| Bebiitzsa a întrebat:

Cum inveti sa mergi pe tocuri?laughing

Răspuns Câştigător
| Bailey a răspuns:

Pai...:):):) iti iei niste pantofi cu toc si incepi sa mergi cu ei prin casa in fiecare zi si asa inveti. exersand. as aam facut si eu. Bafta :):);) sau poate asta te ajuta mai mult decat sfatul meu. :D http://www.acasatv.ro/......ocuri.html

13 răspunsuri:
| BRoxana a răspuns:

Http://www.perfecte.ro/......-pasi.html creca te-ar ajuta mai mult decat explicatiile mele:))

| mgtow a răspuns:

Te obisnuiesti tu cand incepi sa mergi. Cu cat mai mult mergi cu atat te obisnuiesti mai repede.

| Vizitiul a răspuns:

Mergand des pe tocuri. Exersezi si-n final inveti.

| roxana94 a răspuns:

Umbli cu pantofi cu toc prin casa

| RфZaημtzα a răspuns:

Plimba-te prin casa.Eu asa am facuthee hee. Bafta.

| whiterose26 a răspuns:

Prin multa practica laughing

| pass4pass a răspuns:

Exersarea e mama invataturii

| buterfly a răspuns:

Pai doar exersand acasa.Eu asa m-am invatatlaughing...pentru ca ce- drept eram si foarte micalaughing.La inceput mi-a fost greu dar dupa un timp te obisnuiesti!tongue

| barbie19 a răspuns:

Exersand, exersand si iar exersand.

| lavinia_1022 a răspuns:

Prima data incerci pe niste tocuri mai joase. Apoi iti iei niste tocuri mai mari dar nu incerci sa mergi din prima cu ele afara mergi in casa cu ele cu 2, 3 carti in cap. PS. cand o sa mergi cu ele pe afara ai nevoie de o persoana sa te insoteasca...

| giuly a răspuns:

Îţi pui un pahar de apă cu gheaţă pe cap în timp ce mergi.

| ღKittyღ a răspuns:

Mergi pe varsuri prin casa si apoi dupa 10 20 de minute de stat pe varfuri si mergand incaltate in niste apntofi cu toc si mergi si cu aia 10 20 min si gata

| MiuuuxD a răspuns:

Iti pui pantofii si mergi in mod normal.trebuie sa exersezi si incearca sa pui calcaiul primul...mult succes

Întrebări similare