micşorează boxul
Categorii
- 59227 intrebari (479 noi) Adolescenti
- 2891 intrebari (17 noi) Afaceri & Financiar
- 2805 intrebari (8 noi) Arta si Cultura
- 2194 intrebari (17 noi) Auto & Moto
- 14108 intrebari (110 noi) Beauty & Fashion
- 3984 intrebari (15 noi) Cariera
- 1926 intrebari (6 noi) Casa & Gradina
- 24 intrebari (0 noi) Cauze nobile
- 43466 intrebari (276 noi) Conversatii
- 27298 intrebari (150 noi) Dragoste si Sex
- 8807 intrebari (52 noi) Educatie si Cultura Generala
- 5937 intrebari (22 noi) Familie & Relatii
- 834 intrebari (87 noi) Filme & Seriale
- 6555 intrebari (20 noi) Gastronomie
- 5669 intrebari (50 noi) Hobbies & Pets
- 11112 intrebari (74 noi) Informatii Utilitare
- 3530 intrebari (8 noi) Legislatie, Politic & Social
- 20539 intrebari (188 noi) Muzica
- 16923 intrebari (74 noi) Sanatate
- 3343 intrebari (30 noi) Shopping
- 3719 intrebari (18 noi) Stiinta si Filosofie
- 21406 intrebari (145 noi) Tehnologie
- 29697 intrebari (223 noi) Timp liber
- 5167 intrebari (42 noi) Trivia/Amuzante
- 2053 intrebari (5 noi) Turism
- 461 intrebari (6 noi) Voluntariat/ Ecologie
micşorează boxul
Ultimele Raspunsuri
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
| TRAFIC 01 Sep |
235.226AFISARI | |
| 66.884VIZITE | ||
| 57.716V. UNICI |
(17 Mai 2009 )
Sunt un baiat crestin care vrea sa traiasca conform standardelor Lui Dumnezeu,insa la scoala sunt privit ca un "ciudat" de catre colegii.Cum as putea sa fiu un crestin fara sa fiu considerat un ciudat invechit?
Ce nota dai intrebarii?
-
Anna a răspuns:raspuns alesEste un lucru frumos si de apreciat sa traiesti conform standardelor Lui Dumnezeu.A fi crestin este lucrul cel mai important si presupune sa-ti incredintezi viata Lui Dumnezeu.A fi crestin adevarat inseamna sa traiesti conform idealurilor stabilite de Isus ca model pentru vetile noastre.In fiecare zi trebuie sa ai un mod de viata diferit de cel al lumii,al celor care nu-L cunosc pe Hristos. Chiar daca unii te considera “ciudat”,nu te lasa tulburat de acest lucru,pentru ca vor fi multi care te vor admira in ascuns pentru pozitia ta.Insa ai grija sa nu adopti o atitudine de sfant fata de ceilalti sau sa te consideri mai bun decat ei.Aminteste-ti intotdeauna ca un crestin este doar un pacatos mantuit prin har si ca nu are motive sa se laude sau sa se mandreasca.E posibil sa fii batjocorit prin glume si sa fii inteles gresit de altii.Daca accepti toate acestea rabdator si in spirit de dragoste,Dumnezeu le poate folosi pentru a-i castiga pe prietenii tai.Incearca tot timpul sa arati bucuria si fericirea din viata ta,bucurie pe care un crestin trebuie s-o aiba.De fapt,crestinii,sunt singurii oameni din lumea aceasta care au dreptul sa fie fericiti,pentru ca stiu cine sunt,cine este Salvatorul lor si unde merg.Roaga-te pentru prietenii tai si iubeste-i!
