Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Bună, a-și dori sa știu dacă există vreun site unde a-și putea să-mi fac poeziile cunoscute! Vreau ca persoanele care au trecut prin multe ca și mine sa se poată regăsi în versurile mele!
Salut! Cine îmi poate spune adresa unde se tine proba practică pentru cat-C din Călărași?
Bună! Vreau să scot 2 postere și îmi apar diverse opțiuni de site-uri dar vreau să fiu sigură ca sunt de calitate și ca ies clare. Recomandări?
Buna, îndrăznesc și eu să vă întreb ceva, de câțiva ani buni scriu poezii, în general cu tema melancolică, un eveniment tragic din viața mea m- a făcut să mă apuc de genul acesta de poezii,...? (mai mult)
Bună, știți conturi de yt care postează origami? Dar gen din astea mai cute cum pune Hello Origami sau Polly's Origami.
Bună ziua. M- am apucat să scriu o și am ajuns la 35.000 cuvinte. Până la sfârșit aceasta va avea cred eu 60- 70k cuvinte. Va fi o serie de 2 cărți, poate 3. Am subiectul pentru a doua carte...? (mai mult)
Bună TPU, am o nelămurire. Știți cumva de ce lebedele își țin aripile încordate atunci când plutesc pe apă?
Bună! Caut o piesă de teatru cu opt personaje feminine și unul/doua masculine
În luna octombrie sărbătorim 17 ani de când inspirăm prin arte și cultură
Salut! Ce vopsea sa folosesc pentru a pict adidasi(dau funda)
Bună ziua, oare există locuri în Alba Iulia în care se poate aplica olăritul ( ca și date nu curs)
Bună ziua Dacă a înghețat anul 6 la usamv Bucuresti, se poate transfera în anul 2025 la usamv Timișoara?
Care sunt clădirile arhitecturale preferate? Ale mele sunt castelul Transilvaniei https://bran- castle.com/ castelul Smolenice din Slovacia https://www.daibau.sk/clanok/1158/smolenicky_zamok și castelul...? (mai mult)
Daca îmi iau bilet categoria 5 la sala palatului o sa vad cât de cât spectacolul?
Buna. Am 23 de ani și sunt pasionat de actorie. As putea să mă înscriu la cursuri de actorie chiar daca nu am făcut vreo facultate in domeniu? Toate persoanele din viața mea mi- au spus sa ...? (mai mult)
Buna. eu sunt a noua si as vrea sa ma transfer de la anul la liceul de arte octav bancila Iasi la sectia arte plastice sau la arhitectura si design pentru ca la facultate vreau sa merg pe design grafic....? (mai mult)
Ce ați prefera daca ar trebui sa alegeți: - lecții de pian, vioară sau balet?
Bună dimineața, unde pot scana o pictură în acuarelă în Brașov pentru a o reda cat mai calitativ & mai aproape de realitate? Doresc să reproduc mai multe semne de carte din ea/ o copertă de carte!...? (mai mult)
Părere sau ceva sfaturi referitor la această poezie? (Dau funda) Seară Seară - iarasi fum, caiete moarte iar. Din întunecate mâini iar cade - pixul cade. Lama e mai...? (mai mult)
Salut TPU! De către demon este reprezentat fiecare păcat capital?
Ce culoare iese din amestecarea movului cu măr verde
Bună ziua as dori sa întreb ma poate ajuta sa vând bani vechi
Descoperă inspirația și energia toamnei la Fundația Calea Victoriei
Vreau sa ancep sa fac muzica dar nu stiu ce ami trebuie ca sa pot sa ami pun muzica pe alte platforme si nu stiu cum pot sa fac concerte si cum sa primesc bani
Îmi poate da cineva o lista cu toată dansurile tradiționale din țările balcanice?
Cat de grea este diferenta la muzica? Din ce vor fi subiectele, ce va trebuii sa fac la oral?
Imi puteti da exemple de melodii nici prea grele dar nici prea usoare pe care le pot canta la diferenta la muzica?
Dacă vreau sa dau la UAD cluj secțiunea Foto-Video și imagine compiuterizata în ce consta admiterea și pot și în sesiunea de toamna?
