Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici

303565intrebari
2051418raspunsuri
77627utilizatori
17minute timp mediu de raspuns
99% din intrebari au primit raspuns
Let�s Do It, Romania!
Ultimele intrebari Twitter
micşorează boxul
Categorii
Ce au facut prietenii tai pe TPU.ro
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
02 Sep
SATI 258.131AFISARI
72.276VIZITE
62.013V. UNICI
(5 Noiembrie 2009 )
dulc3'maria intreaba:

Nu stiu cum sa fac sa nu mai fiu atat de emotiva m-i se taie respiratia numai cand aud o cearta si mai ales daca e implicat cineva drag mie.Ma sperii din orice imi vine sa cad jossadsunt o proastasadnu stiu ce sa fac sa nu mai fiu asastraight faceva rog sa imi spune-ti si miesad

Ai un raspuns pentru dulc3'maria?
Ce nota dai intrebarii?
Adauga la favorite
  • 4 răspunsuri: | RSS raspunsuri
  • Raspuns anonim:
    raspuns ales
    Nu cred ca esti o proasta ,cum stai cu calciul? orice manifestare din partea organismului are o cauza organica.
  • (5 Noiembrie 2009 07:37 )
    St!L a răspuns:
    Incearca sa te gandesti ca totul va fi bine!
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    0
    0
    0
  • (5 Noiembrie 2009 21:47 )
    octa a răspuns:
    Nu mai pune suflet la toate porcariile si cand cnva drag tie e implicat intr-o cearta sau ceva de genu lasa-l sa se descurce si ai sa vezi ca da rezultatewinking
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    0
    0
    0
  • (5 Noiembrie 2009 22:31 )
    arysa a răspuns:
    Nu ar trebui sa te consumi pentru o cearta in care nu esti implicata; tu nu ai nicio treaba cu asta, deci stai deoparte.Mie-mi vine mereu sa rad cand vad ca cineva se cearta desi sunt si eu foarte emotiva dar nu pun la suflet decat lucrurile care ma vizeaza in mod direct.Deci urmatoarea data cand cineva se cearta pleaca din zona res[ectiva, sau fii indiferenta, gandeste-te la altceva, observa persoanele care se cearta ce gesturi fac, cum reactioneaza(limbaj nonverbal).Sau poate poti sa intervii ca mediator si lucrurile sa se rezolve.
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    0
    0
    0