Poti sa o iei si altfel...
Ca ai incercat sa rezolvi singur situatia, dar ti-ai dat seama ca nu poti. Si ca ai nevoie si de ea.
Ce ar face ea in cazul asta: are sentimente pentru tine, dar nici nu vrea sa se strice o prietenie daca sentimentele nu sunt impartasite si de celalalt.
Si ca ai fost prost si ca ai actionat baieteste. Dar gandindu-te mai mult, iti dai seama ca ai gresit. Si o rogi sa te ajute sa corectezi greseala.
Ca o placi prea mult si ca iti este teama ca s-ar putea sa nu iti impartaseasca sentimentele... Si de fapt asta este si marea problema. Nu?
Nu e important cum spui, e important sa rezulte ca esti deschis si vrei o rezolvare prin comunicare.
Mda ai dreptate ca am luat-o prea repede, dar problema e ca si azi am cam continuat cearta noastra de parca a prins ura pe mine si nu stiu cum sa destram aceasta ura... nu pot sa-i zic deodata ce simt pentru ca mai intii trebuie sa aduc lucrurile la normal un echilibru intre ura asta...
Pai las-o cateva zile si dupa vorbiti spune-i ce ai pe suflet si poate si ea tie si poate de ce nu puteti lega o relatie ca un cuplu de obicei ies cele mai frumoase relatii