Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici

2168583intrebari
Ultimele intrebari Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
20 Mai
SATI 500.767AFISARI
209.594VIZITE
176.827V. UNICI
15 Mai 2009
alina_ioana intreaba:

Cum pot indeparta petele de vopsea de par de pe pielea mea?

Urmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
  • 15 răspunsuri RSS raspunsuri)
  • 15 Mai 2009 10:22
    kh1ss a răspuns:
    Cu apa si sapun happy si daca nu, se duc in timp...
  • 15 Mai 2009 13:12
    ioanaa a răspuns:
    Incerci cu demachiant, daca nu merge poti sa te dai cu lamaie sau putin scrum de tigara. Dar sa nu incerci si cu lamaia si cu scrumul intr-un interval de timp mic, s-ar putea sa te iriti, in incercarea de a scoate petele.
  • 15 Mai 2009 10:33
    leluc a răspuns:
    Scrum de tigara, demachiant
  • 15 Mai 2009 10:29
    vio a răspuns:
    Scrum de tigara...solutie de permanent...
  • 15 Mai 2009 14:59
    Crisu_8081 a răspuns:
    Ultima oara cand m-am vopsit m-am mascarit rau de tot pe ceafa.nu recomand:dar la mine s-a luat cu vanish...big grin
  • 17 Noiembrie 2009 23:21
    smooth a răspuns:
    Mei la me s-a dus cu pur de vase puteti incerca poate si la voiwinking
  • Raspuns utilizator suspendat
  • 9 Octombrie 2012 00:19
    Lilianne a răspuns:
    Foarte bun raspunsul cu Domestos, cred ca e singura solutie care intr-adevar curata vopseaua instantaneu..Trebuie sa te dai si sa freci putin pe maini ca si cand ar fi sapun lichid, si gata, ai scapat de vopsea..Stiu ca am incercat chiar acum ca aveam si eu exact aceiasi problema, am cautat pe net si am ajuns la pag. asta
  • 10 Iunie 2009 10:51
    Raspuns anonim:
    Domestos, am testat acum se ia perfect ( nu as recomanda cuiva cu pielea sensibila, ca doar cunosteti ce poate face acest detergent sa-i zic asa ), am incercat cu crema, zeama de lamaie, scrum, vopseaua neagra nu s-a luat decat cu domestos sad
  • 8 Iulie 2010 17:25
    Raspuns anonim:
    Buna eu am incercat la vopseaua palette care se ia tot asa mai greu, scrum de tigara, demachiant, otet, chiar si acetona, cu greu am scapat de ea de pe fata dar a mers in celedin urma
  • 8 Iulie 2010 17:30
    Raspuns anonim:
    Cum se indeparteaza vopseaua de par de pe piele?
    Cand vopsiti parul altcuiva, mainile voastre se pot pata. Apoi, pielea fetei sau urechilor poate fi manjita din greseala in timpul procesului. Eliminarea vopselei de pe piele se efectueaza urmand pasii de mai jos:
    Metoda 1
    Inmuiati o bucata de panza in lapte si curatati pielea patata.
    Metoda 2
    Pasta de dinti alba este o alta optiune pentru a va curata pielea. Totusi, daca aveti pielea sensibila, nu o folositi. Nu utilizati pastele de dinti gel pentru ca nu vor avea efect.
    Metoda 3
    Sapunurile anti-bacteriene va pot ajuta sa eliminati petele de vopsea de pe piele. Dupa ce va spalati cu sapun, este esential sa va hidratati pielea.
    Metoda 4
    Se mai poate folosi ulei pentru bebelusi, dar acesta trebuie lasat peste noapte.

AM GASIT UNDEVA PE O PAGINA DE NET. POATE MEGE
  • 2 Decembrie 2010 21:22
    Raspuns anonim:
    Intr-un vas combin zeama de la o lamiie, pasta de dinti si detergent lichid de vase. Curata minunat.
  • 6 Martie 2013 13:22
    Eu sincer am dat cu un buretel de vase cu partea aspra si cu pur de vase si sa luat foarte bine incercati si voi la mine mers big grin big grin
  • 13 Septembrie 2011 10:55
    Ici a răspuns:
    Cu piatra Ponce, pila de calcaie sau de unghii, mult succes...
  • 18 August 2012 16:34
    Dydyka_Dya_1989 a răspuns:
    Din pura intamplare am descoperit ca vopseaua se duce de pe piele foarte usor ca si cand te-ai demachia doar cu un produs de curatat tenul pe care il gasiti in magazinele DM ...de la Balea...foarte usor se duce