Salut! Nu trebuie sa interpretezi visele! Ele sunt haotice, nu au un mesaj concret, de aceea nu e bine sa te iei dupa ele.Nu stiu daca faci psihologie, dar cand o sa faci o sa afli...
Bafta!
E doar un cosmar, unul urat dar n-ai ce sa interpretezi la el! Poate treci printr-o perioada mai grea si chiar te ascunzi de cei din jur, incerci sa fugi de probleme, etc.
Visele astea pot aparea si din cauza filmelor de groaza, daca te-ai uitat recent!
Fa-ti rugaciune in fiecare seara!
Nu stiu ce a vrut sa insemne, dar cred ca sunt doar vise urate. Poate te-ai uitat in ultimele zile la vreun film de groaza sau te-ai gandit la ceva groaznic inainte de a adormi. Sincera sa fiu, la faza aceea unde ai spus ca ai vazut zombiul nas in nas cu tine nu iti imaginezi cat am putut sa rad, desi stiu ca tie probabil iti venea sa plangi.
1.Invata sa scrii corect.
2.Nu inseamna decat ca ai o imaginatie bogata
3. Te roooog.invata sa scrii corect, citet
Mersi de sfat in legatura cu acea fata, Acum sa iti dau si eu o parere in problema ta. Am trecut si eu prin niste vise ca acestea, si doua lucruri se pot desprinde de aici. 1) Poate fi de la filme de groaza daca cumva urmaresti sau de la viata de zi cu zi, se poate ca tu sa fii avut un contact mai dur fie verbal fie chiar fizic cu anumite persoane si ca poate exista o tensiune intre voi. Ca exista o legatura intre ce se intampla ziua si ce visezi noaptea este deeja cunoscut, de unde vine si expresia " vrabia malai viseaza". 2) Al 2-lea lucru ar fi din punct de vedere teologic (bisericesc ) sau cum vrei sa-i zici. Aici poate fi vorba de pacatele tale si toti acei monstri nu sunt decat niste demoni careincerca sa-ti faca rau pentru ca au facut locas in tine din cauza pacatelor tale. Asta in caz ca ai facut pacate, doar presupun pentru. ca nu iti stiu viata. Daca e ceva de acut singuru lucru e sa te spovedesti la un preot si nu o sa mai ai cosmaruri. Eu unu m-am spovedit si am fost foarte usurat sufelteste si visurile au disparut. Sper ca am ti-am dat o idee despre ce ai intrebat tu. Daca vrei sa imi povestesti mai multe poati sa-mi trimiti mesaj personal si o sa iti raspund. pa pa.