anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu stiu dac e categoria potrivita dar...
Foarte rar am niste cosmaruri ciudate!
Singurul care imi vine in minte este:
Eram cu mai multi prieteni si ne plimbam pe o strada.
Nu stiu cum sau dc dar au aparut niste monstrii(zombie sau ceva de genu) care voiau sa ne manance!
Am luat-o cu totii la fuga si am intrat intr-o casa!
Acum voi descrie casa:
Dupa usa de la intrare era un hol patrat de 2m patrati si in stanga si dreapta cate o usa! Fiecare ducea in cate o camera de 3m patrati cu cate 2 paturi fiecare!
Trec inapoi la poveste:
Dupa ce am intrat cu totii(eram: eu, prietenul meu cel mai bun, doi baieti neutri, si doi dusmani de-ai mei)(unul din dusmani mi-a furat mie iubita iar celalalt prietenului meu!)
cei doi dusmani au intrat in camera din stanga cu unul din neutri iar eu cu prietenul meu si un neutru in cea din dreapta.
Am inchis usa la camera si eu m-am bagat sub un pat iar prietenul meu sub celalalt(nu stiu unde a disparut neutrul)
Am auzit tipete si urlete de durere din cealalta camera dupa care liniste!
Dupa vreo 3 sec se deschide usa si intra 3 zombie!
Doi il iau pe prietenul meu iar unul se apropie de mine!
Eu inchid ochii in momentul acela.
Stau asa mai mult timp si nu patisem nimic, nu se auzea nimic, parca totul se terminase! Imi era frica sa deschid ochii! Dar am facut marea greseala si i-am deschis! Cand i-am deschis am vazut zombiul chiar in fata mea(lipit nas in nas cu mine) si a urlat la mine.
Dupa asta m-am trezit cazand de undeva fff sus.(cadeam in gol)
Si sub mine vedeam ca si fundal fata zombie-ului.
In momentul in care am intrat in gura lui m-am trezit cu pulsul crescut(simteam inima cum bate tare si repede) si respiram pe masura!
Vreau mai multe interpretari ale visului!
Voi ce credeti ca a vrut sa insemne?

7 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Salut! Nu trebuie sa interpretezi visele! Ele sunt haotice, nu au un mesaj concret, de aceea nu e bine sa te iei dupa ele.Nu stiu daca faci psihologie, dar cand o sa faci o sa afli...
Bafta!

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

E doar un cosmar, unul urat dar n-ai ce sa interpretezi la el! Poate treci printr-o perioada mai grea si chiar te ascunzi de cei din jur, incerci sa fugi de probleme, etc.
Visele astea pot aparea si din cauza filmelor de groaza, daca te-ai uitat recent!

Fa-ti rugaciune in fiecare seara!

Răspuns utilizator avertizat
| Ea_3507 a răspuns:

Nu stiu ce a vrut sa insemne, dar cred ca sunt doar vise urate. Poate te-ai uitat in ultimele zile la vreun film de groaza sau te-ai gandit la ceva groaznic inainte de a adormi. happy Sincera sa fiu, la faza aceea unde ai spus ca ai vazut zombiul nas in nas cu tine nu iti imaginezi cat am putut sa rad, desi stiu ca tie probabil iti venea sa plangi.hee hee

| zink a răspuns:

1.Invata sa scrii corect.
2.Nu inseamna decat ca ai o imaginatie bogata
3. Te roooog.invata sa scrii corect, citet

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sincer nu ma uitasem la nici un film!
si am observat ca ii mancase primii pe cei ce ii uram!
si stiu sa scriu citet dar eram in graba si eram si la laptop si nu prea ma descurc!

| jumpper a răspuns:

Mersi de sfat in legatura cu acea fata, Acum sa iti dau si eu o parere in problema ta. Am trecut si eu prin niste vise ca acestea, si doua lucruri se pot desprinde de aici. 1) Poate fi de la filme de groaza daca cumva urmaresti sau de la viata de zi cu zi, se poate ca tu sa fii avut un contact mai dur fie verbal fie chiar fizic cu anumite persoane si ca poate exista o tensiune intre voi. Ca exista o legatura intre ce se intampla ziua si ce visezi noaptea este deeja cunoscut, de unde vine si expresia " vrabia malai viseaza". 2) Al 2-lea lucru ar fi din punct de vedere teologic (bisericesc ) sau cum vrei sa-i zici. Aici poate fi vorba de pacatele tale si toti acei monstri nu sunt decat niste demoni careincerca sa-ti faca rau pentru ca au facut locas in tine din cauza pacatelor tale. Asta in caz ca ai facut pacate, doar presupun pentru. ca nu iti stiu viata. Daca e ceva de acut singuru lucru e sa te spovedesti la un preot si nu o sa mai ai cosmaruri. Eu unu m-am spovedit si am fost foarte usurat sufelteste si visurile au disparut. Sper ca am ti-am dat o idee despre ce ai intrebat tu. Daca vrei sa imi povestesti mai multe poati sa-mi trimiti mesaj personal si o sa iti raspund. pa pa.