TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Adolescenţi

Adolescenţi

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TPU.ro
Întrebare recomandată în 24 Octombrie 2024 | TPU.ro întreabă:

Vrei să îți dezvolți gândirea critică și abilitatea de a ține un discurs argumentat? Oferim o invitație la cursul practic de debate pentru adolescenţi.

4
Răspunde Raportează
TPU.ro
Întrebare recomandată în 4 Iulie 2024 | TPU.ro întreabă:

Concurs! Hai la una din Şcolile de vară pentru adolescenţi organizate de Fundația Calea Victoriei!

0
Răspunde primul Raportează
116111 TelefonulCopilului
în 6 Iunie 2018 | 116111 TelefonulCopilului întreabă:

S-a lansat prima aplicatie mobila care ofera consiliere gratuita, direct de pe telefonul mobil http://www.116111.ro/descarca-aplicatia Tu ai incercat-o?

116
Răspunde Raportează
anoooonimm77
acum 5 ore | anoooonimm77 întreabă:

Bunaaa prietena mea s- a despărțit de iubitul meu iubitul ei era tigan au fost împreună 2 ani are 16 ani a fost domnișoară la el și acum e cu alta i- a promis ca o să ii scrie și să postat cu...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
LaurPaul2929
acum 9 ore | LaurPaul2929 întreabă:

Dacă cineva s-a luat de mine (a dat în mine și a pus pe internet că m-a lăchit) pe motiv că trebuie să îmi dea banii înapoi, ce fac? (Vârsta băiatului este de 15 ani.

1
Răspunde Raportează
VulpeaDinUmbra
acum 10 ore | VulpeaDinUmbra întreabă:

Mierea la plic poate fi numai miere amestecata cu zahar sau poate fi si fara zahar?

1
Răspunde Raportează
LaurPaul2929
acum 12 ore | LaurPaul2929 întreabă:

Salut TPU! Un băiat de 15 ani, m-a bătut (avea să îmi dea 30 de lei și tot pe mine m-a bătut), și eu acum, ce pot face în situația asta?

1
Răspunde Raportează
iubescmcr
acum 13 ore | iubescmcr întreabă:

Cand este ziua portilor deschise la liceul Tonitza?

1
Răspunde Raportează
Alexandraalexax
acum 14 ore | Alexandraalexax întreabă:

Bună, care este muzica voastră kpop preferată?

1
Răspunde Raportează
VulpeaDinUmbra
acum 14 ore | VulpeaDinUmbra întreabă:

Cum sa lucrezi cu acceptarea, rabdarea si iubirea de sine?

6
Răspunde Raportează
Andreea894
în 15 Mai | Andreea894 întreabă:

Ce părere aveți de liceul Teoretic George Calinescu din Constanța. Aș vrea sa dau pe profil de filologie

0
Răspunde primul Raportează
Belgo002
în 14 Mai | Belgo002 întreabă:

Daca părinții mei ma lasă să vapez de fata cu ei, sa beau alcool si stiu ca fumez de cam la 15 ani, pot sa vin acasa la ce ora vreau de ex 4 5 dimineaț si nu- mi impun reguli gen nu umbla cu ala...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Irina234561
în 13 Mai | Irina234561 întreabă:

Stiti ce e aia TPU?

3
Răspunde Raportează
Ade4ever2389
în 13 Mai | Ade4ever2389 întreabă:

Buna. Stiu ca e o poveste delicata si sper sa nu ma judecati dar sta in felul urmator: Eu am cativa prieteni cu care ies pe afara, vreo doua fete si un baiat, iar in trecut am mai fost prieteni cu o ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
elen123
în 13 Mai | elen123 întreabă:

Buna TPU, am nevoie de ajutor… Daca un profesor aude ca fumez sau vede o filmare cu mine ca fumez sau ma vede el, dar nu ma vede langa liceu sau incinta scolii si nu ma prinde nici el nici nimeni,...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Mehhjsn8
în 13 Mai | Mehhjsn8 întreabă:

Nu de mult am încercat sa vad cum e la apartament, stau cu o cunoștință(nu a mea). Pun la facturi si ma intrebam daca e normal sa plătesc jumătate din suma totala a unei facturi cand nu am stat ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
kubinyecz
în 12 Mai | kubinyecz întreabă:

Sunt nebun să cred că dacă studiez de nivel olimpic, voi putea merge la 2 facultăți, una de lege sau ceva si una de filozofie, Dimitrie Cantemir și Babes- Bolyai respectiv, apoi să îmi iau ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Anonimboy111
în 12 Mai | Anonimboy111 întreabă:

Salut baieti, voi purtati boxeri cand e cald rau afara? Sau nu purtati deloc?

7
Răspunde Raportează
Lavin
în 12 Mai | Lavin întreabă:

1/2 reprezinta o jumatate? Un sfert este o patrime?

