| xGyAx a întrebat:

Cine imi spune ce culori sar mai potrivi ochilor albastrii in afara de albastru?:*

Răspuns Câştigător
| Lora a răspuns:

Pentru a intensifica nuanta de albastru a ochilor opteaza pentru nuante de albastru si gri. Iar pentru un plus de contrast foloseste nuante de maro si bej, acestea vor scoate in evidenta ochii albastri si ii vor face sa para foarte sexy si plini de viata. In plus nuantele de maro pot sa faca ochii albastri sa para mai mari si sa le adauge profunzime. Si ca sa ai la indemana nuantele perfect pentru machiajul ochilor albastri nu uita nici de fardurile de ochi True Colour Quad de la Avon.

5 răspunsuri:
| gHelena a răspuns:

Buna, Geo. Ochii tai au o frumusete naturala aparte, pe care o poti evidentia cu ajutorul tonurilor calde de roz, maron, auriu sau gri. In acest sezon stilistii recomanda doua tipuri de make-up: smokey eyes si buze rosii si ochi creionati. Urmeaza linkul http://www.divahair.ro/frumusete/make_up si alege machiajul care ti se potriveste. Un gand bun, Elena.

| Fan7a a răspuns:

Pai eu as zice negru sau rosu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand e suuper sa ai parul blond si ochii albastriilove struck
e cea mai tare combinatie:X
apoi imbraca'te cu culori cat mai diverse.Cum ar fi o bluza rosie si pantaloni albastri. O sa iti iese in evidenta ochii albastrii seducatori:X
inca ceva:eu ador persoanele cu ochii albastrii si parul blond:X
cauta'ti un baiat care sa fie cu ochii albastrii:X

| biank98 a răspuns:

E non cluloare dar mere: alb
din randul culorilor: mov