Salutare! Am urmatoarea intrebare: Este greu sa lucrezi cu photoshop? Multumesc anticipat
Ce cade la bac in sesiunea de toamna 2024? Nu pot invata toate operele.Sunt multeee
Credeti ca muzica de dans este arta, filmele slasher sau de comedie si elementele grafice de pe panourile publicitare sunt arta? Daca un produs are ca scop principal sa se vanda, mai poate fi considerat...? (mai mult)
Salut, as vrea sa stiu si eu in ce program as putea face design pentru haine, adidasi, etc. Am idei multe in cap, dar unde sa le aplic? Cum as putea lua un model 2d si sa pun chestii pe el. Ce aplicatii...? (mai mult)
Alloha dragilor! Am nevoie sa- mi recomandați edituri de cărți (deja sunt familiarizată cu cele de la bookzone) care să puna mai mult accent pe aspect. Și când zic aspect ma refer la acele acoperiți...? (mai mult)
Https://www.librariascriitorilor.ro/books/details/641/regasirea- partea- i- ma- accept- ma- iubesc- evoluez/3 Hai salutare, va poftesc la citit! cartea mea ~Regăsirea~ se poate găsi on- line, ...? (mai mult)
Cum faceti distinctia dintre arta si entertainment?
Salut, stiu ca nu e vremea potrivita acum, dar vreau sa imi fac o capra pentru anul nou, dar nu stiu ce marime trebuie sa aiba patura de pe ea (ma poate ajuta cineva)?
Am primit un inel cu niste pietriciele un cub cu un elefant si cu un mic brelog cum ar veni cu talismanul hasma, este pacat sa porti vreunu dintre aceste lucruri daca esti crestin?
Vampirii chiar au existat? De ce vor oameni să devină unu?
Bună ziua! Am o ghicitoare și nu știu răspunsul dacă puteți să mă ajutați v- ar rog! "Stau pe cerul nenăscut Stau la frâul mamei sale Caut pe tata fiul mamei " Asta este ghicitoarea ...? (mai mult)
Bună ziua! Am o ghicitoare și nu știu răspunsul dacă puteți să mă ajutați va rog! "Stau pe cerul ne născut Mă țin de frâul mamei sale Îl caut pe tata fiul mamei " Asta este ghicitoarea...? (mai mult)
Doresc sa îi dau un cadou unei persoane pe care nu am mai văzut-o demult! Ideea este ca îi plac cadourile făcute de mana, aveți vreo idee ce as putea sa îi confecționez?
Doresc sa fac o schita in cristale in gimp. Imi poate spune cineva mai exact cum se face?
Buna. Am 17 ani si imi place sa colorez(stiu, sunt prea mare dar e ceva ce ma linisteste). Am multe carioci de la diferite firme, însă multe dintre ele ies pe cealaltă parte a cărții de colorat. ...? (mai mult)
Cei care ascultati in mare parte doar Trap, ce parere aveti de Candyboii? Va place "stilul nou" adus in Romania al acestuia? Ceilalti care nu il ascultati, puteti asculta...? (mai mult)
Cum de înainte în Evul Mediu era o arta atât de frumoasă, cetăți, castele și orașe medievale, catedrale și abatii iar arhitectura moderna nu mai este spectaculoasa și parca îi lipsește...? (mai mult)
Hei.Am o întrebare. Câte galaxii există în Univers? Fundă?
O sa sune ciudat da m- a luat nebunia si sunt fiert pe o fata dintr- un anime:))). Totusi e una mai speciala deci nu s vreun weeb sau cv. Doar imi place ft mult. Am o poza aleasa si vreau sa- mi fac o...? (mai mult)
Bună! M-am înscris la o facultate și nu am intrat. Mai am 4 persoane în fața mea. Cum procedez? Mă duc în ultima zi de înmatriculări ca să văd dacă a mai renunțat cineva?
Bună! Aș dori să studiez la Universitatea de nord din Baia Mare, la specializarea Arte Plastice. Păreri despre probele de admitere? Sau cei care studiați acolo deja, ce părere aveți despre...? (mai mult)
Bună! Dacă pictez gardul de beton cu acuarele pe bază de ulei se vor lua cu timpul? Se usucă pe beton?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
GeogG23 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Aris22 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Caini de rasa
Cat de bine cunosti rasele de caini?