Vrei să îți dezvolți gândirea critică și abilitatea de a ține un discurs argumentat? Oferim o invitație la cursul practic de debate pentru adolescenţi.
Concurs! Hai la una din Şcolile de vară pentru adolescenţi organizate de Fundația Calea Victoriei!
S-a lansat prima aplicatie mobila care ofera consiliere gratuita, direct de pe telefonul mobil http://www.116111.ro/descarca-aplicatia Tu ai incercat-o?
Salut TPU! Vin cu o intrebare destul de controversata. Eu sunt minor si mi- am luat recent vape (mai precis Veev), si acesta mi- a fost furat (amenintat cu bricege, "american style"????). Pot anunta ...? (mai mult)
Bună. am intrat pe contul de free fire și m- a pus sa ma conectez ( ceea ce mi s- a părut ciudat). m- am conectat cu Facebook ul și când colo era un cont nou... contul meu pe care il aveam de 6 ani...? (mai mult)
Am 14 ani si vreau sa stiu daca exista vreo posibilitate sa muncesc undeva, am auzit ca pot lucra vara la sezloange, fiindca stau langa plaja cu acordul parintilor, dar vreau sa incep sa- mi fac proprii...? (mai mult)
Câți bani poți câștiga maxim cu doua joburi în Germania
Hey! Dacă am obținut Premiul al III- Lea la etapa județeană la Olimpiada Națională de Pedagogie- Psihologie pot beneficia de bursă de merit? P.S. M- am informat și în alte surse dar nu sunt...? (mai mult)
Daca iti iei bol pentru spalat orez care are si strecurator, nu iti mai poate pica orezul prin gaurile alea?
Am si eu o întrebare. De ce nu pot reusi sa găsesc o fata cu care pot avea o relatie serioasa? De câte ori încerc sa am ceva serios tot timpul se termina. Păreri? Sfaturi.. ????
Salut am 16 ani, și mi- am luat un vape. Eu înainte trăgeam de la prieteni și nu am avut nimic ( simptome sau etc.) nici in prezent nu am, dar doresc sa știu care sunt riscurile când fumezi vape...? (mai mult)
Voi spalati orezul inainte sa il puneti la fiert?
Salut, am 16 ani si vreau sa vorbesc o fază, acum 3 luni mama m- a dus in Spania la sora mea si la cumnatu meu ca ei stau aici de 13 ani, pentru ca in Romania eram consumator de droguri. Aici se comporta...? (mai mult)
Vreau niste mancaruri care sa isi poata cumpara oricine, deci sa isi permita oricine si sa fie si sanatoase in acelasi timp si sa fie si pe mai multe zile, cum ar trebui sa procedez? Ce pot sa cumpar...? (mai mult)
Eu nu pot vorbi cu nimeni despre asta dar o sa va zic voua.Nu vreau sa dramatizez dar simt ca nu mai pot. Eu azi trebuia sa merg cu mama undeva. I- am umblat prin machiaje să ma dau puțin cu concealer...? (mai mult)
Bună dragilor dacă mă poate ajuta cineva, …. Am avut o relație anul trecut și de atunci nu prea mi- a mers viața gen cu relațiile bine nu prea am mai avut vrăjeala chiar dacă vorbeam cu vreo...? (mai mult)
Buna. Cand s-au dat probele pentru liceul militare si cand s-au dat rezultatele?
De ce când aveam 133 de kg și mergeam cu troleul nu mă dorea nicio femeie?
Bună! Fiica mea (12) va merge în Halkidiki între 4 și 9 iunie, cu gruo in autocar Are cazare și masa asigurată. Nu știu câți bănuți de buzunar ar trebui sa-i dau.
Cum luați voi capsule *vozol mai explicit* când nu aveți 18 ani? Ca nu stiu cum pe mine va văzut prost și nu îmi dă (am 16) și cât costa o capulă vozol în general în magazine
Bună! ???? Caut persoane serioase, comunicative și dornice să câștige un venit suplimentar sau să obțină produse cosmetice de calitate la prețuri avantajoase, prin colaborare cu Oriflame. ...? (mai mult)
Dacă rămâi repetent în clasa a IX-a la învățământ dual poți din toamna să mergi la o alta școală profesionala în clasa a IX-a?
Buna TPU, ma puteti ajuta va rog, cum sa- mi fac cercel in ureche acasa fara sa ma infectez (la studio nu mi face), si sa nu ma doara nici prea tare, si sa nu am nevoie de ajutorul nimănui....? (mai mult)
Bună TPU:)Sunt din Ploiesti si am 16 ani știți cumva unde aș putea sa ma angajez?
Știe cineva cum este liceul 8 din Buzau? Ala meserii pe profesională vreau sa știu dacă acolo e mişto sau nu (dacă sunt persoanele acolo mai de treaba și profesorii) meserie pe bucatar Va rog ...? (mai mult)
Bună! Doresc un sfat! Am licența anul acesta dar nu apuc să o termin, partea teoretică poate o termin, dar pe cea practică nu am cum si am constatat ca ce făcusem la partea practică ( chestionar)...? (mai mult)
Niste recomandari de fierastraie electrice cu acumulator?
