Păi de ce să nu-l baţi tu pe el? E aşa barosan de te bagă în sperieţi?
Ia încearcă să i te împotriveşti!
Vorbeste cu dirigintele tau ori cu directorii scolii pentru a impiedica anumite evenimente neplacute. :*
Nu recurge şi tu la violenţă. Discută cu dirigintele tău sau cu directorul şcolii şi explică ceea ce vrea să îţi facă. Sau, mai ai o variantă. Îl potoleşti prin vorbe şi îi spui faptul că nu a fost cu intenţie nimic, apoi îi ceri scuze.
Faza e că acum mi-e frică să merg mâine la școală.
Poate probabil a fost un impuls deoarece s-a simţit jignit prin vorbele tale. Cam aşa ai fi procedat şi tu dacă ţi-ar fi spus despre mama ta. Du-te la şcoală să nu faci vreo absenţă aiurea. E adevărat că vina o să cadă mai mult pe tine, dar îţi poţi cere iertare şi totuşi poţi să vorbeşti cu cineva din liceul tău, cu un profesor sau cu un director pentru a nu se ajunge la omorâre. Nişte vorbe în vânt dispar, dar o moarte rămâne permanent! Şi persoana aia nu cred că este Chuck Norris să poată să te ameninţe. În orice caz, tu nu trebuie să recurgi la violenţă. Deci, ori îl ignori, ori te duci la cancelarie şi rezolvi situaţia.
Salut
Stiu cum e legea nescrisa in scoli.
Ori vorbesti cu profesorii, ori cu parintii, ori daca nu, fii smecher.
Cauta unul mai mare decat el, sa te apere.
Ai dreptate. Astăzi m-a cam enervat acel coleg și cum am ajuns acasă i-am scris un mesaj pe FaceBook, și am făcut-o pe măsa proastă și acum nu mai vrea să mă ierte. Recunosc că am greșit.
Incearca sa nu arati ca tii frica.Chiar daca iti tremura inima de spaima, in nici un caz nu arata asta.
Incearca pe cit se poate sal eviti, chiar si daca se napusteste asupra ta, oricum incearca sa mergi inainte si sa-l eviti.
Daca tot nu se primeste raspunde cu aceiasi moneda. Succes!
Si ce-o sa faci toată viaţa la o ameninţare? O să aştepţi să ţi-o iei de fiecare dată? Dă-i să sară!
Crede-ma daca vroia sa 'te bata' o facea de mult, a incercat doar sa te sperie.RELAX
Problema e că i-am zis ceva urât și acum nu mă mai suportă și chiar mi-e frică.
Uite in primul rind veti fi la school si nu-ti va poate face nimic, vorbeste cu el inca o data, explica-i tot, cere-ti scuze inca o data cind va fi calm, si cred ca tot va fi bine.stii cite amenintari de genu' am avut eu, si cite am facut, nu s-a intimplat inca nimic.cred ca a fost spus doar la nervi.totusi mai bine sa nu procedezi asa pe viitor.BAFTA!(va fi ok)
Pai mai intai de toate ce ai facut? Inainte de bataie du-te la diriginte/profesor si spune-i sa se bage profa, iar daca vrea sa te bata in afara scolii spune-i unui parinte sa te ia de la scoala