TPU Blog

Astazi se implinesc doi ani de cand fac parte din echipa TPU.ro si am o groaza de multumiri de transmis.

Pentru mine a fost o perioada pe care nu ma sfiesc s-o numesc magica. Am invatat o groaza de lucruri, am avut sansa sa interactionez cu o parte dintre voi si simt c-am pus umarul la construirea uneia dintre cele mai vibrante comunitati online din Romania.

Rolul meu in cadrul echipei a trecut printr-o groaza de transformari din septembrie 2011, dar am satisfactia de-a veni in fiecare dimineata cu drag la birou (ceea ce va doresc si voua). As vrea sa va multumesc tuturor pentru asta. Celor care ne trimiteti sugestii la contact, celor care ne injurati, celor care ne multumiti si ne provocati sa incercam sa fim mai buni. E un loc in inima mea si-n mintea mea pentru fiecare dintre voi.

Incep cu multa bucurie o noua etapa aici si-mi adun fortele pentru o toamna pe care ne-o dorim aglomerata la TPU.ro. Sa fim bine impreuna!

 

O foarte incantata Alexandra – TPU

 

21 thoughts on “2 ani mai tarziu…

  1. Buna Alexandra,
    Ma bucur ca-ti place TPU, la fel ca si mie, bineinteles cu unele nemultumiri, mai ales legate de utilizatorii prost crescuti si anagramati.
    Iti doresc sa fii la fel de multumita si bucuroasa si in continuare si sa ne citim mult timp inainte.
    Multa sanatate si numai bine!
    Ioan

  2. La multi ani! Chiar ca…2 ani. E o vorba celebra pentru unii: Time is making fools of us again Adica traim si invatam. Lucrurile nu decurg mereu asa cum ne asteptam.

  3. Ai venit de curand din vacanta, sau ce? Asta suna a entuziasm de dupa vacanta.
    Tin sa-ti amintesc (ce rea sunt!) ca luni incepe scoala si iar incepem razboiul nervilor cu temele. Deja, primele batalii le ducem de vreo doua saptamani, de cand si-au amintit clopoteii ca au teme de vacanta.
    La multi ani si…nervi tari!

  4. Nu prea stiu ce sa zic,sunt putin emotionat,chiar 2 ani de zile,uau…
    La multi ani TPU si sper sa schimbam informatii in continuare ca pana acuma 😉
    Ea12345:La multi ani relatiile voastre 😉

  5. La mai multi ani aici!
    Si daca tot te pregatesti cu forte, poate vezi de ce a obosit robotelul si da rateuri. Imi face propuneri gresite din punct de vedere gramatical (ultima, un “la” in loc de “l-a” si a tinut-o pe a lui) si, m-a raportat pentru ca spuneam unui user ca eu nu cunosc “torrente”. El a gasit cuvintul incriminat dar, nu a stiut sa citesca si negatia din fata sa. Multumesc.

  6. Foarteee frumos ! nu mai ramane decat sa-ti ridicam statuie iar pe placuta sa fie scris :
    Asta e Alexandra TPU care .. o fi ea a dracului si sterge raspunsurile aiurea , este fata de fata ,i-a murit laudatorii si din cauza asta i-am ridicat statuie ca de ,n-au mai fost alti moderatori ca ea !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.