| Mysecretlove a întrebat:

Vreau sa ma apuc de fumat si nu prea stiu e senzatie ai. As vrea cu detalii. Va rog sa nu radeti, e ceva nou pentru mine.

Răspuns Câştigător
| NCL a răspuns:

Buna.nu te apuca de fumat. cu bani care ii dai pe tigari. iti poti lua foarte multe lucruri ..eu mi.am calculat intr.un an si am dat aproape 2.500 ron pe tigari [1 pachet la 2 zile]de banii aia puteam sa imi iau genti haine sau sa ma rasfat in coafor decat tigari.DEZAVANTAJE: mirosi urat, iti miroase parul, hainele, respiratia, cand treci pe langa o fata/baiat si deschizi gura si respectivu/a nu este fumatoare ii vine sa intre in pamant si nu isi face o parere prea buna despre tine.De ce nu vrei sa fii unu din cei 30% oameni care nu fumeaza si vrei sa te alaturi turmei de 60%? Nu fa greseala asta sa te apuci si ca te poti lasa. niciodata sa nu te apuci cu gandul asta. Alt exemplu obisnuiesti sa fumezi dimineata. intr.o dimineata nu o sa ai tigari nici bani si debea prima tigara e seara la 5 6 ...toata ziua o sa fii irascibil/a o sa trantesti o sa te certi o sa ti se para ca lumea are ceva cu tine. sfatul meu e mai bine sa iti strangi banii si sa iti iei ceva. ce iti doresti un caine o pisica. orice decat tigari.:*>big grin

2 răspunsuri:
| ZyReXe a răspuns:

Nu baga tigara in gura uita complet ideea de fumat
Eu am fumat 7-8 tigari intr-o zi numa asa ca mi-au dat niste prieteni sa ma dau si eu smecher ca fumez cu ei si eu mi-am spus ceva ca nu o sa fiu dependent nici odata de nimic dar atunci simteam ca trebuie sa fumez vreo 5-6 zile aveam senzatia asta bine am rezistat usor pentru cum am spus eu nu o sa fiu dependent niciodata de nimic.
Senzatia:Ii o prostie eu atunci am fumat numa ca sa scot fum pe gura si sa fac ca in Naruto(Eu scoteam mult fum si ma credeam ca un de ala din naruto cu jutsu si din astealaughing)))) deci nu ii nimica senzatia eu nu simt nimic
Dar chiar daca nu simti nimic dupa ceva timp incepi sa iti dai seama ca nu poti trai fara tigari si atunci iti vine senzatia pentru ca ii ca atunci cand nu bei nimic toata ziua si bei apa te simti parca esti renascut
Eu nu rad de tine dar iti spun nu te apuca nu numa ca vei avea de suferit dar in viitor pretul tigariilor se vor tripla.
1.In 2006-Un pachet costa 7 lei
2.In 2009-Un pachet costa 9 lei
3.In 2012-Un pachet costa 13 lei
4.In 2015-Un pachet costa 15 lei
5.In 2019-Un pachet costa 20 lei
6.In 2025-Un pachet costa vreo 30 lei
Si tot asa dar pana atunci cine stie ce tigari speciale vor aparea sau vor fi tigari ca tigarile electrice care merg pe tutun nu pe aburi

| Iulia_7157 a răspuns:

Mai bine nu te apuca.Si treaba nu e numai in bani...Acum o sa fumezi, bine, insa o sa ajungi la o virsta cand o sa-ti dai seama ca iti este rusine sa fumezi si ca fumatul iti incurca sa mergi prin viata cumsecade.Dar sa scapi nu e chiar atit de usor.Dorinta aceasta o sa dispara peste un timp asa ca mai bine inlocuieste timpul si banii pentru fumat cu un sport de exemplu.