-
- Ordonare:
- ordine cronologica
- |
- relevanta
-
(17 Mai 2009 21:20 )Raspuns anonim:Nu prea conteaza parerea celorlalti. important e ca tu sa te simti bine in pielea ta. ramai tu cu D zeu, ca restul nu prea conteaza!RĂSPUNSUL ESTE:00003
-
(17 Mai 2009 21:25 )Ben. a răspuns:Nu e nimic gresit si nici invechit sa ai 1 crez.problema e ca nu mai asa de trendy si de cool!RĂSPUNSUL ESTE:00002
-
(17 Mai 2009 21:26 )miticutsa a răspuns:Pai....vreau sa spun ca este bine ceea ce faci....ca tu crezi in Dumnezeu e ok....dar nu trebuie tot timpul sa vorbesti de el.Ma refer daca ai luat o nota mare sa spunem nu mai spune si tu"Doamneeeee multumesc"....poti fi fericit si sa ii multumesti seara in rugaciune.RĂSPUNSUL ESTE:00000
-
(17 Mai 2009 21:34 )Raspuns anonim:Nu conteaza,in ciuda atator prigoniri oamenii au ajuns Sfinti nu uita.RĂSPUNSUL ESTE:00000
-
(17 Mai 2009 21:51 )Raspuns anonim:O componenta importanta a crestinismului este prozelitismul (incercarea de a impune valorile crestine celorlalti), exista foarte multi oameni credinciosi ce practica asta inconstient. Cel mai probabil tu emani o asemenea atmosfera de moralizare crestina ce ii deranjeaza pe ceilalti. Sincer si pe mine ma deranjeaza cineva ce foloseste Biblia, pe Iisus, sau alti sfinti in fiecare propozitie rostita.
Sfatul meu e sa iti schimbi un pic comportamenul, tu crezi in Dumnezeu, pentru tine, nu pentru restul lumii, lumea nu trebuie sa fie pusa la curent cu (virgula) cat de mult crezi tu in Dumnezeu. Evident chiar daca vei inceta sa iti afisezi credinta in Dumnezeu in fata colegilor, ei tot te vor lua peste picior o perioada de timp, pana cand se plictisesc si realizeaza ca sunt penibili...RĂSPUNSUL ESTE:20020 -
(17 Mai 2009 22:25 )Vis de Noiembrie a răspuns:Asa cum spunea si Ana, e lucru maret sa vrei sa traiesti asa cum ii place Domnului. Ma tem ca aceasta presupune intotdeauna sacrificii. Asa cum pentru a lua note mari trebuie sa inveti, si pentru a fi placut lui Dumnezeu trebuie sa suferi. Dar... aminteste-ti intotdeauna ce a spus Domnul Iisus: "deca va veti rusina de Mine inaintea oamenilor, si Eu ma voi rusina de voi inaintea Tatalui."
Pe cararea cea dreapta, nu va fi mereu usor, si oricat as vrea nu pot sa iti spun ca nu vei intalni obstacole, dar atata timp cat ai credinta si vointa vei reusi mereu sa treci peste tot felul de piedici, mai ales ca cel care iti va intinde mana sa te ridici, este El.
@andrei...noi crestinii nu vrem sa le impunem celorlalti credinta ortodoxa. Vrem sa le insuflam dragostea pentru El... si atat. Si eu gresesc de cele mai multe ori... am tendinta sa le vorbesc mai putin bland celor care nu Il primesc in inimi si apoi.. regret... dar nu fac asta pentru ca ii urasc... ci pentru ca vreau sa ii intorc... Macar atat sa fac, pentru ca pacate... fac si eu destule.RĂSPUNSUL ESTE:30050 -
(17 Mai 2009 22:46 )rroxi43 a răspuns:Credinta in Dumnezeu trebuie sa fie ceva personal. Cu cat este mai evidenta cu atat pare, cel putin din punctul meu de vedere, mai mult o lauda decat adevarata credinta. Colegii tai nu trebuie sa stie in ce crezi. Comporta-te civilizat si accepta si glumele lor mai trase de par. Nu fi intotdeauna prea moralist si prea serios. Eu cred ca standardele lui Dumnezeu nu trebuie sa fie atat de stricte cat sa nu accepti o gluma. In rest nu este neaparat nevoie sa bei, sa fumezi sau sa ... de afisezi cu fete. Sunt multi baieti care nu o fac si nu din cauza convingerilor religioase ci pur si simplu pentru ca asa au fost crescuti sau pentru ca nu simt nevoia.
