TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Adolescenţi

Adolescenţi

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TPU.ro
Întrebare recomandată în 24 Octombrie 2024 | TPU.ro întreabă:

Vrei să îți dezvolți gândirea critică și abilitatea de a ține un discurs argumentat? Oferim o invitație la cursul practic de debate pentru adolescenţi.

5
Răspunde Raportează
TPU.ro
Întrebare recomandată în 4 Iulie 2024 | TPU.ro întreabă:

Concurs! Hai la una din Şcolile de vară pentru adolescenţi organizate de Fundația Calea Victoriei!

0
Răspunde primul Raportează
116111 TelefonulCopilului
în 6 Iunie 2018 | 116111 TelefonulCopilului întreabă:

S-a lansat prima aplicatie mobila care ofera consiliere gratuita, direct de pe telefonul mobil http://www.116111.ro/descarca-aplicatia Tu ai incercat-o?

116
Răspunde Raportează
vysualstudio
acum o oră | vysualstudio întreabă:

Salut TPU! Vin cu o intrebare destul de controversata. Eu sunt minor si mi- am luat recent vape (mai precis Veev), si acesta mi- a fost furat (amenintat cu bricege, "american style"????). Pot anunta ...? (mai mult)

0
Palorma
acum 3 ore | Palorma întreabă:

Bună. am intrat pe contul de free fire și m- a pus sa ma conectez ( ceea ce mi s- a părut ciudat). m- am conectat cu Facebook ul și când colo era un cont nou... contul meu pe care il aveam de 6 ani...? (mai mult)

0
CorneliuLuxca
acum 7 ore | CorneliuLuxca întreabă:

Am 14 ani si vreau sa stiu daca exista vreo posibilitate sa muncesc undeva, am auzit ca pot lucra vara la sezloange, fiindca stau langa plaja cu acordul parintilor, dar vreau sa incep sa- mi fac proprii...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
edouardhrubiak123
acum 7 ore | edouardhrubiak123 întreabă:

Câți bani poți câștiga maxim cu doua joburi în Germania

3
Răspunde Raportează
NancuBogdan22
acum 16 ore | NancuBogdan22 întreabă:

Hey! Dacă am obținut Premiul al III- Lea la etapa județeană la Olimpiada Națională de Pedagogie- Psihologie pot beneficia de bursă de merit? P.S. M- am informat și în alte surse dar nu sunt...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
VulpeaDinUmbra
acum 19 ore | VulpeaDinUmbra întreabă:

Daca iti iei bol pentru spalat orez care are si strecurator, nu iti mai poate pica orezul prin gaurile alea?

1
Răspunde Raportează
danut4001
acum 23 ore | danut4001 întreabă:

Am si eu o întrebare. De ce nu pot reusi sa găsesc o fata cu care pot avea o relatie serioasa? De câte ori încerc sa am ceva serios tot timpul se termina. Păreri? Sfaturi.. ????

4
Răspunde Raportează
Sebygoon2007
în 24 Mai | Sebygoon2007 întreabă:

Salut am 16 ani, și mi- am luat un vape. Eu înainte trăgeam de la prieteni și nu am avut nimic ( simptome sau etc.) nici in prezent nu am, dar doresc sa știu care sunt riscurile când fumezi vape...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
VulpeaDinUmbra
în 24 Mai | VulpeaDinUmbra întreabă:

Voi spalati orezul inainte sa il puneti la fiert?

