anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mama ma spioneaza. Cum sa scap de ea? Am dovezi sigure :
1) Eu ma dadeam pe gheata cand asteptam sa vina masina [sa merg la scoala] si am cazut [intentionat] si mama a scos capul pe geam si a inceput sa rada
2) Mi-a zis intr-o zi ca mi-a citit jurnalul
3) Am prins-o nu odata ascultand la usa ascultandu-ma
FUNDA!

Răspuns Câştigător
| SimonaQs a răspuns:

Ar trebui sa vorbesti cu ea si sai explici mai indelung ca n iti place sa fi urmarita de ea. poti sa ii explici ca esti mamtura si poate poti sa ii si demonstrezi asta sau incearca sa nu-i mai dai motiv sa te urmareasca sau sa asclte la usa poate crede ca ii ascunzi ceva si din cauza asta asculta la usa...
Vorbeste cu ea si explica-i
fundita? big grin

15 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Să scapi de propria ta mamă? Interesant!
Este grijulie, nu îți invadează spațiul mai mult decât trebuie, dacă nu ea atunci cine să te țină sub control?
Pa, pa.

| onasis1961 a răspuns:

Poate este de la SRI sau în tinereţe a fost turnătoare la Securitate. Poate este aşa din născare şi cu asemenea persoane nu o scoţi la capăt. Încearcă să ai o discuţie cu ea, dar nu cred că rezolvi mare lucru.Baftă!

| NeimaginabilA a răspuns:

Simplu, o iei si vorbesti cu ea.
Nu te mai inchizi in camera ci incerci sa petreci mai mult timp cu ea.
Bafta!

| anonim_4396 explică (pentru NeimaginabilA):

Dar vorbesc cu ea, si pe langa asta i-am si zis ca nu imi place sa ma tot urmareasca, dar degeaba.

| NeimaginabilA a răspuns (pentru anonim_4396):

Vorbesti prea putin, stai mai mult in preajma ei.

Vorbesc chiar foarte des, dar ea se baga prea mult in viata mea. Daca ma suna cineva ma intreaba cine m-a sunat, de ce, numa pe mine ma putea suna? Daca ii zic ceva imi zice ca de ce nu am facut asa si pe langa toate astea ma trateaza ca pe un bebelus [vorbeste cu mine cu vocea cu care vorbesc eu cu copilasi de 2 ani si cu prosteli si i-am zis dar degeaba] in fine ar fi o lista lunga dar nu mai continui..incerc sa vad desi nu prea cred ca o sa mearga.

Hmmmm, cati ani ai?
13?

14 implinesc 15 cat de curand.

Ai prieten, ai de gand sa ai? daca da cand?

Nu am iubit, dar vorbesc cu baietii [doar prieteni].

Din punctul tau de vedere, nu si al lor.

| MihaiGe a răspuns:

Spune-i ca nu mai ai 3 ani.
Baftă!

| Abbiie a răspuns:

Plangi si tu vreo 2-3 ore ca te face de rusine, si o sa-i treacaoh go on. La mine a functionat :o

| Victor_Vasile_1995 a răspuns:

Omoar-o

| Victor_Vasile_1995 a răspuns:

1)scapa de jurnal.imi inchipui ca esti destul de tanara incat sa nu uiti ce ai facut pe parcursul zilei, daca ai probleme de memorie, consulta un doctor.
2)cu ce te deranjeaza?
3)omoar-o