| Mariuuuk a întrebat:

Funda! Urgent! Imi puteti da trucuri naturiste, gen ulei de ricin pentru gene, miere pentru buze?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Baie cu lapte si sare pentru o piele stralucitoare

Fa o schimbare foarte benefica pentru pielea ta, folosind aceasta reteta usoara. Foloseste un blender sau ce iti este mai la indemana, pentru a amesteca o cana de amidon de porumb cu 2 cani de lapte praf. Pentru a da un parfum fascinant pentru aceasta sare de baie, adauga 10 picaturi din uleiul tau esential favorit. Pastreaza produsul intr-un recipient inchis si foloseste-l cu incredere pentru o baie hidratanta, cel putin de 2 ori pe saptamana.

Lamaie, pentru un par stralucitor
Parul lucios e usor de obtinut. Secretul consta in temperatura apei cu care te clatesti. Este foarte important ca, la ultima clatire a parului, sa folosesti un jet de apa calduta - nici prea fierbinte, nici prea rece. Temperatura ideala e de 37 de grade. Un alt truc este "imprumutat" de la Henri Chenot, un celebru hairstylist. Pentru ultima clatire a parului, foloseste o sticla de apa rece in care ai amestecat sucul de la o jumatate de lamaie. Acidul citric inlatura calcarul din apa si face firul mult mai lucios. Apoi, incearca sa-l lasi sa se usuce in mod natural, fara sa folosesti foehnul.

Bafta!:*

2 răspunsuri:
| Athée a răspuns:

Ulei de cocos pentru par, e extraordinar. Iti dai pe par si stai o ora, sau dormi noaptea cu el, punandu-ti pe cap un shower cap sai o punga. Ii da stralucire, si il face mai rezistent. De asemena daca esti bruneta si dupa spalare faci un decoct astfel, iti ajuta parul sa isi pastreze culoarea, sau iti da o nuanta mult mai frumoasa ( aramie ). Ai nevoie de 100 g de frunze de nuc sau de coaja de nuci verzi, care se fierb intr-un litru de apa. Dupa racire se tamponeaza parul. Ai grija sa nu dai pe piele. E bun si pentru parul gras.

Pentru cosuri, pune putina " tărâță " in palma si freaca-ti fata uda. Daca ai tenul gras te va ajuta de asemenea.

Pentru buze uscate poti folosi o crema de galbenele... e mai buna ca balsamul de buze sau strugurelul.

Cam atat stiu eu... mai incearca sa cauti pe net. Bafta!