1
Răspunde Raportează
Odii09
în 24 Mai | Odii09 întreabă:

Salut, am 16 ani si vreau sa vorbesc o fază, acum 3 luni mama m- a dus in Spania la sora mea si la cumnatu meu ca ei stau aici de 13 ani, pentru ca in Romania eram consumator de droguri. Aici se comporta...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
VulpeaDinUmbra
în 24 Mai | VulpeaDinUmbra întreabă:

Vreau niste mancaruri care sa isi poata cumpara oricine, deci sa isi permita oricine si sa fie si sanatoase in acelasi timp si sa fie si pe mai multe zile, cum ar trebui sa procedez? Ce pot sa cumpar...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
nani123nan1234
în 24 Mai | nani123nan1234 întreabă:

Eu nu pot vorbi cu nimeni despre asta dar o sa va zic voua.Nu vreau sa dramatizez dar simt ca nu mai pot. Eu azi trebuia sa merg cu mama undeva. I- am umblat prin machiaje să ma dau puțin cu concealer...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Alex7177
în 24 Mai | Alex7177 întreabă:

Bună dragilor dacă mă poate ajuta cineva, …. Am avut o relație anul trecut și de atunci nu prea mi- a mers viața gen cu relațiile bine nu prea am mai avut vrăjeala chiar dacă vorbeam cu vreo...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
IL0VEDINER0
în 24 Mai | IL0VEDINER0 întreabă:

Buna. Cand s-au dat probele pentru liceul militare si cand s-au dat rezultatele?

0
Bipolaru21
în 24 Mai | Bipolaru21 întreabă:

De ce când aveam 133 de kg și mergeam cu troleul nu mă dorea nicio femeie?

3
Răspunde Raportează
Marimihetii
în 24 Mai | Marimihetii întreabă:

Bună! Fiica mea (12) va merge în Halkidiki între 4 și 9 iunie, cu gruo in autocar Are cazare și masa asigurată. Nu știu câți bănuți de buzunar ar trebui sa-i dau.

3
Răspunde Raportează
Negusame
în 24 Mai | Negusame întreabă:

Cum luați voi capsule *vozol mai explicit* când nu aveți 18 ani? Ca nu stiu cum pe mine va văzut prost și nu îmi dă (am 16) și cât costa o capulă vozol în general în magazine

1
Răspunde Raportează
Roxidenissiandrei
în 24 Mai | Roxidenissiandrei întreabă:

Bună! ???? Caut persoane serioase, comunicative și dornice să câștige un venit suplimentar sau să obțină produse cosmetice de calitate la prețuri avantajoase, prin colaborare cu Oriflame. ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
MarianaStama
în 24 Mai | MarianaStama întreabă:

Dacă rămâi repetent în clasa a IX-a la învățământ dual poți din toamna să mergi la o alta școală profesionala în clasa a IX-a?

0
elen123
în 23 Mai | elen123 întreabă:

Buna TPU, ma puteti ajuta va rog, cum sa- mi fac cercel in ureche acasa fara sa ma infectez (la studio nu mi face), si sa nu ma doara nici prea tare, si sa nu am nevoie de ajutorul nimănui....? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Baln3357
în 23 Mai | Baln3357 întreabă:

Bună TPU:)Sunt din Ploiesti si am 16 ani știți cumva unde aș putea sa ma angajez?

1
Răspunde Raportează
Negusame
în 23 Mai | Negusame întreabă:

Știe cineva cum este liceul 8 din Buzau? Ala meserii pe profesională vreau sa știu dacă acolo e mişto sau nu (dacă sunt persoanele acolo mai de treaba și profesorii) meserie pe bucatar Va rog ...? (mai mult)

0
Franckwj
în 22 Mai | Franckwj întreabă:

Bună! Doresc un sfat! Am licența anul acesta dar nu apuc să o termin, partea teoretică poate o termin, dar pe cea practică nu am cum si am constatat ca ce făcusem la partea practică ( chestionar)...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
VulpeaDinUmbra
în 22 Mai | VulpeaDinUmbra întreabă:

Niste recomandari de fierastraie electrice cu acumulator?

2
Răspunde Raportează
Hamilton
în 22 Mai | Hamilton întreabă:

Bună, TPU! Am o întrebare specială pentru fete și femei: Cum ați reușit să vă convingeți tații să vă lase să mergeți mai des în vizită la prietenii voștri apropiați băieți (nu ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
monagabriela
în 22 Mai | monagabriela întreabă:

Buna,daca am trimis un colet sub formă de plic cu bule in interior prin Prioripost către deținut, acesta va putea primi plicul sau se va întoarce înapoi la poștă?