Pe de alta parte nu e nevoie sa fi atat de preocupat de cum esti privit. Ma gandesc ca fiind un adevarat crestin asta ar trebui sa fie prea putin important pentru tine...RĂSPUNSUL ESTE:12012 -
(17 Mai 2009 22:53 )mlm a răspuns:Nu este importanta parerea colegilor tai,fiecare face ce vrea cu viat privata,la scoala esti elev,iar dupa poti face ceea ce vrei.Nu este nici un rau ca esti bun crestin,nu conteaza ce zic altii,stii ca in fata lui Dumnezeu tu ai sufletul curat,lasai sa vb ceea ce vor,nui baga in seama.Bafta si mult succes in tot ceea ce ti-ai propus.RĂSPUNSUL ESTE:00000
-
(17 Mai 2009 23:02 )Raspuns anonim:In tacereRĂSPUNSUL ESTE:00000
-
(17 Mai 2009 23:11 )mircea a răspuns:Fii un crestin atat de bun si intelege-i pe colegii tai care poate sunt si ei la fel de buni crestini, dar nu lasa se sa vada atat de evident. masura in tot ceea ce faci este foarte importanta. ” ce-i prea mult nu este bun”, zice o vorba din batrani.RĂSPUNSUL ESTE:00000
-
(17 Mai 2009 23:12 )alexxx a răspuns:Cei care te privesc ca pe un ciudat credema pe cuvant cand itzi spun ca ei sunt niste frustratzi....ei sunt la varsa la care vor sa fie teribilsti..considera ca daca te caracterizeaza asa..sunt smekeri..in fond conteaza nmai parerea ta...la un moment dat drumurile voastre se vor despartzi...singura parere care conteaza e a ta si a parintzilor tai precum si cea a adevaratzilor tai prieteni...daca ai ales o cale dreapta nu inseamna ca esti invekit....valorile bisericesti sunt mai de actualitate decat pot intzlege niste simpli copii frustratzi asa cum sunt colegii taiRĂSPUNSUL ESTE:00000
-
(17 Mai 2009 23:18 )io sobra a răspuns:Daca tu cauti slava lui Dumnezeu si nu a oamenilor,traieste pentru Dumnezeu.daca comoara ta este in ceruri ,acolo este si inima ta.lasa-i pe ceilalti cu parerile lor.iarta-i si intelege-i.RĂSPUNSUL ESTE:20020
-
(12 Octombrie 2009 12:28 )Raspuns anonim:Crede in domnul Isus si punel mereu pe primul planRĂSPUNSUL ESTE:00000
-
(5 Noiembrie 2009 21:50 )danyfreeman a răspuns:Man, viata de crestin adevarat nu e usoara! Spunea cineva ca oricine traieste cu evlavie pentru Hristos va fi prigonit! Prigonit nu inseamna numai sa fi ars pe rug si torturat pentru credinta in Domnul... Nu te astepta de la viata de crestin sa fie o viata comoda... multi au spus ca nu conteaza ce spun ceilalti... (probabil esti elev sau student) stiu cat este de importanta parerea celorlalti despre tine..... si eu sunt in aceeasi situatie.. E nasol ca de multe ori vrem sa trecem neobservati sau mai mult... sa fim bine primiti de colegii nostri necrestini.. Cu toate ca trebuie sa fim lumini, ne ascundem sub patura si radem si participam la tot felul de glume si actiuni care nu il onoreaza pe Domnul... Cel mai important, dupa parerea mea la aceasta varsta este sa avem un anturaj potrivit... atunci cand esti singur impotriva tuturor.. ori esti privit ca un ciudat si devi deprimat, ori incerci sa joci rolul baiatului de treaba care cu toate ca e diferit, e de gasca si e acceptat de colegii lui.... Cauta-ti un anturaj cu tineri care au aceleasi convingeri cu tine si umple-ti timpul cu activitati si partasie impreuna cu ei... Slavindu-L si onorandu-L pe Domnul cu viata ta si nu-ti va mai pasa de parerea celorlalti... vei intelege cum merita traita aceasta viata si vei fi mai motivat sa te rogi pentru colegii tai care traiesc o viata care duce la pierzare... Hai ca am scris destul... daca vrei putem discuta mai multe... mi-ar face placere... id-ul meu este dany_free_man..RĂSPUNSUL ESTE:00000
-
(2 Septembrie 2010 17:01 )Raspuns anonim:CeauRĂSPUNSUL ESTE:00000