Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici
 
2846843intrebari
Ultimele intrebari
Cadouri USB - USBmania
Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
28 Ian
SATI 329.003AFISARI
171.498VIZITE
153.073V. UNICI
24 Mai 2012
ghostk1d intreaba:

TPU! cum arata un contract de vanzare cumparare la mana? adica scris de mana? nu din ala tiparit! vreau sa vand un motor de masina si habar n-am rolling on the floor! vreau si un exemplu! dau FUNDAUrmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
 • Raspuns castigator
  Raspuns utilizator suspendat
 • 3 răspunsuri RSS raspunsuri)
 • 24 Mai 2012 11:49
  Ioandelasal a răspuns:
  Se trece titlul - contract de vazare cumparare, apoi partile contractului - vanzatorul si cumparatorul, cu domiciliul la fiecare, obiectul contractului - motorul identificat prin capacitate cilindrica si serie, pretul, faptul ca vanzatorul l-a primit integral si ca motorul a fost predat cumparatorului la data incheierii contractului, localitatea si data incheierii contractului si semnaturile partilor, vanzator si cumparator. Nu este nevoie de martori. De fapt, la vanzarile de bunuri mobile, nici nu este nevoie de contract, predarea bunului si incasarea pretului constituie contract legal incheiat. Numai bine!
 • 24 Mai 2012 16:09
  onasis1961 a răspuns:
  Ce a spus elio, e perfect adevărat, dar nu ar fi rău să ai şi un martor trecut acolo cu nume şi o serie de act de indentitate. Ajută foarte mult în cazul unei ne înţelegeri care se rezolvă pe calea justiţiei.
 • Raspuns utilizator suspendat