| xGwenX a întrebat:

Hey! care este cea mai buna metoda de scapare a cosurilor?
mentionez ca am un ten curat, ingrijit, ma spal cu produse speciale gariner.am un toner Nivea, altul de la oriflame, crema exfolianta bioten.ma spal zilinc, imi fac masca de argila, baia de aburi de musetel etc... dar cateodata imi apare un cos mare (de obicei pe frute). dar mai rar.probabil din cauza alimentatiei pentru ca atunci mananc mai gras.metode eficiente de a scapa de cosuri fara a irita tenul si rapide?
funda*

Răspuns Câştigător
| Gingerr00 a răspuns:

Ia-ti de la plafar sapunul borax big grin este foarte eficient si mi se pare ca, costa 5 lei. Funditaaa?batting eyelashes

3 răspunsuri:
| nOnameFound a răspuns:

Cauta la farmacie pudra de argila. un pliculet este in jur de 1.50 lei big grin este foarte buna! instructiunile le gasesti pe plic happy bafta! funda?batting eyelashes

| php a răspuns:

Si eu la fel ca tine am un ten foarte curat si si mie mi se intampla sa imi apara cate un coshappy atunci cand ini apare acel cos laughing eu ma spal cu un sapun cu ulei de masline(palmolive)hee hee si imi trece in 2-3 zilehee hee

| MYky_4228 a răspuns:

Cea mai usoara metoda este sa folosesti ceai de musetel.E simplu.Intr-un vas fierbi putin ceai de musetel si stai cu fata in aburii ceaiului, dupa ce ai facut acest pas trebuie sa iei o panza curata si freci usor cosul respectiv(poti sa mai inmoi panza in ceai)asta e cea mai simpla metota care o folosesc eu si chiar functioneaza...nu am folosit prea multe produse pentru ca nu mi se potriveautongue