Bună, TPU! Am o întrebare specială pentru fete și femei: Cum ați reușit să vă convingeți tații să vă lase să mergeți mai des în vizită la prietenii voștri apropiați băieți (nu ...? (mai mult)
Buna,daca am trimis un colet sub formă de plic cu bule in interior prin Prioripost către deținut, acesta va putea primi plicul sau se va întoarce înapoi la poștă?
Pot slăbi în timpul menstruatiei? Sunt la a 4 a zi și încă mai am puțin, e adevărat ca daca mănânc putin nu pot slăbi la menstruatie?
E voie sa se foloseasca acum arcanul in Romania? Pentru animale
Sunt baiat, am 15 ani si parul scurt si de fiecare data cand ma spal pe cap imi cade par si destul de mult sau de fiecare data cand dau cu mana prin el raman cu doua- cinci fire in palma. Este ceva normal?...? (mai mult)
La ce liceu profesional este mai bine in Buzau? Adică chiar te pregăteşte de meserie și este mai ușor eu mă gândeam la Liceu 8, bucatar, dar chiar vreau niște opinii să nu mă nenorocesc acolo...? (mai mult)
Salut! Daca nu am fost la niciun curs/seminar/laborator, am dat examenele doar in iarna si de atunci iar nu am mai fost, am 11 credite si sunt anul 1, este posibil sa mai trec anul? S a bagat si ca...? (mai mult)
Hei, Dupa toate cazurile si stirile astea cu oameni care au avut "prieteni" si s- au bazat pe ei, i- au ascultat in tot, etc si au sfarsit in valize neinsufletiti sau impuscati in cap… va intreb sincer,...? (mai mult)
Nu stiu ce- i in capul meu de fac chestiile astea, dar ma simt oribil daca nu le fac. Ma simt depresiva si desi mi- am promis ca n- o sa fiu fumatoare, de vreo 2 saptamani am inceput sa fumez in loc...? (mai mult)
Bună de ceva timp mi- a apărut ceva pe picior ceva ca un cos carne strânsă și tare foarte roșie nu știam ce e am lăsat asa apoi mi- a apărut iar dar mai jos acolo făceam și infecție dar curatam...? (mai mult)
Bună am și eu o problemă cu sânii sunt în fata în vârstă de 15 ani și sânii mei sunt mici și lăsați și nu cresc deloc și nu știu ce să fac nu mă simt bine în corpul meu :(((( îmi fac...? (mai mult)
Heey TPU, ajutati-ma va rog cu ceva. Trebuie sa trimit cuiva niste bani pe revolut pe link si nu merge pe revolut
Bună lume am un motan în vârstă de 11- 12 luni cred, săptămâna trecută luni a fost bătut de un motan mult mai mare ca el și a fost mușcat cred de motanul acela pe mâna și eu n- am observat...? (mai mult)
Care e cauza cand la masina de spalat in loc sa se duca doar un minut se duc mai multe minute? Ca si acum de la minutul 27 a sarit la minutul 19
Voi ati patit ca la masina de spalat sa va dea eroarea "E02" si sa se opreasca din spalat? Daca da, ce ati facut? Cum ati rezolvat? Pentru ca si eu am de ceva vreme problema asta...
Bună ziua. Se poate vizita muzeul satului și cu un cățeluș Beagel. Multumesc o zi buna
Bună TPU! Caut o melodie de ceva timp și nu o mai găsesc, ultima dată când am avut o în playlist a fost acu 3 ani și știu doar versurile "amintiri cu tine ce aș vrea să le fi rupt, pozele ...? (mai mult)
Am un prosop care cand ma sterg cu el se pun fire din alea de pe el pe piele, ce sa fac ca sa nu se mai intample asta?
Salutare, fac sala de aproape un an. Am avut rezultate notabile avand in vedere ca nu am mai facut niciodata pana atunci. Am pana in prezent un program de 4 zile pe saptamana, 3 de upper body si una ...? (mai mult)
Atunci cand iti ramane pe piele bucati de alea de pe prosop, ce e de facut? Ca sa nu iti mai ramana
Ieri cand am intrat in bloc am constatat ca nu mai aveam geanta????nu stiu cand am pierdut o, m- am gandit ca probabil cand m- am asezat jos la starbucks in afi si am stat aproape o ora. era destul de...? (mai mult)
Credeți ca pedeapsa cu "mutare disciplinară" este eficientă la școală?
Ce părere aveți că un băiat cu care îmi petrec timpul când stă cu mine e ca un copil și mă iubește, îmi vorbește frumos dar când e de față cu prietenii lui parcă nu mă cunoaște și vrea...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Maskatu întreabă:
Gogosik întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Literatura universala
Cat de multe stii despre literatura universala?