000MadMAX000 a întrebat:

Hey people am si eu o intrebare ce are toata lumea cu Fuego, Chuck Noris si Justin Bieber? Pe orice site intru vad comentarii la adresa acestor oameni.Ce are toata lumea cu ei?

Răspuns Câştigător
| anabahebak a răspuns:

Nu ere nimeni nimic cu ei.Adica dupa parerea mea cu Chuck Noris e, mare caterinca pentru ca sunt glumele alea cu el cum el ar fi cel mai tare etc.Cu Fuego e faza aia ca il asculta numai batranii.Si cu Justin Bieber eu chiar nu am nimic nici eu nu inteleg ce eu cu el, sunt doar unii invidiosi care zic ca e gay. Asta e parerea mea sper ca te'am ajutat. :*

13 răspunsuri:
| Aly07 a răspuns:

Tu ce ai cu cei care au ceva cu acesti oameni?

| 000MadMAX000 explică (pentru Aly07):

NU am nimic cu nimeni eu eram doar curios din ce motive toata lumea vorbeste despre ei.Nu am spus ca am ceva cu cineva.

| Aly07 a răspuns (pentru 000MadMAX000):

Crede-ma ca daca pui o intrebare in legatura cu asta nu rezolvi nimic. Sti ce cred eu pustiule, ca n-ai ce face si pui intrebari stupide (nu e cea mai stupida pe care am auzit-o). Oamenii de care spui tu acolo au ajuns "mari" si cu ajutorul contestatarilor ( comentariile acestora i-au intarit, i-au facut mai puternici). Deci intrebarea ta nu-si are rostul. Sper ca ai inteles mesajul meu.

Uite care-i faza daca tu consideri intrebarea mea ca fiind stupida si fara rost de ce te-ai mai obosit sa imi raspunzi? Mai bine te abtineai. Oamenii actineaza ca prostii (ca altfel nu ma pot exprima) in turma de cand a inceput ura asta pentru JB multi zic: aaaa pfff asculti JB ce esti gay? si ca prostu ca sa nu fii diferit de turma zici aaaaa nu si iti stergi melodiile pe care le ai pe telefon cu el chiar daca iti plac doar ca nu cumva sa fii diferit de restul.

Si cu atitudinea asta crezi ca poti schimba ceva? Tu nu mai inteles. Mai incerc,dar e ultima oara. Sa inteleg ca-ti place cum canta Bieber si ca nu suporti sa fii marginalizat doar pentru ca il asculti. De fapt este vorba de tine aici (si e normal sa fie asa). Daca tie iti place, de ce te mai intereseaza ce cred ceilalti,daca esti oaia neagra, cel care sta separat de turma si e bazat pe principiile proprii? Asta nu inteleg eu. In viata este nevoie si de fani si de contestatari, oricare dintre noi, nu numai persoanele publice, au avut parte de asa ceva. Gandeste-te, cand te-ai dus la mama si la tata si le-ai spus ca vrei sa incerci nu stiu ce,iar ei au spus "nu,e prea periculos"(vezi povestea lui Bute) te-au descurajat putin, tu poate ai renuntat la idee sau ai incercat si acum esti bun la acel lucru( mersul pe bicicleta, mersul pe role). In acel caz parintii tai au facut parte din tabara contestatarilor, acum depinde de caracterul tau daca ii asculti si renunti sau mergi mai departe. Exact asa merge treaba si in cazul pustiului ala celebru. Munceste probabil si are un caracter puternic. De ce creazi ca a scos melodii asa de frumoase? Iti spun eu ca unul din motivele sale au fost si contestatarii lui. Vrea sa fie iubit de cat mai multi, si pentru asta munceste. Daca l-ar iubii toata lumea crezi ca s-ar strofoca la fel de mult(subliniez la fel de mult)?
P.S. Nu sustin pe nimeni, am vrut doar sa te fac sa intelegi, imi pare rau daca n-am reusit pustiule.
P.S. 2. Povestea cu parintii este doar un exemplu, cateodata e bine sa asculti de ei.
Bafta

Prietene eu am inteles perfect ce incerci tu sa imi explici si crede-ma nu vreau sa schimb nimic pentru ca orice as face nu as putea schimba ceva in legatura cu asta dar sincer nu imi pasa daca sunt marginalizat pentru ca ascult un anumit gen de muzica (zicala mea e: ei rad de mine ca sunt diferit eu rad de ei ca sunt toti la fel).

Ma bucur ca ai inteles insfarsit rostul intrebarii talewinking

| BaiatulAnonim a răspuns:

Nu cred ca are nimeni ceva cu Chuck Norris(el e simbolul suprematiei, un fel de Dumnezeu pe pamant sau ceva de genu) laughing Cat despre ceilalti doi hmm, as spune ca actionam dupa efectul de turma. Daca un numar sa zicem maricel de oameni au facut panarama pe seama lor, atunci si restul (nu toti) simt nevoia sa se ia dupa grupul care a inceput "trend-ul". Asta e...nu pe toata lumea o caracterizeaza ratiunea happy

| 000MadMAX000 explică:

Ok am inteles cu Chuck Noris are toata lumea ce are pentru ca el le face pe toate. Fuego e ascultat de bosorogii.Dar de Justin Bieber multi spun ca e gay si ca are muzica de poponar etc.Dar daca vezi filmul lui realizezi ca pustiul asta a realizat in cei 3 ani de cariera mai multe decat au realizat alti muzicieni in 10. Si acum nu zic asata pentru ca vezi doamne as fi un mare fan al sau pentru ca nu sunt dar il respect pentru ca a muncit mult pentru a ajunge unde e.

| ayosmdk a răspuns:

Nu sunt fana Justin Bieber dar e baiat de treaba.
Restul nu ma intereseaza laughing

| Mαdαliηα a răspuns:

Cu Fuego n-am nimic doar ca nu-i ascult, chuck noris nici atat iar Justin Bieber e putin cam poponar dar are o melodie care imi place! deci nu chiar toata lumea are ceva cu ei. Mai ales daca eu nu au ceva cu mine eu dc sa am cu ei? laughing.

| FreePanda a răspuns:

Chuck Norris e badass, iar ceilalti doi sunt gay.

| tesland a răspuns:

Cred ca lui Fuego i se trage de la "in puii mei"laughing

Întrebări similare