Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici
 
3171189intrebari
Quiz-uri TPU
Ultimele intrebari
Kurtmann
Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
19 Oct
SATI 292.514AFISARI
191.531VIZITE
175.077V. UNICI

Buna TPU cum pot lua (curata) vopseaua de pe metal. DAU FUNDA SI VOTURIUrmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
 • Raspuns castigator
  a răspuns:

  30 RON

  Gel decapant universal rapid pentru îndepărtarea vopselelor de pe metal, beton, lemn şi sticlă. DECASOL - GEL DECAPARE VOPSEA
  decapant universal rapid pentru îndepărtarea vopselurilor alchidice,
  epoxidice, nitrocelulozice, clorcauciucului, a lacurilor, grundurilor şi a
  calaminei

  PREZENTAREA PRODUSULUI

  Soluţiile existente de înlăturare a vopselelor, începând cu cele empirice precum arderea stratului de vopsea, înlăturarea acesteia cu dalta sau răzuirea ei şi terminând cu altele ce necesită tehnologii şi echipamente complicate - curăţarea cu diluanţi puternic volatili sau cu substanţe chimice corodante în încăperi special amenajate şi cu echipamente foarte scumpe, sablare, etc. - nu au o aplicabilitate universală din punct de vedere a suprafeţei vopsite (metal, beton, lemn, sticlă, etc.) şi nu reuşesc să elimine în profunzime straturile de vopsele anterioare folosite pentru protecţia anticorozivă, sau daca o fac, produc o deteriorare / subţiere a suprafeţelor de bază.
  Acest gel reuşeşte să înlăture diferite tipuri de vopsea (ex. alchidice, epoxidice, nitrocelulozice, grunduri, ş.a.) şi depunerile de calamină sau alte reziduuri de pe suprafeţe ca metal, beton, lemn sau sticlă, fără a ataca stratul de bază (metal, beton, etc.), protejat anticoroziv sau pur şi simplu estetizat prin vopsire sau lăcuire.

 • 2 răspunsuri RSS raspunsuri)
 • a răspuns:
  Cu spaclu.
 • a răspuns:
  Da cu diluant