4
Răspunde Raportează
Hamilton
în 12 Mai | Hamilton întreabă:

Bună TPU. Întrebare specială pentru fete și femei de pretutindeni: Cum ați reușit să convingeți tații să vă lase să mergeți mai des în vizită la prietenii voștri apropiați de gen ...? (mai mult)

18
Răspunde Raportează
CabralRoberta
în 12 Mai | CabralRoberta întreabă:

Cum se învață la liceu, orarul școlar, cei de a lX a? La Nichita Stănescu

1
Răspunde Raportează
liamovidiuYTIR
în 12 Mai | liamovidiuYTIR întreabă:

Vreau să mă lămuriți, ce aveți oameni cu persoanele gay că gen nu vă deranjează cu absolut nimic. Ei își trăiesc viața (eu nu sunt unul dintre ei, mie îmi plac girls) când o să am un copil...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
liamovidiuYTIR
în 11 Mai | liamovidiuYTIR întreabă:

Ajutor, vreau să postez blog, adică să scriu ceva și să vadă mai mulți. Exista o aplicație care să scriu ceva și să pot posta?

4
Răspunde Raportează
CrinaCrina626
Întrebare recomandată în 11 Mai | CrinaCrina626 întreabă:

Buna. Daca in timpul evaluarii nationale de clasa a 8-a imi este rau si nu mai pot scrie, ce se intampla? Pot sa o mai dau o data?

1
Răspunde Raportează
VulpeaDinUmbra
în 11 Mai | VulpeaDinUmbra întreabă:

E ok sa fie luata prima masa la ora 7 dimineata?

5
Răspunde Raportează
VulpeaDinUmbra
în 10 Mai | VulpeaDinUmbra întreabă:

Painea in sine asa fara nimic altceva cum e? Grea sau usoara?

15
Răspunde Raportează
elen123
în 10 Mai | elen123 întreabă:

Buna tuturor, suntem in marele 2025, unde toti baietii si de 15–16 ani arata ca de 18- 19. Ei bine, si frate miu vrea sa arate asa. Adica sa fie mai dezvoltat si sa arate ca de 20 la 16 ani, din...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
VulpeaDinUmbra
în 10 Mai | VulpeaDinUmbra întreabă:

Voi ce ati face daca ati locui cu cineva care bea mereu si va deranjeaza lucrul asta? Ma refer adica ce ati face daca nu va permiteti sa luati chirie ca nu aveti destui bani. Inteleg ca daca te muti impreuna...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Irina298
în 10 Mai | Irina298 întreabă:

Dacă sunt pe aicea fete de 15- 16 ani ca mine aș dori să vă întreb dacă voi ați început să vă epilati în zona intimă.Eu încă nu am făcut- o niciodată și începe să îmi fie rușine de...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
CelCareRamaneInUrma
în 10 Mai | CelCareRamaneInUrma întreabă:

Doar eu m- am saturat de labareala asta la Romanii au talent? Cred ca e o chestie care se intampla la modu general din pacate.Mai bine ar trebui sa se numeasca ''Romanii au povesti triste''.M- am saturat...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Porphyrios
în 9 Mai | Porphyrios întreabă:

Doresc să cunosc persoane noi, pe ce pot intra? In afara de siteurile de socializare Facebook/insta... Nu caut relatie, doar discutii, o gluma o ceva sa mai treacă timpul :)

1
Răspunde Raportează
cristifrance
în 9 Mai | cristifrance întreabă:

Salut, am aproape 18 ani si am inaltimea de 1. 71cm, ce credeti este vreo sansa sa ma mai inalt sau nu?

2
Răspunde Raportează
Georgeana2363820
în 9 Mai | Georgeana2363820 întreabă:

Fraților, ajutor. Mama și tata vorsă- mi facă majoratul și să invite mai multe rude. Dar eu parca nu as vrea sa îmi fac pentru că nu prea am prieteni multi. Adică, cred că am 4 prietene pe...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
GlodeanMonica
în 8 Mai | GlodeanMonica întreabă:

Daca pe profilul meu personal de Instagram am un profil de Instagram prieten vechi si acesta si- a inchis contul recent cum cel mai explicit posibildar si cel mai simplu pot revedea toate postarile acestuia...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Blablaclat9882
în 8 Mai | Blablaclat9882 întreabă:

Bună TPU. Am 16 ani, băiat și Trebuie să mă întâlnesc cu o făta de la mine din oraș. I- am dat câteva poze cu mine și o zis ca arăt foarte bine. Faza îi că am acnee și în poze nu prea ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Corina2aaaa
în 8 Mai | Corina2aaaa întreabă:

Ca sa intri la liceu in clasa bilingva daca dai examenul PET se mai ia in considerare si evaluarea nationala sau nu?

3
Răspunde Raportează
hungrybookworm
în 8 Mai | hungrybookworm întreabă:

Întrebare, dacă merg la profilul umanist în liceu, sunt ultima terminată sau nu? :'))

3
Răspunde Raportează
ioan18
în 8 Mai | ioan18 întreabă:

De ce la vârsta mea de 18 ani, când mă pun în pat dar chiar și uneori când merg prin oraș am impresia că arăt ca un om înaintat în vârstă dar arăt prea serios și ma urâțesc. Vreau un ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Irina234561
în 8 Mai | Irina234561 întreabă:

Vi s-a facut vreodata pofta de vape chiar daca nu ati mai fumat cu nicotina inainte?