0
Jekdjdjjdjdj
în 22 Mai | Jekdjdjjdjdj întreabă:

Pot slăbi în timpul menstruatiei? Sunt la a 4 a zi și încă mai am puțin, e adevărat ca daca mănânc putin nu pot slăbi la menstruatie?

6
Răspunde Raportează
VulpeaDinUmbra
în 20 Mai | VulpeaDinUmbra întreabă:

E voie sa se foloseasca acum arcanul in Romania? Pentru animale

5
Răspunde Raportează
DripBeluga1
în 20 Mai | DripBeluga1 întreabă:

Sunt baiat, am 15 ani si parul scurt si de fiecare data cand ma spal pe cap imi cade par si destul de mult sau de fiecare data cand dau cu mana prin el raman cu doua- cinci fire in palma. Este ceva normal?...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Negusame
în 20 Mai | Negusame întreabă:

La ce liceu profesional este mai bine in Buzau? Adică chiar te pregăteşte de meserie și este mai ușor eu mă gândeam la Liceu 8, bucatar, dar chiar vreau niște opinii să nu mă nenorocesc acolo...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
FcsbESteaua
în 20 Mai | FcsbESteaua întreabă:

Salut! Daca nu am fost la niciun curs/seminar/laborator, am dat examenele doar in iarna si de atunci iar nu am mai fost, am 11 credite si sunt anul 1, este posibil sa mai trec anul? S a bagat si ca...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
elen123
în 19 Mai | elen123 întreabă:

Hei, Dupa toate cazurile si stirile astea cu oameni care au avut "prieteni" si s- au bazat pe ei, i- au ascultat in tot, etc si au sfarsit in valize neinsufletiti sau impuscati in cap… va intreb sincer,...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
flufita
în 19 Mai | flufita întreabă:

Nu stiu ce- i in capul meu de fac chestiile astea, dar ma simt oribil daca nu le fac. Ma simt depresiva si desi mi- am promis ca n- o sa fiu fumatoare, de vreo 2 saptamani am inceput sa fumez in loc...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
nanana21
în 18 Mai | nanana21 întreabă:

Bună de ceva timp mi- a apărut ceva pe picior ceva ca un cos carne strânsă și tare foarte roșie nu știam ce e am lăsat asa apoi mi- a apărut iar dar mai jos acolo făceam și infecție dar curatam...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Anamaria445
în 18 Mai | Anamaria445 întreabă:

Bună am și eu o problemă cu sânii sunt în fata în vârstă de 15 ani și sânii mei sunt mici și lăsați și nu cresc deloc și nu știu ce să fac nu mă simt bine în corpul meu :(((( îmi fac...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
elen123
în 18 Mai | elen123 întreabă:

Heey TPU, ajutati-ma va rog cu ceva. Trebuie sa trimit cuiva niste bani pe revolut pe link si nu merge pe revolut

1
Răspunde Raportează
Zapada890
în 18 Mai | Zapada890 întreabă:

Bună lume am un motan în vârstă de 11- 12 luni cred, săptămâna trecută luni a fost bătut de un motan mult mai mare ca el și a fost mușcat cred de motanul acela pe mâna și eu n- am observat...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
VulpeaDinUmbra
în 18 Mai | VulpeaDinUmbra întreabă:

Care e cauza cand la masina de spalat in loc sa se duca doar un minut se duc mai multe minute? Ca si acum de la minutul 27 a sarit la minutul 19

3
Răspunde Raportează
VulpeaDinUmbra
în 18 Mai | VulpeaDinUmbra întreabă:

Voi ati patit ca la masina de spalat sa va dea eroarea "E02" si sa se opreasca din spalat? Daca da, ce ati facut? Cum ati rezolvat? Pentru ca si eu am de ceva vreme problema asta...

