Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici
 
3114539intrebari
Quiz-uri TPU
StarShinerS
Ultimele intrebari
Kurtmann
Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
26 Mai
SATI 238.148AFISARI
147.139VIZITE
134.431V. UNICI

Vreau si eu statusuri despre speranta; x

dau funda puppy dog eyesUrmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
 • Raspuns castigator
  a răspuns:

  Speranţa este vălul naturii pentru a ascunde goliciunea adevărului.

  Nu exista situatie oricât de disperata din care sa nu se poata întrevedea o speranta, si cu toate ca aceasta nadejde ar putea fi slaba si desarta, vointa si dorinta pe care omul le are, o fac sa nu para astfel.  Speranţa este ea însăşi un soi de fericire şi, poate, principala fericire pe care această lume o oferă.

  peranta, adica o licarire, o umbra de nadejde, nu-l paraseste pe om nici dupa ce i s-a întâmplat nenorocirea cea mai potrivnica acestei sperante si cea mai decisiva.

  Speranţa este lucrul cu pene aşezat în suflet şi care cântă melodia fără de cuvinte şi nu se opreşte niciodată.  Speranta moare ultima, asa ca ea e tot ce ne-a mai ramas. Sadit-o intr-un loc retras si aveti grija de ea.

  Speranţa nu este un vis, ci un mod de a face visurile să devină realitate.

  Pentru fiecare dintre noi, cei mai frumosi ani din viata sunt cei care vor veni…

  Nu trebuie ancorată corabia de o singură ancoră, nici viaţa de o singură speranţă.

 • 1 răspuns RSS raspunsuri)
 • a răspuns:
  1) Incep sa te urasc pentru ca m-ai umplut de vicii fumez clipe ca si km as fuma sentimente, beau vise ca si km as bea sperante u m-ai facut sa urasc viata si tot ce are legatura cu ea tie iti datorez clipele desarte in care am asteptat sa apara ceva mai bun in viata mea.in tine am avut incredere si am sperat ca nu o sa ma parasesti dar si u la randul tau te'ai dovedit a fi doar un vis trecator in viata mea lipsita de importanta. datorita tie am invatat sa urasc si iti multumesc pentru acest sentiment m-ai facut sa imi pierd speranta in orice si oricine atunci cand totul era mai frumos in viata mea de aceea tin sa-ti multumesc pentru ca m-ai invatat sa urasc cu toata fiinta mea acum datorita tie nu mai pot avea incredere in nimeni.
  2) Va veni o data vremea cand in urma vei privi ai vrea sa reinvie toate bucurii si nebunii dar trecutul se ascunde, nu mai vine NICIODATA numai amintirea spune ca... "Asa a fost o data!"
  3)Speranţa este vălul naturii pentru a ascunde goliciunea adevărului.
  4)Nu exista situatie oricât de disperata din care sa nu se poata întrevedea o speranta, si cu toate ca aceasta nadejde ar putea fi slaba si desarta, vointa si dorinta pe care omul le are, o fac sa nu para astfel.
  5) Speranţa este ea însăşi un soi de fericire şi, poate, principala fericire pe care aceasta lume o ofera.
  6) Speranta, adica o licarire, o umbra de nadejde, nu-l paraseste pe om nici dupa ce i s-a întâmplat nenorocirea cea mai potrivnica acestei sperante si cea mai decisiva.
  7)Speranţa este lucrul cu pene aşezat în suflet şi care cântă melodia fără de cuvinte şi nu se opreşte niciodată.  Speranta moare ultima, asa ca ea e tot ce ne-a mai ramas. Sadit-o intr-un loc retras si aveti grija de ea.

  Speranţa nu este un vis, ci un mod de a face visurile să devină realitate.

  Pentru fiecare dintre noi, cei mai frumosi ani din viata sunt cei care vor veni

  Nu trebuie ancorată corabia de o singură ancoră, nici viaţa de o singură...