2
Răspunde Raportează
Miko567
în 8 Mai | Miko567 întreabă:

Trebuie neaparat sa aduc scutire medicala daca nu am absente? Am lipsit de la scoala 4 zile de la o infectie la stomac dar nu am absente, nu stiu daca sa aduc scutire sau nu

3
Răspunde Raportează
Bastiorosz
în 8 Mai | Bastiorosz întreabă:

Am 16 ani jumătate si simt că nu mai îmi funcționează mintea, am scăzut drastic la învățătură anul acesta, nu mai am atracție de nimic, câteodată nici ceea ce îmi plăcea nu mai îmi place....? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
ninaaa72829
în 7 Mai | ninaaa72829 întreabă:

Buna, daca acum sunt la liceu clasa a 9 a, si rămân repetent mă pot transfera la vara sau la toamnă la un alt liceu, mai exact cu scoală profesionala?

2
Răspunde Raportează
Vasilica_Ion??cu?_1999
în 7 Mai | Vasilica_Ion??cu?_1999 întreabă:

Bună, am o problemă cu telefonul sau cu cartela. Am fost apelată cu nr ascuns și am dat pe #30# sau #31# de atunci toate apelurile ce le primesc sunt cu " număr necunoscut ". Am fost și la GSM au...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
eanadandre
în 7 Mai | eanadandre întreabă:

Buna! In decembrie am facut 18 ani si nu am mai primit alocatie din ianuarie. In februarie am facut dosarul pentru alocatie, credeti ca maine va intra?

7
Răspunde Raportează
Porphyrios
în 7 Mai | Porphyrios întreabă:

Știe careva ce tratament pot lua pentru o persoana care are dependență de alcool? Am primit o recomandare de tinctura alcoolstop dar poate a încercat careva.

7
Răspunde Raportează
alexiulian15
în 7 Mai | alexiulian15 întreabă:

Salut tuturor! Azi am avut traseul de la școala de șoferi și l- am picat. Este a treia oară când pic. Când sunt cu instructorul în mașină, la orele de condus, conduc destul de bine, iar când...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
PetardeF1
în 6 Mai | PetardeF1 întreabă:

Ce înseamnă lakeala / lacheala pe social media?

2
Răspunde Raportează
Candyboiiii
în 6 Mai | Candyboiiii întreabă:

Daca fumez iqos îmi miroase gura?

2
Răspunde Raportează
Mirelusa573jiuli
în 5 Mai | Mirelusa573jiuli întreabă:

Bună ziua, am și eu nevoie de un răspuns. Eu am 14 ani iar iubitul meu a împlinit 18 de curând, iar eu dacă fug cu el fără ca părinții mei sa știe având în vedere că ei nu sunt de acord...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Mirelusa573jiuli
în 5 Mai | Mirelusa573jiuli întreabă:

Bună ziua, am nevoie de un sfat. Am 14 și iar iubitul meu are 18 ani, suntem împreună de 3 luni, sunt însărcinată iar părinții nu sunt de acord cu asta, mă pot obliga să fac avort dacă ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • GamingSoloInRetea
    trimisă acum 10 ore

GamingSoloInRetea întreabă:

Nu au nicio șansă să câștige conservatorii nu-i asa?
    15 răspunsuri
  • neagelu
    trimisă pe 15 Mai

neagelu întreabă:

Bună TPU! Cu cine votați? Eu cu ND.
    12 răspunsuri
  • Iordacheionelmarian
    trimisă acum 11 ore

Iordacheionelmarian întreabă:

Salut TPU, Există un screen recorder 1080P FULL HD cu decupare (crop) în timp real gratis? Adică sa înregistreze doar o secțiune din ecran, dau FUNDĂ
    8 răspunsuri
  • MIoana87
    trimisă acum 21 ore

MIoana87 întreabă:

Salutare. Am în curând un eveniment, o nuntă de seară, și mi- am cumpărat o rochie special pentru acest eveniment. O prietenă m- a pus pe gânduri, mi- a spus că după părerea ei nu e potrivită...? (mai mult)
    8 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.577.409
  • Întrebări: 3.944.742
  • Răspunsuri: 17.600.872
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 28 minute
Ce zici de un quiz?
Filme clasice

Filme clasice

Te consideri un cinefil inrait? Haide sa verificam cate filme cunosti si daca poti deveni noul campion al quiz-ului

Start quiz
Categorii
  • 651.346 Adolescenţi
  • 55.295 Afaceri & Financiar
  • 22.842 Artă şi Cultură
  • 72.215 Auto & Moto
  • 144.091 Beauty & Fashion
  • 16.480 Benzi desenate
  • 54.701 Carieră
  • 20.209 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.092 Conversaţii