2
Răspunde Raportează
Ion_Aftimie_1969
în 18 Mai | Ion_Aftimie_1969 întreabă:

Bună ziua. Se poate vizita muzeul satului și cu un cățeluș Beagel. Multumesc o zi buna

1
Răspunde Raportează
Mariiaaa2967
în 17 Mai | Mariiaaa2967 întreabă:

Bună TPU! Caut o melodie de ceva timp și nu o mai găsesc, ultima dată când am avut o în playlist a fost acu 3 ani și știu doar versurile "amintiri cu tine ce aș vrea să le fi rupt, pozele ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
VulpeaDinUmbra
în 17 Mai | VulpeaDinUmbra întreabă:

Am un prosop care cand ma sterg cu el se pun fire din alea de pe el pe piele, ce sa fac ca sa nu se mai intample asta?

9
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 17 Mai |

Salutare, fac sala de aproape un an. Am avut rezultate notabile avand in vedere ca nu am mai facut niciodata pana atunci. Am pana in prezent un program de 4 zile pe saptamana, 3 de upper body si una ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
VulpeaDinUmbra
în 17 Mai | VulpeaDinUmbra întreabă:

Atunci cand iti ramane pe piele bucati de alea de pe prosop, ce e de facut? Ca sa nu iti mai ramana

6
Răspunde Raportează
jsbdbsjjdjdjs
în 17 Mai | jsbdbsjjdjdjs întreabă:

Ieri cand am intrat in bloc am constatat ca nu mai aveam geanta????nu stiu cand am pierdut o, m- am gandit ca probabil cand m- am asezat jos la starbucks in afi si am stat aproape o ora. era destul de...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
KilljoyIdiot
în 17 Mai | KilljoyIdiot întreabă:

Credeți ca pedeapsa cu "mutare disciplinară" este eficientă la școală?

11
Răspunde Raportează
Babyah
în 16 Mai | Babyah întreabă:

Ce părere aveți că un băiat cu care îmi petrec timpul când stă cu mine e ca un copil și mă iubește, îmi vorbește frumos dar când e de față cu prietenii lui parcă nu mă cunoaște și vrea...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • VulpeaDinUmbra
    trimisă acum 15 ore

VulpeaDinUmbra întreabă:

De ce zic unii oameni ca ceapa neaparat trebuie calita in ulei, nu se poate face fara ulei sau care e faza? Sau legume calite in ulei si daca mananci zi de zi e ok? Nu dauneaza? Daca garnitura sau carnea...? (mai mult)
    15 răspunsuri
  • VulpeaDinUmbra
    trimisă acum 17 ore

VulpeaDinUmbra întreabă:

Cum sa faci orezul asa fiert fara sa se prinda de oala?
    13 răspunsuri
  • Maskatu
    trimisă acum 11 ore

Maskatu întreabă:

Salut. Am cump?rat o lamp? LED pentru buc?t?rie. Lampa veche cu neon nu mai func?iona din cauza droserului ars ?i am zis s? fac un upgrade. Problema este c? noua lamp? este foarte foarte puternic?....? (mai mult)
    8 răspunsuri
  • Gogosik
    trimisă acum 22 ore

Gogosik întreabă:

Mai erau 4-3 la semafor ?i se f?cea galben, am accelerat s? prins verde dar s-a schimbat n galben, risc vreo amend? chiar dac? nu sunt camere de luat vederi
    7 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.577.896
  • Întrebări: 3.945.343
  • Răspunsuri: 17.604.045
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 30 minute
Ce zici de un quiz?
Literatura universala

Literatura universala

Cat de multe stii despre literatura universala?

Start quiz
Categorii
  • 651.399 Adolescenţi
  • 55.316 Afaceri & Financiar
  • 22.843 Artă şi Cultură
  • 72.277 Auto & Moto
  • 144.100 Beauty & Fashion
  • 16.481 Benzi desenate
  • 54.723 Carieră
  • 20.219 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.135 Conversaţii